Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

piotria Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam problem z tymi dwoma piłkarzami. Obaj grają jako schodzący napastnik. Po 30 meczach w lidze CR7 ma 16 goli( 3 karne), Bale 10. O ile Bale gra równo to Ronaldo ma strasznie przeplataną formę,1 mecz wybitny, 4 nastepne kicha i nota poniżej 6.8. Mój zespół wogóle nie wykorzystuje tych dwóch piłkarzy, tzn nie są oni gwarantem dobrej i solidnej gry. Dużo goli strzelają obrońcy, Pepe ma 9 bramek w lidze, Ramos 6 i Varane 5 i w wiekszości zdobywają je po rożnych. Przestawiłem nawet Ronaldo za Pepe żeby stał przy krótkim słupku bo w takich sytuacjach Pepe najwiecej strzelał a tu nagle przestałem strzelać gole w ten sposób. Już nie wiem jak mam ustawić tych piłkarzy żeby odgrywali znacząca role w zespole. Jak patrzę co ten duet wyczynia na żywo to odechciewa mi się grać bo nie mam poczucia realizmu. Poprostu oczekuje czegoś wiecej od tak klasowych piłkarzy.

gregryszka Partyzant

01.12.2013 18:02    #3942     Football Manager - Ogólna dyskusja - Frekwencja
mialem ten sam problem gracaj Tychami w 2013,jedyna mozliwosc to edytor czasu rzeczywsistego

Tyszanin77 Partyzant

01.12.2013 17:58    #3943     Football Manager - Ogólna dyskusja - Frekwencja
Witam. Wychowalem sie i cale zycie mieszkalem w Tychach wiec chce sobie w mojej ulubionej grze pograc sobie ulubionym klubem. I tu zaczyna sie problem. Jak nieliczni pewnie wiedza w Tychach trwa budowa nowego stadionu na 15000 miejsc i w tej chwili klub gra w Jaworznie na stadionie miejscowej Victorii. Co za tym idzie kibicow na meczu w realu jak i w grze jest max kilkaset. Ale po dwoch latach gry gdy stadion w Tychach jest wybudowany i druzyna gra juz na swoim stadionie w liczbie kibicow nic sie nie zmienia. Wiele sezonow chodze na mecze GKSu i wiem ze na kazdym meczu byloby min kilka tys kibicow a w grze przychodzi ich bardzo malo. Co za tym idzie dlugi mojego klubu rosna w gigantycznym tempie i gra poprostu przestaje bawic. Ma ktos moze jakis pomysl co zrobic by po powrocie na nowo wybudowany piekny stadion w Tychach w grze zaczeli kibice przychodzic w wiekszej liczbie? Czy nie ma juz na to ratunku? Prosze o pomoc

biller Partyzant

01.12.2013 17:34    #3944     Football Manager - Ogólna dyskusja - Trening problem
Witam, mam taki problem. Po skończeniu 3 sezonu nagle zacząłem mieć problem z treningiem a mianowicie podczas okresu przygotowawczego nie jestem w stanie wytrenować taktyki do początku sezonu. Przez 3 sezony udawało mi się to, paski były do 1wszych meczów praktycznie na maxa wytrenowane a teraz trwa to aż do stycznia! Zawsze miałem punkt ciężkości na tylko taktyka i bardzo wysoka intensywność i działało a teraz paski zapełniają się strasznie powoli, wręcz nie widać efektów a gram już 6 sezon. Czyżby był to błąd w grze czy może po patchu coś się namieszało?

kell1987 Partyzant

01.12.2013 16:29    #3945     Sufler - Porady do gry - Ograniczenie 100tyś piłkarzy
ja też mam 4gb więc to raczej nie jest problem

ukipuki Partyzant

01.12.2013 15:16    #3946     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka do FM 2014
[quote="JiMi De La Muerte"]@Kijopek, nie ma problemu lecz daj mi trochę czasu na spisanie tego, w miedzy czasie wysyłam Tobie taktykę.[/quote]

Co to znaczy tak naprawdę to ID gracza? Kolega na fotce ma wpisane 0, a ja mam długi nr. Co to jest?

JiMi De La... Partyzant

01.12.2013 12:23    #3947     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka do FM 2014
@Kijopek, nie ma problemu lecz daj mi trochę czasu na spisanie tego, w miedzy czasie wysyłam Tobie taktykę.

romantico Partyzant

[quote="booyak"][quote="Speed"]Gdybyś zastosował się do prośby, aby podać ten sam adres, już dawno miałbyś obiecane bonusy przypisane do swojego konta[/quote]
Słowa nie były kierowane bezpośrednio do mnie ale pozwolę sobie zaznaczyć że akurat moja skromna osoba na keye.pl podała dokładnie ten sam adres email na jakim zarejestrowany jestem tutaj. Sytuacja o tyle irytująca że zarówno przy zakupie u was 12-tki jak i 13-tki zawsze userbara dostawałem ze sporym opóźnieniem po interwencjach w taki sam sposób jaki robię to teraz.[/quote]

Tym stwierdzeniem podsumowano to, iż nawet automatyczne przydzielanie userbarów jest lipne. Żałuję, że nikt nie pomyślał, iż ludzie maja kilka kont i nie możliwe jest korzystanie z tego samego adresu mail, tak jak w moim przypadku.
Jaski problem sprawdzić jakie adresy nie zostały przypisane przez automat i wysłać im mail informujący?
Na koniec taka mała złośliwość (prosze wybaczyć ale samo się nasuwa) - w poście tak jak zauważono, była prośba o informację w kwestii innego maila przy zakupie. Nie był to warunek otrzymania userbara, więc biorąc pod uwagę "błędy i niedociągnięcia" ludzie z serwisu mają prawie rok by móc coś wymyślić by Nam żyło się lepiej.

Sierak Partyzant

30.11.2013 19:11    #3949     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka do FM 2014
Silnik gry (nie graficzny) w Pesie i Fifie jest ten sam od roku 2009, co roku z poprawkami i ulepszeniami. Normalne jest, że twórcy ZAWSZE żyłują silnik gry do granic możliwości i gdy już ssie to go wymieniają (identycznie z graficznym). Tak samo jest z każdą seryjną grą jak COD, BF czy NFS. Jeżeli wedłóg kogoś ten silnik niczym się nie różni to grajcie na identycznej taktyce co w 13 i niepowinno być problemów skoro to ta sama gra ;)

bartekr Młody aktywista

Jest problem z wyświetlaniem nagłówków w fileplanet. Tj. Nie ma obrazków: Opis, Słowa kluczowe, Mirrory i Pobierz ten plik ;//
"Możemy mieć zastępcę Giggsa, Scholesa czy Ronaldo, ale nigdy nie zastąpimy Sir Alexa Fergusona" - Eric Cantona

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.