Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Lelson099 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.12.2013 15:23    #3931     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 14
Witam. Pisze tu pierwszy raz wiec z fory przepraszam za zalozenie tematu. Mam do Was pytanie. Chcialbym zakupic nowego FMa tylko jest maly problem..nie mam dostepu do internetu a z tego co mi wiadomo gre mozna zainstalowac jedynie przez internet. Czy jest mozliwosc zainstalowania oryginalu bez dostepu do neta?jesli tak to czy bardzo to skomplikowane?nie znam sie bardzo na komputerach a jestem wielkim fanem FMa i chcialbym ta przygode kontynuowac poprzez nowsze wersje:) z gory dziekuje za odpowiedz:)

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

1. Manager także uczy się danego języka. Tak samo, jak u piłkarza najpierw pojawia się informacja w stylu: angielski (słabo). Cały proces powinien zakończyć się w przeciągu jednego sezonu.
2. Grałem, problemów nie zauważyłem.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

morego Partyzant

Też zacząłem Realem, aby poznać lepiej 14. Na początku miałem problem z CR i GB jednak rozwiązałem to w prosty sposób. W indywidualnych poleceniach jedynie zaznaczone miałem szukaj gry i mniej pressingu. Oczywiście pozycja - schodzący napastnik. Po sezonie CR - 45 bramek, 12 asyst, GB 15 bramek, 32 asysty.

eseba12 Partyzant

Jeśli chodzi o kupno zawodników to zgodzę się, że kluby bardzo często chcą za piłkarzy chore sumy, ale czasem udaje można trafić na niezłą okazje. Natomiast jeśli chodzi o sprzedaż to u mnie jakiś wielkich problemów nie ma oczywiście jeżeli piłkarz nie gra to kluby oferują śmieszne kwoty, ale udało mi się np sprzedać Stturridge, który w sezonie nie zagrał 10 meczów za 45 mln funtów.

Gallacher Partyzant

02.12.2013 15:03    #3935     Football Manager - Ogólna dyskusja - Pobicie rekordu !?
Tak.Z czasem będę dodawał nowe screeny także spokojnie Panowie a czy dobiję do roku 2200 tego nie wiem bo może ( nie daj Boże :D ) wystąpić problem że już gra dalej nie pociągnie z racji słabego sprzętu ale w wersji "08" doszedłem do roku 2138 ale dysk mi padł i utraciłem sejva także nie darowałem sobie tego i musiałem podjąć wyzwanie dojścia do tego roku i mam kopie zapasową na wypadek upadku twardziela ale na to się nie zanosi bo jest nowy xP Ogólnie gram na luzie by dojść jak najdalej bo najważniejsze trofea już zdobyłem ( prócz ME - uznałem że jakoś nie ma dla mnie priorytetu ) mowa o MŚ , CL i ukochaną ligę angielską oraz w EKS naszej a teraz skupiam się na mistrzostwie Islandii co jest ciężko gdyż mam 2 islandzkie potęgi które mają budżety po prawie 100 mln a ją objąłem słabeusza z marnym budżetem ( sami wiecie o co chodzi )
MANCHESTER UNITED & SCOTLAND 4EVER ♥
http://www.youtu(...)3eVw_QhA - Mój Kanał Piłkarski na You Tube :) Zapraszam !!!

Kaffaro10 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
02.12.2013 14:53    #3936     Sufler - Porady do gry - Problem z piłkarzami (FM14)
Witam mam taki problem gdyz gdy chce zobaczyc sklad druzyny to w tych druzynach sa nieorginalni piłkarze i to tak w kazdym klubie nawet na duzej bazie danych.Gre FM 2014 sciagnołem z neta.

piotrp504 Partyzant

zaciekawił mnie twój problem a to że właśnie parę dni temu rozpocząłem nową karierę realem jak na razie gramy sparingi zobaczymy co dalej i jak będzie sytuacja wyglądała u mnie
z Ronaldo problemów nie powinienem mieć co do bale aklimatyzacja w zespole it akie tam mogą generować drobne problemy
powiedz kogo kopiłeś kogo sprzedałeś to mnie ciekawi
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

Mars-60 Partyzant

Tworząc nowy klub możesz stworzyć również jego historię i tak samo jest z zawodnikiem. Trudno, żeby pojawiały się u niego jakieś osiągnięcia jeżeli nie zostały one wpisane w jego kartę. Osiągnięcia reprezentacyjne dodawane są na bieżąco (ilość występów i bramki) natomiast klubowe uaktualniają się po zakończeniu sezonu lub po zmianie klubu i tak jest w opisie problemu - czyli wszystko jest OK.
Oczywiście, jeżeli dobrze zrozumiałem problem ;)

smirnoff1982 Partyzant

Witam!
Mam dwa pytania. Czy u Was też występują takie fantastyczne sytuacje z transferami??
Przykładowo Steaua za Stanciu chce 20 mln Euro - oczywiście nie kupuje. Za dwa sezony inny dają ( w tym ja i idzie do mnie) cenę jaką jest wart - 5 mln i bez problemowo przechodzi. Często sjest tak z innymi graczami. To mogę zrozumieć - każdy chce za swojego najlepszego grajka sporo zarobić, ale...
pojawił się w PAOK nowy talent, którego wartość wynosi niecałe 500 tyś i przechodzi za 35 mln EURO!!!!!! do Bayernu SZOK!!!!
druga strona medalu - kupiłem Halilovicia za 5 mln euro, jego wartość u mnie to 2,8 mln Euro ( po pół sezonu) a w następnym okienku klubu oferują mi za niego 2,0 mln Euro. Za piłkarza którego pół roku szybciej kupiłem za 5, jest moim najlepszym graczem - a oferty mam poniżej wartości. Oferty za innych graczy także są niższe niż wartość piłkarzy. Ciężko kogoś sprzedać z zyskiem, o czym nie mogę powiedzieć w przypadku innych klubów - gdzie sporo zarabiają na sprzedaży graczy - gdzie tu uczciwa konkurencja.

Druga sprawa - reprezentacje.

Mam już 5 sezon w międzyczasie Fornalik przewalił wszystkie eliminacje a dalej jest trenerem!!! Gdzie tu realizm??? Jak gram nie widziałem aby zwolniła się jakaś posada w jakiejkolwiek reprezentacji.

szkagar Partyzant

01.12.2013 22:05    #3940     Football Manager - Ogólna dyskusja - Pomocy !!!
Może ja ci pomogę. Swojego czasu miałem problem z motywacją moich zawodników.

1. Grupowo używam nastawienia asertywnego albo żarliwego.
2. Indywidualnie mówię im, że wierzę w ich możliwości (również asertywnie albo żarliwie)
3. Obserwuję oceny piłkarzy w pierwszej połowie i odpowiednio reaguję. Czasem trzeba podkręcić im śrubę (asertywnie, albo agresywnie - jeśli przegrywam albo remisuję ze słabeuszem). Jeśli prowadzę zwracam uwagę na koncentrację - asertywnie.
4. Chwalę grupowo i indywidualnie po efektownej grze i zwycięstwach (minimum 2-3 bramki).
5. Przed meczem nie reaguję agresywnie, bo to demotywuje. Czasem w przerwie zrugam obijającego się piłkarza (wtedy agresywnie albo asertywnie).

Generalnie - piłkarze nie muszą mnie lubić, ale mam pełne poparcie zarządu (7 tytułów mistrza kraju, 6 pucharów krajowych, wygrana Liga Mistrzów), ale często w mediach chwalą mnie za to, że odpowiednio ich motywuję w przerwie. Chwalą też za słowa uznania po efektownej grze (wysoka ocena meczowa plus indywidualna pochwała w odprawie pomeczowej).

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution