Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

juventino Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Laptop Toshiba Satellite L650
Intel Core i3 CPU 2,13 GHZ 64 Bit
4GB RAM

Zamierzam grać na dużej bazie danych jakimś polskim klubem. Raczej nie będę korzystał z meczów w 3D.
Ile lig mogę wybrać, żeby gra w miarę płynnie chodziła przez jakieś 5-6 sezonów?
Myślałem, żeby włączyć te lepsze, tj. Włochy, Hiszpania, Niemcy, Anglia, Francja tylko najwyższa liga i kilka średnich, aby zwiększyć bazę piłkarzy, którzy bez problemu przejdą do polskiej ligi.
Jeśli nie zamierzam przechodzić do innych klubów, to warto ustawiać te ligi jako grywalne, czy wystarczy tylko podgląd?

I jeszcze jedno pytanie: Czy takie dodatki jak loga, zdjęcia i stroje bardzo obciążają grę?

sebastiano399 Partyzant

07.12.2013 12:52    #3912     Sufler - Inne - PEC Zwolle
Nie pamiętam kto, ale jest tu osoba, która się zajmuje takimi problemami. Do niej musisz napisać. Napisz do któregoś z prowadzących forum, na pewno Ci pomogą.

wicek Partyzant

Witam wszystkich. Mam problem, a polega on na tym, że moja drużyna juniorska nie gra w żadnych rozgrywkach, ani nie dostała nawet zaproszenia do ligi. Gram Werderem Brema, gdzie obok głównego składu mam też rezerwy i drużynę U21. Wszystkie inne kluby Bundesligi mają drużyny U19, które grają ligę podzieloną na 4 grupy. Wie ktoś czy da się zmienić moją drużynę U21 na U19 i zgłosić ją do rozgrywek? Szkoda mi zawodników bo mam naprawdę zdolnych newgenów, a nie wszystkich da się wypożyczyć. Być może to jakiś błąd gry.

HuiSton Partyzant

Witam, grając w FM13 napotkałem problem, miałem wybrać kadrę na Igrzyska Olimpijskie dla zespołu Argentyna U-23. Przed ostatecznym wyborem jaki napotkał mnie dzisiaj, powołałem do kadry 18 zawodników (w tym 2 bramkarzy). Niestety 1 z powołanych bramkarzy doznał kontuzji, gdy próbuję usunąć zawodnika z którego chciałbym zrezygnować, otrzymuję komunikat "Zawodnik został zatwierdzony do składu i nie może być z niego usunięty". Gdy chcę dodać dodatkowego bramkarza to otrzymuję komunikat "Zawodnik nie może zostać dodany do składu, gdyż nie ma w nim wolnych miejsc".
Chciałbym poprosić Was o pomoc, gdyż naprawdę nie wiem jak rozwiązać ten problem :)
Z góry dziękuję.

RafMad Partyzant

Witam, mam następujący problem:

Regularnie, co sezon (a gram już 4) moja drużyna w okolicach stycznia zaczyna grać przerażający wręcz piach. O ile do połowy sezonu lokuje się w czołówce (3-4 miejsce, 2B3 Liga Hiszpańska) to wraz z początkiem stycznia zaczyna się masakra. Niezależnie właściwie z kim zbieram baty, jeżeli remis lub zwycięstwo to święto. I tak na przykład w ostatnich dziesięciu spotkaniach - 2 wygrane, 1 remis, reszta tęgie lanie. Czasem bardzo tęgie . Z tej okazji do połowy sezonu mam dobre miejsce barażowe, na koniec - ledwo środek tabeli.

Zawodników mam niezłych, dopasowanych do 4-1-2-2-1 (OBP 2x TO 2x, POP, PD/WR, 2xSN, KN) Taktyki mocno nie zmieniam (polecenia indywidualne zależne od sytuacji w meczu. Opanowanie taktyki - perfekcyjne). Z reguły najgorzej wypada obrona (co jest chyba cechą tego FM'a).
Większość bramek po flance, pomimo cofniętej obrony i wysokich obrońców. Jakby nie zagęścili środka i tak ktoś dostawi nogę i tracę bramkę. Albo przeciwnik po prostu przespaceruje sie ze skrzydła i grzmotnie w okno. Mimo, że boczni obrońcy zdają się mieć naprawde solidne staty...
Jedyne co się w miare spisuje to atak - obaj skrzydłowi/SN i napastnik mają tendencję to zabawy w cuda i strzelanie pomimo beznadziejnych sytuacji....

batistuta86 Partyzant

05.12.2013 22:05    #3916     Football Manager - Ogólna dyskusja - Zawodnicy z Afryki
Mam taki problem. Otóż kiedy wysyłam skautów do Afryki po grajków nic mi nie mogą znaleźć a jak sam znajdę zawodnika o wysokich parametrach i po prze skautowaniu okazuje się że nie chce do mnie wcale przyjść. Żeby było śmieszniej ten sam zawodnik przyjmuje ofertę od BATE. Nie wiem o co w tym chodzi. Dodam że gram Lechem i mam 3,5 gwiazdki reputacji a takie BATE ma mniej ode mnie.

Kaczko Partyzant

05.12.2013 19:12    #3917     Sufler - Porady do gry - Problem z patchem
Siemanko, chciałem zainstalować patcha do FM'a 2014 ale po uruchomieniu pliku wyskakuje mi komunikat: brak pliku berkellium.dll Zna ktoś rozwiązanie tego problemu?

orginal98 Partyzant

05.12.2013 17:25    #3918     Football Manager - Ogólna dyskusja - PROBLEM :D
Witajcie ;) Moim problemem jest to iż nie wiem jak ustawic takie rzeczy jak: dodaj zawodników do grywalnych zespołów itp,. przy oknie wybierania ligi, gdzie ligę mamy rozpocząc. Jak bym nie pozaznaczał to i tak nie mam grywalnych zawodników :D Proszę o szybką pomoc :) Pozdrawiam

Averrod Partyzant

05.12.2013 14:08    #3919     Sufler - Edytor - FMRTE ,lista sponsorow.
Witam ,mam mały problem z edytorem FMRTE.Po użyciu FMRTE i zmianie reputacji jednego z polskich klubów w grze znikneła mi lista sponsorów,w FMRTE także nie ma listy sponsorów .Jest puste miejsce i nie moge tam nic dodac :( poprosze o jakies rady jak to naprawic .

arvanis Partyzant

05.12.2013 13:14    #3920     Sufler - Problemy techniczne - FM 2014 crash dump/s
Jeśli faktycznie masz oryginał, to podejrzewam, że jest to problem podobny do tego, który dobijał mnie w FM 2013 - crashowało czasem między meczami, czasem zawieszało się na oknie "Rozgrzewki" (gdy ładuje się mecz), a czasem już w trakcie spotkania. Na początku ktoś poradził mi, żeby w ustawieniach zaznaczyć tryb renderowania na program - przez jakiś czas faktycznie gra działała płynnie, a potem problem wrócił. Przeczytałem miriady miriad stron, próbowałem usuwać dodatkowe grafiki (chociaż w gruncie rzeczy tymi dodatkowymi grafikami była tylko jedna skórka i dodatkowe tekstury dla newgenów), sprawdzałem zgodność plików ze steamem, aktualizowałem sterowniki do karty graficznej i nic. Ostatecznie wyłączyłem tryb 3d i problemy zniknęły - raz na baaaaaaaardzo długi czas w trakcie baaaaaardzo długiej rozgrywki zdarza się, że gra się znienacka wywali, co traktuję jako znak, że pora zabrać się za coś pożyteczniejszego dla świata.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution