Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kizlok Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Również mam ten sam problem tylko wyskakuje mi twój 1 i 4 błąd czy ktoś wie co trzeba zrobić? Ponowne instalowanie gry nie pomaga. Dodam, że grę kupiłem dziś w sklepie EURO RTV AGD

Gigliati Partyzant

08.12.2013 19:59    #3902     Football Manager - Ogólna dyskusja - błąd w fm14
[quote="sheff"]mauy[/quote] [quote="sheff"]kuopot[/quote] [quote="sheff"]opcaja[/quote] [quote="sheff"]wyuaczyc[/quote] [quote="sheff"]miauem[/quote] [quote="sheff"]rozwikuac[/quote]
To są kur*a jakieś jaja...

A odnośnie tematu, to zapewne grasz na piracie, stąd ten problem.

sheff Partyzant

08.12.2013 19:48    #3903     Football Manager - Ogólna dyskusja - błąd w fm14
mam mauy kuopot z managerem, gram 3 lige brazylijska i 4 marca 2013 roku gra mi sie zacina i nie da rady nic zrobic, jedyna opcaja jest po prostu alt-ctrl-delete i wyuaczyc proces. miauem dwa sejwy z tej gry i na kazdym sejwie jest to samo... mozecie mi powiedziec w czym tkwi problem i czy da rade go rozwikuac jakos domowymi sposobami=)?

stefan1984 Młody aktywista

08.12.2013 15:52    #3904     Sufler - Porady do gry - Brak logo reprezentacji.
To wygląda jakby problem był ze skórką domyślną, jakiś plik skasowany albo z błędem. Spróbuj może, czy tak samo to wygląda na innej skórce.

Drughi Partyzant

08.12.2013 15:27    #3905     Sufler - Porady do gry - Gra się zacina
To śmiało mogę powiedzieć, że mam ten sam problem i do tej pory go nie rozwiązałem. Już pisałem tutaj z kilka dni temu. To zaczęło się pierniczyć od kiedy właśnie wyszedł patch 14.1.4. Mi też się gra zacina po analizie meczowej przeważnie i jedynie restart pomaga, przez co gra już traci sens powoli. Człowiek traci kasę, więc oczekuje czegoś, a tu takie kwiatki. Łudzę się jeszcze, że ktoś tutaj pomoże.

kacpou11 Partyzant

Witam, mam problem wyżej wymieniony w tytule, otóż przy uruchamianiu gry wyskakuje ten błąd, później gra uruchamia się, i wyskakują kolejne błędu z typu not well-formed... dodam grę mam oryginalną gram 4 sezon, dopiero teraz błąd się pojawił.

Bartuniu Partyzant

08.12.2013 10:07    #3907     Sufler - Porady do gry - Gra się zacina
Ja mam ten sam problem i od razu podkreślam, że próbowałem grać z dodatkami, bez dodatków, sprawdzałem spójność gry itp. itd. Wszystko zaczęło się pieprzyć od momentu zainstalowania nowego patcha :/ Kompletnie nie mogę grać a przecież dałem za to pieniądze. To jest chore :/ Nic innego nie pozostaje, jak chyba tylko czekać kolejne miesiące aż łaskawi panowie z SI wypuszczą jakąś łatkę...

batistuta86 Partyzant

08.12.2013 01:12    #3908     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka do FM 2014
[quote="DanielloIII"][quote="McMoney"][quote="DanielloIII"][quote="Nascimento1998"]Kiedy można się spodziewać( i czy wogóle) nowej łatki do FM 2014, która poprawi katastrofalną grę defensywy i oceny pomeczowe?

Pytam, ponieważ nie wiem czy ryzykować i zaczynać karierę.[/quote]

Kolego a czy są jakieś problemy gry obronnej ? Prędzej są problemów ofensywie i masę nie wykorzystanych sytuacji ale obrona mi sie spisuje najlepiej od lat. Pozdrawiam.[/quote]

Masę niewykorzystanych okazji? Okej, w moim przypadku pudłuje czasem w dziwnych sytuacjach, ale nie jest ich zbyt wiele. Dowód na to, że po 20 kolejkach mam ponad 50 bramek strzelonych, ale co z tego, jak prawie tyle samo straconych? Marnowanie stuprocentowych sytuacji akurat w tym FM nawet tak nie razi, ba - ja nawet nie zwróciłem na to uwagi i się tego nie czepiam. Za to gra obronna i te hokejowe wyniki to już parodia. Mam nadzieje, że wcześniej jak przed świętami wyjdzie jakaś łata/fix czy cokolwiek, co by to naprawiło.[/quote]

powiem szczerze zaistniałych sytuacji że obrona robi głupie babole czy to moja czy przeciwnika nie zobaczyłem,oraz dziwnych winników również nie[/quote]

Chyba żartujesz. U mnie często zdarzają się wyniki: 5-2, 6-3, 6-4 a ostatnio grając Lechem w 1/4 LM przegrałem uwaga 9-2 z Arsenalem (pierwszy mecz). Jeśli nie są to dziwne wyniki to co?

Raskolnikovv Partyzant

Panowie... Witam.

Mam pytanie odnośnie Football Manager'a 2013.

Otóż ile trzeba czekać czasu od podpisania przez grajka kontraktu, do możliwości akceptacji przez jego agenta następnego kontraktu..?

Problem wygląda tak... że grając drużyną ligi polskiej, trafił mi się bardzo utalentowany młody grajek. Będący w fantastycznej formie (zainteresowanie m.in. FC Basel). By zabezpieczyć się i zarezerwować grajka na lata, postanowiłem podpisać nowy wieloletni do maksimum kontrakt. Niestety, przy negocjacjach przeoczyłem jeden z nowych warunków dodanych przez jego agenta, a dokładniej- niestety klauzule dla klubów zagranicznych w wyskości paruset tys. euro. Chcę jak najszybciej podpisac nowy kontrakt bez klauzuli, bo poprostu mi go zawiną... ile trzeba czekac?

Z góry dzięki za rzetelne i rzetelne odpowiedzi.....

Kaczini Partyzant

07.12.2013 19:39    #3910     Sufler - Porady do gry - Gra się zacina
Witam,

mam problem z FM14, mianowicie gra mi sie notorycznie zacina na miesiacu sierpniu. I to w taki sposób iż nic nie da sie zrobic i musze resetowac komputer. Nie mam pojecia dlaczego tak sie dzieje. Zaczynalem gre roznymi zespolami i zawsze to samo. Tym bardziej jest to dla mnie dziwne gdyż wczesniej rozegralem bodajze 3 sezony Dortmundem i nic takiego sie nei zdarzylo. Macie pomysl o co moze chodzic? Moze przez jakies dodatki graficzne? Zaznacze iż gre mam oryginalna kupiona w media markt, nie zaden download z torrentow.

Będe wdzieczny za pomoc.

Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution