Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

leschqo Wiceminister Kultury

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
Na ten rok nie planuję niczego w kwestii herbów z niższych lig polskich. Powiem krótko. O ile 3. liga jest możliwa do wykonania (przykład: http://www.cmrev(...)rd_.html), o tyle 4. liga to już spory problem. Mnie nie satysfakcjonują powiększone herby z 90minut.pl… Oczywiście jeśli, ktoś ma chęci może spróbować poszukać tych logosów. Niestety wyszukiwarka grafiki i Facebook to za mało...
Chcesz dodać manifest lub karierę, a brakuję Twojego klubu, bądź herbu. Zgłoś się do mnie!

World Partyzant

Grupa: Użytkownik
10.12.2013 20:16    #3892     Sufler - Porady do gry - Limit?
Mam dziwny problem na laptopie działa mi bez trudu a na komputerze jest ograniczenie liczby piłkarzy do 100000 i przestaje działać? na czerwono mimo iż na laptopie też mam na czerwono ograniczenie 100000 i mi gra wchodzi dalej? Da się to przerobić jakoś w plikach? znalazłem w panels.fmf jakieś liczby 100000 więc zmieniłem na 300000 ale zero reakcji. Ta gra co roku schodzi coraz bardziej na psy, zamiast ułatwić życie fanom to się je maksymalnie utrudnia. A w zamian trzeba wydać dość sporą ilość pieniędzy. Chciałem zagrać sobie na komputerze bo na laptopie mi zbytnio się grzeje sprzęt.

z_fartem Partyzant

Witam, ostatnio zacząłem nową rozgrywkę Arsenalem na updacie FM 2013 Revolution Final Update CA PA pobranym z cmrev. Obecnie mam połowę 1 sezonu, 1.1.13 (właśnie rozpoczęło się okienko transferowe) no i zarząd klubu dał mi na transfery 104 mln, do wydania mam 97. No i jest problem kogo kupić? Nie chcę, że tak powiem głupio rozjebać tych pieniędzy tylko zrobić bardzo dobre transfery z myślą o przyszłości. Przeszło przez myśl, czy nie kupić Cavaniego ? Ale to pewnie wydatek około 50+mln. Na pewno chciałbym wzmocnić lewą obronę, aby Santon miał z kim walczyć, chodzi tutaj o przyszłościowego zawodnika. Po tym sezonie planuje rozstać się z Rosickim, Bendtnerem, Flaminim i Artetą. Kogo polecacie w miejsce tych graczy ?

bobo100 Partyzant

09.12.2013 21:27    #3894     Sufler - Porady do gry - Gra się zacina
Mam ten sam problem gra się zacina po analizie meczowej na wyjściu z meczu, tylko dodam że po meczu rozgrywanym w trybie 3D bo jak rozegram ten mecz w trybie 2D to nie ma żadnych zawieszek i można grać dalej.

Drughi Partyzant

09.12.2013 21:23    #3895     Sufler - Porady do gry - Gra się zacina
Chyba zostaliśmy sami z tym problemem...

VanGogh Partyzant

09.12.2013 21:03    #3896     Sufler - Porady do gry - Problem z płacami
Witam Panowie, mam problem dotyczący płac dla zawodników. Otóż maksymalna kwota jaka mogę zaoferować to 97 tys bezwzględu na to jaki status w drużynie miałby piłkarz. Dodatkowo nie mogę zaoferować dodatkowych premii. Nie wiem o co chodzi stało się to podczas sezonu a wcześniej było wszystko ok.

devix Partyzant

09.12.2013 17:44    #3897     Sufler - Problemy techniczne - Gra sama się odinstalowuje
Po raz pierwszy ten problem pojawił mi się w fm 13, teraz po zakupie fm 14 znowu to samo.
Instaluje steama potem fm14, gram jakis okres czasu az tu pewnego dnia po właczeniu kompa okazuje się że jest tylko ikona fm na pulpicie po kliknieciu na którą nic się nie dzieje wchodze do folderu z gra a tam tylko steam został. Ten problem pojawia mi sie tylko z Football managerami
Ma ktoś pomysł co może powodować taki problem?
Z góry dzieki

wicek Partyzant

09.12.2013 15:29    #3898     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka do FM 2014
Z kontraktami żadnych problemów nie mam. Ba, przy odpowiednich klauzulach niektórzy godzą się nawet na te same pieniądze. Wkurzają mnie za to te bramki po dobitkach z rzutów wolnych. Co 2-3 mecze ktoś strzela w poprzeczkę i napastnik dobija na pustą. W sumie nie powinienem narzekać bo sam więcej bramek w ten sposób strzelam, ale trochę psuje to realizm. Ogólnie na nowej łatce gra się całkiem przyjemnie tylko na razie nie mogę nic ugrać, ciężki poziom jak dla mnie ;)

Mati1213 Partyzant

09.12.2013 13:06    #3899     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka do FM 2014
Czy wy nadal po latce macie problem z konktraktami zawodnikow? Normalnie szlak mnie trafia z tym bo gdy chce przedluzyc kontrakt to zawodnik żąda 2x wiecej pieniedzy. Ostatnio, gdy chcialem pprzedluzyc kontrakt z Augustynem to chcial ok. 7000 euro, wiec nie przedluzylem z nim kontraktu, a gdy spojrzalem na jego konktrakt to zgodzil sie w APOEL-u zarabiac 3300 euro ... A wiec czy wy macie taki sam problem jak ja i czy wie ktos jak go rozwiazac?? Bo jest to bardzo wkurzajace.

Zymon Partyzant

Panowie mam problem z galerią w donosach. Od 2 tygodni nie mogę dodać zdjęcia . Inni dodają a ja nie mogę i nie wiem czemu. Gdy chcę załadować zdjęcie pisze mi Error (IQ) Server. W czym problem ?
był - będzie - jest zawsze IKS!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.