Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

robal15 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.12.2013 01:16    #3881     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka do FM 2014
[quote="ukipuki"][quote="robal15"][quote="ukipuki"]Pierwsze słyszę. U mnie nie ma w ogóle. Każdy ma inaczej, bo to zależy od taktyki i ustawienia całego zespołu. Nie sądzę, że to wina błędów w grze. Po prostu zawsze się znajdzie coś co można najłatwiej zwalić na winę gry.[/quote]

Lubię takie gadanie. Przed patchem nie było kartek, po patchu nagle są. Jaki wniosek?

Każdy ślepy by zauważył, że jest to wina patcha, a nie kompetencji gracza. Jeśli nic się zmieniało w taktyce, to po patchu również nie powinno ich być a są, ba, nawet komputer je dostaje. Średnio w kolejce są cztery czerwone kartki.[/quote]

Ja nie neguję Twojej sugestii, ale ja nie mam problemu z kartkami, a gramy w tą samą grę, która ma tą samą poprawkę, więc ja czegoś nie rozumiem. Widocznie jednak ma znaczenie ustawienie zespołu. Może na tej łatce zmieniły się parametry i wszystko na temat.[/quote]

Ta gra już tak ma.

Właśnie, że ustawienie zespołu nie ma znaczenia. Przecież wcześniej napisałem, że od początku gry mam ustawione, żeby zawodnicy nie grali ostro aka nie robili wślizgów. Wytłumaczyć się da, że my dostajemy za dużo czerwonych kartek ,ale że komputer dostaje w jednym dniu średnio 4 czerwone kartki to tego już się nie da wytłumaczyć. U mnie prawie w każdym meczu w kolejce jest czerwona kartka, a czasami nawet dwie.
"Bezczelny młody człowiek" Aga 2k15

ukipuki Partyzant

13.12.2013 00:19    #3882     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka do FM 2014
[quote="robal15"][quote="ukipuki"]Pierwsze słyszę. U mnie nie ma w ogóle. Każdy ma inaczej, bo to zależy od taktyki i ustawienia całego zespołu. Nie sądzę, że to wina błędów w grze. Po prostu zawsze się znajdzie coś co można najłatwiej zwalić na winę gry.[/quote]

Lubię takie gadanie. Przed patchem nie było kartek, po patchu nagle są. Jaki wniosek?

Każdy ślepy by zauważył, że jest to wina patcha, a nie kompetencji gracza. Jeśli nic się zmieniało w taktyce, to po patchu również nie powinno ich być a są, ba, nawet komputer je dostaje. Średnio w kolejce są cztery czerwone kartki.[/quote]

Ja nie neguję Twojej sugestii, ale ja nie mam problemu z kartkami, a gramy w tą samą grę, która ma tą samą poprawkę, więc ja czegoś nie rozumiem. Widocznie jednak ma znaczenie ustawienie zespołu. Może na tej łatce zmieniły się parametry i wszystko na temat.

Michal144 Partyzant

Mam problem z wgraniem jakiejkolwiek skórki do FM 14 , kopiuje zawartość całą do folderu skins a w grze nic.?

Gasiorr13 Partyzant

12.12.2013 22:12    #3884     Sufler - Porady do gry - Problem z grą w sieci
Witam Panowie,

Mam problem, mianowicie chodzi o grę sieciową. Zakupiłem sobie FM by pograć z kumplem po sieci, niestety nie jest nam to dane. Problem wygląda następująco gdy serwer stoi u mnie gra jest stabilna ale co jakiś czas wyrzuca kumpla z gry. Działa to w obu kierunkach on zakłada mnie wywala. Nie mamy pojęcia czy to wina leży po naszej stronie czy FM'a. Oboje posiadamy oczywiście oryginalną wersję i najnowszego patcha, proszę o Wasze uwagi i pomoc, oraz napisanie czy Wy macie problemy z rozgrywką online.

TytusBomba Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
Prosilbym o pomoc gdyz nie mam pojecia co sie dzieje. Ogolnie z gra wszystko ok odpala gra taktyki wszystko lecz co jakis czas w trakcie trwania meczu taktyka mojego zespolu sama sie zmienia, wszystkie polecenia sie zmieniaja..caly czas, mecz tra 3xdluzej.. direx instalowany update v3 tez crack tez. Niewiem moze to wina crashdumpa.. poniewaz z zadka wywala gre i pojawia sie blad aplikacji zlokalizowany w crash dupmie. Ogolnie da sie grac,ale chcialbym rozwiazac ten problem.Moze usunac bledny plik crashdumpa? POMOCY!

jackub13 Partyzant

11.12.2013 21:47    #3886     Football Manager - Ogólna dyskusja - Gra przez internet
Witam wszystkich, przepraszam, jeżeli niepotrzebnie zakładałem temat, ale mam problemy, ponieważ gram w FM14 przez internet z kolegami i po paru dniach występuje crash. jakie mogą być tego przyczyny?

World Partyzant

11.12.2013 20:50    #3887     Sufler - Porady do gry - Problem z pucharami?
Ostatnio zarejestrowałem w pierwszej opcji 25 zawodników do Pucharu Euro, gdy przyszła kolejna rejestracja dzień przed meczem ta opcja zmniejszyła się do 10 zawodników a ja mogłem już tylko dodać jednego gracza. Wie ktoś co się popsuło?

tom337 Partyzant

11.12.2013 16:19    #3888     Sufler - Problemy techniczne - Problem Fm 12
zainstalowałem Fm12 włączam gre normalnie idzie az do momentu menu głównego .potem .wywala mnie na pulpit i wyskakuje taki błąd runtime error
program C:/program files (x86)/sega/football manager 2012/fm.exe
r6025
-pure virtual function call Bardzo proszę o pomoc siedziałem nad tym długo niestety nic nie znalazłem na necie tylko to ze związane to jest z grafiką

wasylief Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
ok ;) nie ma problemu

skok91 Partyzant

a ja mam taki problem ze zmienilem na ta skorke i gdy tylko sie na nia przelaczylo to jest czarny ekran i myszka, nic nie moge zrobic, nic nie dala tez ponowna instalacja... POMÓŻCIE!!!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution