no jak widać każdy ma odmienne zdanie

ale to chyba dobrze

Ci co uważają, że wszystko jest w porządku niech dalej cieszą się grą a Ci co twierdzą, że gra jest słaba nie muszą grać. ja uważam że ta część jest rzeczywiście najgorsza z wszystkich. może nie chodzi tu o brak realizmu ale o niektóre rozwiązania, które są na prawdę irytujące i nijak się to ma do rzeczywistości

a nad silnikiem meczowym musieliby jeszcze dużo popracować. wydaje mi się że za ciężko się gra dobrymi drużynami a za dobrze słabymi, powinni to jakoś zrównoważyć jednak. owszem, ustawienia taktyczne mogą dużo zdziałać ale bez przesady że mając najgorszy zespół rozwalam wszystkich strzelając bramki juniorami z kontrataków a w najlepszym zespole jest problem żeby cokolwiek działało tak jak trzeba

bo nie powinno tutaj chodzić o trafianie z taktyką i poleceniami tylko skoro dajemy ataki środkiem pola to tak powinno być, odbiór bez wślizgów, to tak w miarę możliwości powinno być. niestety mam wrażenie że gra nie stosuje się całkowicie do tego co się ustawia i dlatego jest to bez sensu
Najnowsze posty