Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Michal144 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
14.12.2013 01:07    #3871     Football Manager - Ogólna dyskusja - Trening
Witam mam problem z treningiem.Gram Gloucester City z 6 ligi angielskiej, mam trening ustawiony na przeciętny a nawet na niski przełączam a w statystykach mam że cały zespół jest niezadowolony z intensywności treningu? No i teraz o co chodzi? :/
FM14

karma85 Partyzant

14.12.2013 00:20    #3872     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka do FM 2014
no jak widać każdy ma odmienne zdanie :) ale to chyba dobrze ;) Ci co uważają, że wszystko jest w porządku niech dalej cieszą się grą a Ci co twierdzą, że gra jest słaba nie muszą grać. ja uważam że ta część jest rzeczywiście najgorsza z wszystkich. może nie chodzi tu o brak realizmu ale o niektóre rozwiązania, które są na prawdę irytujące i nijak się to ma do rzeczywistości :D a nad silnikiem meczowym musieliby jeszcze dużo popracować. wydaje mi się że za ciężko się gra dobrymi drużynami a za dobrze słabymi, powinni to jakoś zrównoważyć jednak. owszem, ustawienia taktyczne mogą dużo zdziałać ale bez przesady że mając najgorszy zespół rozwalam wszystkich strzelając bramki juniorami z kontrataków a w najlepszym zespole jest problem żeby cokolwiek działało tak jak trzeba :) bo nie powinno tutaj chodzić o trafianie z taktyką i poleceniami tylko skoro dajemy ataki środkiem pola to tak powinno być, odbiór bez wślizgów, to tak w miarę możliwości powinno być. niestety mam wrażenie że gra nie stosuje się całkowicie do tego co się ustawia i dlatego jest to bez sensu ;)

Drughi Partyzant

13.12.2013 21:27    #3873     Sufler - Porady do gry - Gra się zacina
@Kaczini,

Mam to samo, ja już straciłem nadzieję, że szybko pogram. Czyżby to problem naszych sprzętów komputerowych? Ale tak nagle? nie wierzę w to.

rafson95 Partyzant

Witam. Gram QPR drugi sezon na najnowszym uaktualnieniu składów, jestem obecnie w Premier League.
Mój problem polega na tym, że moi środkowi napastnicy notorycznie marnują 100% sytuacje i maja żenujący wrecz dorobek bramkowy.
W moim pierwszym sezonie jeszcze w CHampionship Bobby Zamora 35 meczów 7 goli, Charlie Austin 30 meczów 7 goli, Andy Johnson 11 meczów 5 goli. A jak na standardy Championship ci zawodnicy mają bardzo dobre statystyki. Gram najczęściej 4-3-3 (u siebie z ŚPO i ofensywa a na wyjazdach z DP i kontratak) i próbowałem napastnikow ustawic na wiele sposobow - Lis pola karnego, klasyczny wysuniety napastnik, Austina jako odgrywającego i praktycznie zawsze grali piach.
Teraz w Premier League mam Remyego który imo powinien ładować gole jak na zawołanie i ma 27 meczów i 6 bramek, a ostatnio mial 10 godzin gry bez gola. Są sytuacje sam na sam ale wtedy zazwyczaj jest albo bardzo mocny strzal ponad bramke albo prosto w bramkarza.

Jest mi ktoś w stanie powiedzieć jak najlepiej ustawić napastnika w 4-3-3 i ew. jakie zachowania u niego szkolić a jakich unikać? Marzy mi sie maszynka do zdobywania bramek która strzeli ponad 20-25 bramek w sezonie a tu taka lipa ;/ Naprawde nie mam juz pomyslow

koliba92 Partyzant

Witam,
mam problem, a mianowicie w historiach klubów na początku nie miałem żadnych osiągnięć, dopiero w trakcie gry zaczęły być rejestrowane bieżące, ale z historycznych nic. Podobnie dzieje mi się z "poprzednimi zwycięzcami" - są wyświetlani tylko z ostatniego roku, a nie mogę sobie przejżeć jak to wyglądało na początku, 5 lat i nawet 2 lata wstecz. I to dotyczy wszystkich rozgrywek (krajowe, puchary, LM, LE, MŚ, ME, Copa America, wszystko) w moim save'ie, nawet w polsce, która była jedyną ligą startową, nic historii nie ma. Ktoś wie coś na ten temat, rozwiązanie, rada, cokolwiek? z góry dzięki ;)

pawlo963 Partyzant

Witam, przymierzam się do kupna FMa 2013 jednak mam problem. Grę zainstalowałbym na komputerze na którym nie ma stałego dostępu do internetu (na czas instalacji podpiąłbym internet mobilny - bardzo słaby trasnfer). Czy chcąc zainstalować grę muszę mieć szybkie połączenie z internetem i czy chcąc później grać w FMa muszę być podłączony do sieci?

Ryndyuk Partyzant

Witam.

Problem jest taki:

- wygrałem dwumecz półfinałowy z B. Monachium :D

- następni w przerwie zagrałem dwa mecze ligowe i finał pucharu kraju

- gdy pojawił się finał i chciałem ustawić skład okazało się, ze mogę wystawić tylko 5 zawodników, a wcześniej nawet przez moment gra nie zapytała mnie o rejestracje reszty składu

- gdy wchodzę w skład i klikam w rejestracja zawodników do pucharu europejskiego to zamiast pojawić się komunikat wybrany to pojawia pusta ikonka przyciemniona jakby faktycznie gracz był wybrany jednak bez tego napisu i w efekcie nie mogę z niego skorzystać.

Pomocy. Nie wiem w czym problem skoro w meczu półfinałowym miałem dostępnych zawodników i wszystko było ok.

kell1987 Partyzant

13.12.2013 16:19    #3878     Sufler - Inne - Problem z zawodnikami i managerem
kup gre oryginalna to nie bedziesz mial tego problemu

karol9413 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
13.12.2013 16:06    #3879     Sufler - Inne - Problem z zawodnikami i managerem
Witam, mam jak mi się wydaję dosc nietypowy problem,a mianowicie w momencie tworzenia gry jest wsyzstko super jednak składy każdego zespołu są jakby to powiedziec... zmyślone. Czy ktoś też spotkał się z podobnym problemem lub zna jego rozwiązanie :) ?

marco7112 Partyzant

13.12.2013 15:15    #3880     Sufler - Porady do gry - problem z edytorem
Witam

Mam problem z włączeniem edytora do FM 2014. Jest on pobrany ze steama. Po prostu wogole się nie włącza.
Mam laptopa satelite a200. Proszę o pomoc. Aha i jak pobrać patche do gry?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution