Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

twojziombel Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Gram zagłębiem Lubin, w przerwie zimowej drugiego sezonu kupiłem trzech graczy z których dwóch nie moge zarejestrować do gry w ekstraklasie. W czym problem? Wolne miejsca są, żadne limity nie przekroczone itp

czarny_20 Partyzant

15.12.2013 17:52    #3862     Sufler - Dodatki do gry - Problem z FM 2014 Demo
Witam

Pobrałem sobie demo Fm2014, próbuję wgrać sobie nowe skins czy logopack, ale gra ich nie widzi, postępuje zgodnie z instrukcją ale to nic nie pomaga. Nie wiem co robić :(

Z góry dziękuje za odpowiedź

Pozdrawiam

Drughi Partyzant

15.12.2013 16:25    #3863     Sufler - Porady do gry - Gra się zacina
Panowie znalazłem chyba sposób na nasze problemy (narazie nie zapeszając wszystko śmiga jak powinno).

Wejdźcie w ustawienia i zmieńcie sobie tryb renderowania na program :)

belzebub666 Partyzant

Nie wiem nawet jak to sprawdzić :D A jaka jest najnowsza wersja?
W ogóle to przegoniłem FM z dysku i zainstalowałem od początku, ściągnąłem resztę plików i mam pytanie: czy mógłby ktoś rzucić mi ile miejsca na dysku zajmuje u niego FM? Panel sterowania --> dodaj lub usuń programy . U mnie 3 385,00 MB. Sprawdźcie ktoś czy u was tak samo bo ciekawi mnie czy brakuje mi jakiś plików w FM że chce coś cały czas pobierać czy to jest jakiś problem ze sterownikami itp.

KKK1987 Partyzant

15.12.2013 14:53    #3865     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka do FM 2014
Jak dla mnie aktualnie największy problem gry to przepakowanie obrońców i gry obronnej wraz z najnowszym patchem. Co z tego, że ma się posiadanie piłki 70%, 20 strzałów z czego połowa z pola karnego skoro kompletnie nie przekłada się to na zdobywanie goli. Wiadomo, że zdarzają się i w realnym świecie mecze gdzie potencjalnie słabsza drużyna broni się cały mecz, wyjdzie z 3-4 kontrami i dzięki temu zremisuje albo nawet wygra, ale takie coś zdarza się w 2-3 meczach na 10. Tymczasem tutaj możesz grać nawet przeciwko ligowym słabiakom, samemu mieć najlepszych piłkarzy w lidze, a i tak nic z tego nie wynika, pomocnicy nie kreują gry, napastnik w ogóle nie jest pod grą. Dopiero grając np. z zespołem z niższej ligi pojawia się ewidentna różnica klasy drużyn i zaczyna się tworzenie 100% sytuacji.

kamiLEWIZNA Partyzant

Może to wina psychiki i problemy z motywacją? Spróbuj ustawić Napadziorowi ustawić trening indywidualny na 'Opanowanie' i przeprowadzaj z nim prywatne rozmowy na temat słabej formy. Może pomoże. :)

belzebub666 Partyzant

A więc. Od wczoraj walczę z instalacją FM2014. Instalacja przebiegła normalnie, potem nastąpiło ściąganie reszty plików. Gdy to się udało nastąpiła próba uruchomienia FM - a tu crash. Sprawdziłem spójność plików, po tym rozpoczęło się ściąganie jakiegoś pliczku ważącego 17,1 mb. Spoko. Ściągnął się, to ja ->spójność plików, potem uruchomienie. I znowu crash. "Aplikacja miała poważny problem" coś tam coś tam. No lekko mnie szlag trafił, ale okej. Znowu sprawdzam spójność plików, po sprawdzeniu co? Ściąga mi się pliczek o wadze 17,1 mb, no to domyślam się że ten sam. Po tym sprawdzam spójność plików, próba uruchomienia zakończona niepowodzeniem, nic się nie dzieje, nic się nie chce ściągać. Sprawdzam spójność plików znowu, no i po sprawdzeniu oczywiście ściąga się ten jeb**y pliczek o tej nieszczęsnej wadze 17,1 mb. I tą operację powtórzyłem od wczoraj już jakieś 10 razy. Miał ktoś taki problem? Domyślacie się czegokolwiek? Błagam o pomoc bo mnie krew zalewa, bo mam grę a nie mogę grać. Problem jest z tym że mam chu**wego neta (Orange Free, na limit danych) no i nie bardzo mogę od początku wszystko ściągać, no ale jakbym miał gwarancję że to pomoże to bym się szarpnął :D No i mam też jakieś dziwne lagi (problemy z zasięgiem), co wydłuża całość operacji niemiłosiernie. Czy pomogłoby gdyby kumpel posiadający FM zrobił coś takiego jak kopię zapasową gry (to coś z opcji w Steamie)? Ta kopia robi się na płytce? Czy byłaby możliwość żeby mi z takiej kopii poszło? Bo kumplowi śmiga wszystko bez zarzutu. POMOCY, JA TU GINĘ :(((((

EDIT:

Zapomniałem napisać jak wygląda proces uruchamiania gry:
Wyskakuje okienko w Steamie
"Trwa instalacja DirectX dla Windows..."
Za chwilę to znika i pojawia się komunikat:
Błąd aplikacji: napotkano poważny błąd i aplikacja zostanie zamknięta. Plik z informacjami o błędzie został utworzony w: ścieżka dostępu" .

flips Partyzant

15.12.2013 12:02    #3868     Football Manager - Ogólna dyskusja - Transfery
Witam

Mam pytanie odnośnie transferów. Gram RM i mimo tego, że uzbierałem budżet w okolicach 120mln to nie jestem w stanie kupic wiekszości dobrych zawodników, bo moje oferty są odrzucane. Są na to jakieś sposoby ? Składam oferty za Vidala, Pogbe czy Hamsika po 120mln i nawet taka kolosalna suma jest odrzucana, po czym po kilku dniach Hamsik przechodzi do ManUtd za zaledwie 33mln. W czym tkwi problem ?

Pozdrawiam

Tranquill Partyzant

14.12.2013 15:34    #3869     Sufler - Porady do gry - Problem z piłkarzami
Witam! Mam problem z Danymi nowej rozgrywki. Wybieram ligi a następnie, wyskakuje okienko z danymi i nie wiem co zaznaczyć by wszystko było w jak najlepszym porządku, czyli: prawdziwi piłkarze, sztaby szkoleniowe itp. . Z góry dzięki za pomoc.

rodem Młody aktywista

Wystarczyło poszukać, odpowiedź masz w suflerze

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution