Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

elpueblo Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
17.12.2013 13:41    #3851     Sufler - Edytor - problem przy zakupie fmrte 2014
witam
potrzebuje pilnie pomocy z zakupem edytoru, wszystko robilem jak nalezy kase mialem w zl i wybralem przekaz bankowy, i dostalem meila ze wplate musze wykonac w euro, jesli bylby ktos chetny do udzielenia pomocy piszcie na meila
z gory dzieki za pomoc

diabelek26 Partyzant

16.12.2013 17:51    #3852     Football Manager - Ogólna dyskusja - Łatka do FM 2014
Tak dokładnie. Również zaczynałem od "paska" i wtedy mi to nie przeszkadzało. W FM jeszcze grafika mi nie przeszkadza, a przejście z paska na 3 D przypadło mi do gustu, urozmaiciło, ubarwiło, ale moim zdaniem sprofesjonalizowało trochę rozgrywkę., gdyż właśnie wtedy widać dokładnie taktykę, technikę itd jak kolega wyżej napisał. gdyby silnik meczowy był spoko, to nie zamykałbyś się tylko w kulkach tylko z przyjemnością patrzył jak na twoje polecenia, reaguj piłkarzyki na murawie, natomiast w tak beznadziejnym na razie silniku - nie chce się na o patrzeć i to jest właśnie problem którym niektórym doskwiera w tym i mnie.

Drughi Partyzant

16.12.2013 15:54    #3853     Sufler - Porady do gry - FM się wyłącza
Kolejny problem, może ktoś miał podobnie i pomoże, bo ja już tracę nerwy.
Na wstępie dodam: TAK, GRA ORYGINALNA,

Ja już nie wiem o co chodzi. gram sobie i nagle gra znika, w pasku menadżera jest fm.ee w procesach i tak co jakiś czas. Od czego może wywalać z gry?

Z góry dzięki za odpowiedź.

skazi Partyzant

[quote="mufloniasty"]Witajcie,
Jestem w trakcie pierwszego sezonu, gram Leeds United. Jedną z rzeczy, którą zawsze się interesuje, to newgeni oraz kompletny kalendarz, kiedy szkółki młodzieżowe z każdego kraju ich wypuszczają. Sugerowałem się datami z FM 2013 - bo tak mówi większość wiarygodnych źródeł. Mimo tego, dochodzę do zimowego okienka transferowego... a jeszcze ani razu nie wygenerowali się żadni newgeni! Sprawdzałem to wielokrotnie, nawet FM Genie Scout'em.

Gdzie może leżeć problem? Czegoś nie dopatrzyłem np. przy tworzeniu gry? Może coś innego?

Pomóżcie mi rozwikłać tą zagadkę, bo jestem nią zaintrygowany.[/quote]
Przecież newgeni są generowani dopiero od kolejnego sezonu, więc nie ma się co dziwić że w pierwszym sezonie w zimie jeszcze żaden się nie pojawił.

borkyy Partyzant

16.12.2013 14:08    #3855     Sufler - Porady do gry - Problem z budżetem transferowym
Witam, mam pewien problem w moim FM'ie 14. Otóż za każdym razem, gdy rozpoczynam nową karierę w każdym klubie mam równe 0 na transfery. Na pewno nie wyłączałem pierwszego okienka transferowego, więc nie mam pojęcia gdzie jest błąd. Byłbym wdzięczny, gdyby ktoś mi pomógł rozwiązać ten problem :)

flowproba Partyzant

16.12.2013 14:01    #3856     Sufler - Porady do gry - U19 - poważny błąd
http://commu(...)U19-team

OK. Jeśli ktoś natrafi na podobny problem to znalazłem odpowiedź na forum SI. Odpowiedź Pana z SI jest taka, że wiedzą o tym błędzie i należy zaznaczyć manualnie przy każdym z juniorów "dostępny dla drużyny u19". Wtedy dopiero mają zacząć grać. Paranoja, mam nadzieję że naprawią to z następną łatką.

jagos Partyzant

Witam. W trakcie rozgrywki napotkałem mały, acz niezwykle uciążliwy problem. Otóż prowadzę reprezentację Polski. Gram sobie w najlepsze mecz eliminacji Mistrzostw Świata z Czarnogórą; dokonuję dwóch zmian i w 80 minucie chcę dokonać kolejnej. W oknie taktyki zmieniam zawodnika, przeprowadzam z rezerwowym rozmowę motywacyjną, zatwierdzam zmianę i wracam do ekranu meczu. W 85 minucie gra wraca do ekranu taktyki. Okazuje się, że zmiana nie tylko nie została dokonana, ale po ponownym jej przeprowadzeniu i próbie zatwierdzenia pojawia się komunikat 'nie możesz przeprowadzić więcej zmian'!. Nie wiem, o co chodzi. Jak pisałem, dokonałem dwóch zmian, żadna nie była wymuszona przez kontuzję, więc o żadnym przeoczeniu z mojej strony nie mogło być mowy. Czy ktoś z Was miał podobny problem? Będę niezwykle wdzięczny za jakieś wskazówki i porady. Pozdrawiam.

mufloniasty Partyzant

Witajcie,
Jestem w trakcie pierwszego sezonu, gram Leeds United. Jedną z rzeczy, którą zawsze się interesuje, to newgeni oraz kompletny kalendarz, kiedy szkółki młodzieżowe z każdego kraju ich wypuszczają. Sugerowałem się datami z FM 2013 - bo tak mówi większość wiarygodnych źródeł. Mimo tego, dochodzę do zimowego okienka transferowego... a jeszcze ani razu nie wygenerowali się żadni newgeni! Sprawdzałem to wielokrotnie, nawet FM Genie Scout'em.

Gdzie może leżeć problem? Czegoś nie dopatrzyłem np. przy tworzeniu gry? Może coś innego?

Pomóżcie mi rozwikłać tą zagadkę, bo jestem nią zaintrygowany.

bartez1983 Partyzant

15.12.2013 23:43    #3859     Sufler - Porady do gry - Problem z językiem
witam na forum :)

Mam problem z grą tzn. z polskim językiem. Dzisiaj grałem cały dzień i było wszystko ok. wieczorkiem odpaliłem ponownie FM-a, a tu zonk, wszystko w języku angielskim (cały czas grałem na spolszczeniu. dziwne to było gdyż nic nie grzebałem w ustawieniach. Ale no wszedłem w ustawienia i zobaczyłem, że jest ustawione english. no to zmieniłem na polish. chwilę się ładowało language i po zakończeniu procesu wszystko było po angielsku. spróbowałem ustawić też na inne języki, ale nic z tego, zawsze english. więc się wkurzyłem, odinstalowałem grę, wywaliłem wszystkie pliki jakie zostały i grę zainstalowałem od nowa. i tu stała się dziwna rzecz, bo po uruchomieniu gry nadal nie idzie ustawić innego języka jak angielski. nie wiem co się stało i dlaczego tak się dzieje mimo ponownej instalacji wszystkiego.

możecie mi jakoś pomóc?

lopoppm Partyzant

Witam, mam dosyć duży problem ze znalezieniem sobie jakiegoś klubu, który chciałby mnie zatrudnić. (FM12)
Otóż- gram już 7 sezon w tej karierze. 6 pierwszych grałem Lechem, w kraju zdobyłem wszystko po sto razy, w Europie pucharu nie było, ale też troszkę pograłem. W końcu chciałem odejść z tego Lecha do jakiegoś większego klubu. Reputację miałem światową, wszyscy mnie znali, podostawałem kilka ofert z innych klubów, ale nic co by mnie bardzo interesowało. Nie przedłużyłem kontraktu i wtedy zaczął się problem. Myślałem że nie będę za długo na bezrobotnym, zaraz przyjdą jakieś oferty i będzie fajnie.. Nic nie przyszło przez miesiąc, zacząłem pchać się wszędzie. Co dziwne, w końcu zaproponowała mi kontrakt repra Hiszpanii. Przyjąłem, ale dalej szukałem klubu.. No i tak szukam do teraz, 3 miesiące później. Zgłaszam się wszędzie, dosłownie WSZĘDZIE, ale nawet kluby z II Francuskiej czy Widzew mnie nie chciały..
To jest jakiś błąd? Ja coś źle zrobiłem? Bardzo proszę was o pomoc, bo nie chcę używać FMRTE, ale jak tak dalej pójdzie to chyba będę musiał..

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution