[quote="diabelek26"][quote="ladygaga"][quote="robal15"]Ten silnik meczowy jest żałosny - no to czekamy dalej. A w między czasie pogram sobie versusy w bfa 4.[/quote]
czemu żalosny bo wszystkie mecze przegrywasz?[/quote]
A Ty nie narzekasz, bo wygrywasz?
Spoko, ja też wygrywam- jeden, drugi, raz i nawet trzeci. Potem odinstalowałem grę, bo jest beznadziejna. Owszem celem jest wygrana i najlepsze wyniki, ale styl i przybliżony realizm tak samo. Cóż, kupiłem również B4 i fakt , bo w dniu premiery nie był dopracowany ale nie serce gry czyli silnik, bo on od premiery do dziś się nie zmienił. Po za tym po kilku dniach łata załatwiła wszystko. A tu co? Na CM Revolution piszą w cudnym artykule, ze SI zrobiło nam niespodziankę bo wydało z łaski 5 łatę przed świętami, a nigdy tego nie robi! WOW! Nie wiem czy jakbym dostał 50% zniżki na następny FM za to ścierwo za które zapłaciłem to byłbym zadowolony. Kolejny patch świadczy o tym, że oni ciągle pracują nad tą grą! Czy to jest normalne? Współczuje tym co kupili PRE ORDER, bo liczyli na rozgrywkę od razu i co? Mija 2 miesiąc, a łatki dalej wychodzą i to nie jest ostatnia...[/quote]
Co prawda to prawda. Ja tez jestem poirytowany tym, że jak nie hokejowe wyniki, to kartki, jak nie kartki, to killer-rożne, killer-główki i inne killery i tak wkółko. Ktos napisał, że tak rozbudowana gra nie może być bez wad w dniu premiery - zgadzam się, ale żeby już 2 misiąc (i pewnie nie ostatni) łatać, bo NON STOP COŚ. Napisałem na forum SI, że jest problem z transferami w ligach ruskiej, ukraińskiej i tureckiej, jakis przedstawiciel SI odpisał, że sa tego świadomi i sie przyglądają temu. Pomyślałem, że może cos w tej łacie poprawili, ale nic. Zdruzgotany nie jestem, bo przyzwyczaili fanów do błędów, ale jak przeczytałem wypowiedź jakiegoś Rosjanina na forum SI (który pewnie młóci swoja ligę), że ten problem który poruszyłem ciagnie sie od BETY FM 2013 no to już jest dziadostwo ze strony SI.
Najnowsze posty