Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

ddd1 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam pewien problem z FM14. Pierwszy mój sezon zagrałem Lechem Poznań i z meczami nie było problemu. Mogłem je kontrolować i miałem pełny wpływ na to co robi moja drużyna. Po tym sezonie zacząłem grać Blackburm i tu zaczyna sie problem. Gdy mam jakiś mecz po prostu jest on symulowany i nie mam żadnego wpływu co robi moja drużyna. Nie mam możliwości końcowego zatwierdzenia składu. Co zrobić, aby rozwiązac mój problem? Prosze o szybką odpowiedź.

Cinek1013 Partyzant

28.12.2013 19:46    #3772     Football Manager - Kącik graficzny - Edycja skórki.
W folderze stars zmieniłem wygląd gwiazdek. Ten raport udało mi się zmienić jakimś cudem w .../panels i tam było coś player scout report i to usunąłem a spróbowałem z innym i zadziałało. Teraz mam kolejny problem, chyba mniejszy, w skrzynce nie widać tego paska który przesuwa wiadomości(zaznacza na której aktualnie jesteśmy) zlewa się z tłem skrzynki odbiorczej i nie widać które wiadomości są do odczytania a które nie.

bartekr Młody aktywista

Temat poświęcony dodatkowi Polska Liga Update do FM 2014. Wypisujcie tu wszelkie błędy jakie wyłapiecie w bazie czy też opinie na temat dodatku, stworzonych zawodników itp. Temat dotyczy bazy a nie problemów typu jak pobrać, gdzie wrzucić czy nie działa mi!!

Tu piszemy również które kluby z 4 ligi powinny mieć zrobione kadry, na początek 5 zespołów. 1/usera, kolejność wg czasu dodania głosu.
"Możemy mieć zastępcę Giggsa, Scholesa czy Ronaldo, ale nigdy nie zastąpimy Sir Alexa Fergusona" - Eric Cantona

Mateusz100 Partyzant

28.12.2013 17:02    #3774     Football Manager - Świat taktyki - Pomocy
Witam

Gram 2 sezon Miedżią Legnica awansowałem do Ekstraklasy i mam pewien problem , po ostatniej aktualizacji moja druzyna traci bardzo duzo bramek wczesniej takiego problemu nie mialem i potrafilem wygrac z Legią Lechem czy Wisła . Co prawda w kazdym meczu tez strzelam ale i przewaznie konczy sie to wynikiem 3:1 , 4:1 Mam już koniec sezonu w ekstraklasie i oczywiscie jestem w grupie spadkowej mam tyle samo pkt co ostatnia Olimpia Grudziąc czyli 16 :) i chcialem zebyscie mi doradzili co dalej zrobic bo nie chce spasc a mam chyba 4 kolejki do konca sezonu .
Moje ustawienie to 4-2D-3-1
Polecenia to :
-zagrania na obieg
-węższe pole gry
-skrócenie pola gry
-nękanie rywali
-gra na spalonego
-niższe tempo gry
-agresywny odbiór piłki
-podania w pole karne
mentalność : kontrola i styl : płynny

Trochę sie rozpisałem ale z góry Dzieki !!

Cinek1013 Partyzant

28.12.2013 16:23    #3775     Football Manager - Kącik graficzny - Edycja skórki.
Witajcie !
Posiadam skórkę Alavanja Pervection 14 ale mam z nią mały problem. Chciałbym żebym w profilu zawodnika zamiast tego:

wyświetlało mi gwiazdki potencjału i obecnych umiejętności tak jak w klasycznej skórce.
Poza tym jesli ktoś wie jak zmienić kolor tych gwiazdek żeby były klasyczne żółte i jak zmienić kolor atrybutów zawodnika(chciałbym żeby powyżej 15 były zielone np itp) to też było by miło gdyby ktoś napisał jak to zrobić.
Chodzi o tą skórkę gdyby ktoś miał problem znaleźć: http://www.cmrev(...)in_.html
Z góry dzięki za pomoc ;)

Willson Partyzant

28.12.2013 14:29    #3776     Sufler - Porady do gry - spadek wydajnosci 3d
Optymalizacja FM.
Ja mam podobny problem z moimi kartami. FM działa tylko płynnie z GTX760M, kompletnie klatkująć na Intel HD4600, który mimo że jest kartą zintegrowaną, to parametry ma takie, że nie jedną "normalną" grę ostatnich lat jest w stanie uciągnąc bez problemu
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

Robsson93 Partyzant

[quote="tuhrotluv"]Witam.

Wróciłem do FM 2012 po długiej przerwie i mam duży problem, bo nie wiem kim zagrać.

Ligi:
- w zasadzie wszystkie, prócz Grecji, Hiszpanii, Wysp Brytyjskich i Polski
- preferowałbym klub z długami, aczkolwiek jeśli znacie ciekawą drużynę bez długów, to z chęcią zobaczę
- drużyna z dolnych rejonów tabeli (15-20)
- może być to drużyna z pierwszej ligi, jak i z piątej, bez znaczenia

Z góry dziękuję.[/quote]

Francja: Nantes, Auxerre, RC Lens, Sochaux
Niemcy: Augsburg, Nurnberg, Freiburg, Borussia M'Gladbach.
Holandia: Willem II, Heracles, Ado Den Haag, PEC Zwolle

tuhrotluv Partyzant

Witam.

Wróciłem do FM 2012 po długiej przerwie i mam duży problem, bo nie wiem kim zagrać.

Ligi:
- w zasadzie wszystkie, prócz Grecji, Hiszpanii, Wysp Brytyjskich i Polski
- preferowałbym klub z długami, aczkolwiek jeśli znacie ciekawą drużynę bez długów, to z chęcią zobaczę
- drużyna z dolnych rejonów tabeli (15-20)
- może być to drużyna z pierwszej ligi, jak i z piątej, bez znaczenia

Z góry dziękuję.
Tuhrotluv - najwolniej grający menedżer w historii Football Managera.

undertheskin Partyzant

28.12.2013 13:11    #3779     Sufler - Porady do gry - Kto tu jest k... mistrzem?
Nie zaglądałem tu dłuższy czas i być może ktoś o tym pisał. Nie jest to w zasadzie problem, co zwykła niedoróbka (być może jakaś łatka mogłaby coś tu zaradzić). Chodzi o to, że wygrałem ligę Lechem, ale po 30-tu kolejkach, czyli przed podziałem na grupę mistrzowską i spadkową w tabeli prowadziła Legia. Oczywiście to mój Lech startował w eliminacjach LM jednak w podsumowaniu sezonu przeczytałem,, że mistrzem jest ... Legia. WTF? Dalej w kolejnym sezonie Legia figuruje jako obrońcy tytułu. Gra bierze pod uwagę tylko rundę zasadniczą! Niby nic, ale jakoś głupio, zwłaszcza kiedy jest się pełnoprawnym mistrzem. Czy Sega zamierza coś z tym zrobić?

flexior Partyzant

[quote="kAROL23"][quote="`Gekkou"][quote="flexior"]Witam
Jako, ze zaczynam dopiero karierę z FM prosiłbym Was o pomoc w wybraniu klubu.

- FM 2014
- Drużyna, która od lat jest liderem ligi, nie ma w sumie dużych problemów, by wygrać ligę ewentualnie konkuruje z 1 drużyną.
- Brak problemów finansowych
- Klub, który w Lidze Mistrzów nie jest uznawany za faworyta[/quote]

PSG , Chelsea , Borussia , Porto :)[/quote]

Legia, Porto, Anderlecht, Galatasaray, Ajax, Austria Wiedeń, Apoel, FC Basel, Szachtar Donieck, Celtic Glasgow, Molde FK :)[/quote]

Ok, dzięki.
Wybiorę jeden z tych klubów: Anderlecht, Celtic Glasgow, Olympiakos Pireus, Szachtar Donieck

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.