Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

patol95 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
05.07.2010 15:50    #11831     Sufler - Porady do gry - grafika nie ogę wgrać logo itd
zrobiłem wszystko zgodnie z tym tematem: http:
//www.cmrev.com/sufler/problem/20452,jak-wgrac-zdjecia-i-loga-do-fm10_.htm
wyłączyłem bufwanie skórki, a jednak dalej tych obrazków nie wykrywa. Co mam zrobić?l

zolw_ik Partyzant

05.07.2010 14:36    #11832     Sufler - Porady do gry - Dziwny osobisty problem
Cóż, różnie bywa. Miałem tak, że zacząłem średniakiem i po sezonie byłem 17., żeby spróbować ponownie po jakimś czasie i być 1. Problem jest taki, że jak wygrasz pierwsze mecze i trafisz z taktyką to jest z górki, a jak coś nie pójdzie i spadnie morale to się robi błędne koło z którego ciężko wyjść.

Milyone Partyzant

05.07.2010 13:35    #11833     Sufler - Porady do gry - Problem z edytorem Fmrte
Witam , po formacie zainstalowałem fm'a 10 na patchu 10.3 ofc, następnie sciągnałem najnowsza wersje fmrte zainstalowałem i tu pojawia się bład..
tutaj podaje linka do screena..http://yfrog.com/2obeztytuuwfj
Posiadam zainstalowane wszystkie 'bajery' takie jak donet framework itp itd..
Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam !

McMoney Młody aktywista

05.07.2010 13:27    #11834     Sufler - Porady do gry - Dziwny osobisty problem
Witojcie!
Mam taki problem. Może to nie problem ale moje własne złe samopoczucie wynikające z tego. Czemu tak jest że gdy biorę włoskie Udinese który jest średniakiem Serie A po blisko połowie sezonu jestem pierwszy mając pkt przewagi nad Interem i aż 10 nad Milanem? Na 16 meczy zremisowałem z owym Interem 2:2 cały czas goniąc wynik i przegrałem z Palermo 1:0 gdy te mecze były zaraz po sobie. Już nawet nie chodzi o to że różowi spisują się słabo jak na ich potencjał bo znane są przypadki wygrania z mocnym rywalem by przegrać ze słabszym. Potrafiłem ograć Fiorentine w pierwszej kolejce co jeszcze można zrozumieć gdyż dostali ode mnie 4 bramki a w pozostałych 15meczach stracili tylko 5! Z Juventusem który jest w okolicach dziesiątki też jeszcze można zrozumieć i z Romą która długi czas była w strefie spadkowej. Ale czemu nie zdarzają mi się wpadki ze słabszymi rywalami? Od razu uprzedzam że nie gram S & L gdyż wtedy zakładanie tego tematu nie miałoby sensu. Zbliża się połowa sezonu a ja średnim Udinese walcze o majstra. Nie jestem tym zbyt zadowolony gdyż wolałbym piąć się w górę tabeli w miarę realistycznie, a tu takie chece. Ktoś wie może czemu tak mi się zdarza?
Glory, Glory MAN UNITED !!

Sergio Carlito Partyzant

04.07.2010 21:52    #11835     Sufler - Porady do gry - Skuteczność
Kolega MM ma zupelna racje w tym ze do karnych jest potrzebny atrybut "rzuty karne" jak i "opanowanie". Lukasz1912... naczytal sie poradnikow w grze, ze opanowanie to tylko do sma na sam... troche logiki i dziecko sie gubi... Zgranie to musisz chwile poczekac, bo tez mialem teraz taki problem w Man City, mimo dobrym transferom przegralem 1 mecz z bardzo oslabionym Man Utd (bez Rooney'a, Ferdinanda, Vidica, E.v.d Sara itd.) i tez narzekalem na to ze trace duzo bramek, ale po kilku meczach juz wygrywalem bez straty bramki albo tracilem 1, ale strzelilem 3,4 albo 5:D;p napastnicy to tez musisz dobrze ustawic ich role w taktyce patrzac na ich atrybuty:D;p np. ja przez kilka meczy mialem swojego napastnika ustawionego jako "srodkowy napastnik" i wkurzalo mnie to ze malo strzelali, ale jak zmienilem na "klasyczna 10" to Tevez czy Adebayor daja rade strzelajac po 2 czy 3 brameczki:D;p gorzej z Lukaku bo ma slabe podania, ale dabje rade. Klasyczna 10 musi miec dobre podania technika szybkosc zwinnosc noi wykonczenie;:Dp noi trochu sily, a Lukaku nie wszystkie te atrybuty ma dobre, a uciebie jako ta klasyczna 10 pasowalby Vela, Hulk i Neymar, a Kadleca to mozesz sprobowac jako lis... tak samo jak Lacina, ale najlepszy na Lisem jest Agbonlahor, albo Welbeck, bo skoro masz 50 mln na transfery tzn., ze masz juz tam ktorys rok:D:p tym bardziej jak Newcastle zaczyna w 2 lidze:D;p

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
04.07.2010 13:27    #11836     Sufler - Porady do gry - uaktualnienie
Tu pytaj o takie rzeczy: http://www.cmrev(...)page=105
lucasinho.blox.pl

Lucasinho Ekspert

Grupa: Ekspert
04.07.2010 00:27    #11837     Sufler - Porady do gry - Schmeichels FM 2007 Update
Zainstaluj patcha 7.0.2. Na przyszłość pytaj tutaj: http://www.cmrev(...)page=105
lucasinho.blox.pl

Jacob-CFC Partyzant

04.07.2010 00:25    #11838     Sufler - Porady do gry - Schmeichels FM 2007 Update
Witam, mam problem z uaktualnieniem Schmeichels FM 2007 Update. Mianowicie pobieram, go rozpakowuje ale podczas uruchamiania nowej gry, nie ma widocznych żądnych uaktualnień.
Posiadam czystą grę z wersji 2007 bez patchy i chciałem powrócić do klasyka, a tu klops.

Junin Partyzant

03.07.2010 23:48    #11839     Sufler - Porady do gry - zgłaszanie do LM
dzięki za wyjaśnienia. Szkoda że nie będe mógł skorzystać z Ribery'ego, polubiłem tę jego krzywą twarz :) . Będe mieć teraz najbardziej lubiony przez trenerów problem, problem "bogactwa". Kogo lepiej wystawić jako lewego schodzącego napastnika? Możliwości:
- przesunięcie Higuain'a (22-latek, Benzema albo Raul zajmie jego miejsce na środku)
- Marcelo (21-latek,sprawdził się w paru meczach przed sprowadzeniem Ribery'ego. Nieco zbyt defensywny, ale nadrabia to brazylijską fantazją)
- Joao Paulo (19-letni młody brazylijczyk, podobnego typu co Marcelo)
- Fausto Rossi (19-letni Włoch. Jego atutem jest to, że lewe ofensywne skrzydło to jego nominalna pozycja oraz to, że paroma wejściami z ławki pokazał że niedługo Włosi mogą mieć swojego "C.Ronaldo", tyle że na przeciwległym skrzydle)
"TO nie była Ręka Boga, TO była Ręka Suareza!"

pele99993 Partyzant

03.07.2010 22:29    #11840     Sufler - Porady do gry - premie pieniężne
problem w tym, ze ja tego nie mam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.