Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

maxskr Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Godman - miejsca jest wystarczająco :)
qstosh - odznaczę i zobaczymy, może w tym tkwi problem.

Zapomniałem dodać, że podobną sytuację mam często podczas uruchamiania się gry, kiedy pojawia się menu, a jest jeszcze ta chmurka z przetwarzaniem gry.

maxskr Partyzant

Mam problem, który pojawia się co jakiś czas, otóż gdy zapisuję grę pasek zapisu dochodzi do końca i cały komputer się zawiesza, jest po prostu ekran z zapisującą się grą, ale kursorem nie da się nawet ruszyć i save jest do piachu, mam patcha 10.3, wszelkie sterowniki itp., ktoś wie jak zapobiec temu? Bo wnerwiające jest granie tego samego meczu czasem nawet po 3 razy...

dudek_9 Partyzant

07.07.2010 15:35    #11803     Sufler - Porady do gry - Reguły Krajowe w FM 2010
teraz mam inny problem..Lucasinho zrobiłem tak jak mówisz....Mam 2 pliki jeden z Korea, drugi z PL...Jak daje oba z Polska jest wszystko w porzadku a przy Korei jest wykrzyknik, że znaleziono tam 0 zespołów...Jak daje samą Koreę wszystko jest OK, ale przy Polsce znów jest najniższa tylko I Liga..
– I co? Są bunkry?
– Bunkrów nie ma. Ale też jest zajebiście!

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
07.07.2010 14:52    #11804     Sufler - Porady do gry - Patch

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

uzda Partyzant

07.07.2010 12:08    #11806     Sufler - Gra przez sieć - Zagrajmy przez internet!
Witam.
Szukam chętnego wariata do podróży walcem dookoła świata! 
Ale tak na serio…
Krótko i na temat:
1.Doświadczenie „FM-owskie” sięgające jeszcze lat 90tych, ale doświadczenie w graniu przez neta – ZEROWE.
2.Chętnie zagram z kimś przez Internet. Obojętne mi są drużyny, ligi etc. Ale szukam tylko rozgrywki „długodystansowej” (czyli nie sezonik albo pół) i nie chce grać z kimś kto zerwie rozgrywkę bez powodu albo, że „przegrał dwa mecze z rzędu i ma to w dupie”

Mam TSa, Ventrilo(niestety nie serwer:( ), Skype, a jak czegoś nie będę miał a będzie potrzebne to dogram, nie ma problemu.
KONTAKT:
GG:4858325
Mogę podać numer na komórkę jeśli ktoś będzie potrzebował (Only by „Donosy”).

wersja FM: 2010 patch 10.3

EDIT: WANŻE!!!---> Oferta ważna od 10. sierpnia br.
"Nie wiedziałem, że jest tylu idiotów na świecie dopóki nie wynaleziono internetu" S. Lem

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
07.07.2010 11:34    #11807     Sufler - Porady do gry - Logopack
http://www.cmrev(...)l?page=0

edit.
Prosząc o logo dla jakiegoś klubu podawaj jego numer ID

kamaz333 Partyzant

[quote=hidalgo]Hmmmm......... Service Packi, sterowniki i net frameworki masz poinstalowane?[/quote]
wszystko poinstalowane, chciałbym jeszcze raz powiedziec ze problerm wystepuje tylko w FM2010. W 2007 i 2009 nie ma tego problemu.
jeszcze co zaobserwowałem ze nieraz (ale bardzo rzadko) chodzi tak jak powinien i mecz i zakładki, ale w 90% nieprwidlowo działa

PS. Macie moze mail do polskiego supportu FM-a
99,90zł poszło w błoto

kamaz333 Partyzant

kurde juz nie wiem w czym tkwi problem, podczas rozgrywania meczu w trybie 2d czy 3d gra wyglada jakby była spowolniona (i zapewne te zakladki przez to sie wolniej otwieraja). ponizej zameiszczam dwa filmiki pokazujace roznice w szybkosci rozgrywania meczu
1. http://www.youtu(...)1v1qy6bs (sorka za słaba jakosc)
2. http://www.youtu(...)=related

pierwszy filmik (mój) wyglada jakby był w spowolnionym tempie,
drugi jakiejs osoby działa tak jak powinien
pomimo tego ze na oby filmikach szybkosc rozgrywania meczu jest ustawiona w połowie suwaka

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

06.07.2010 23:08    #11810     Sufler - Porady do gry - Uruchomienie FM w oknie
[quote=Urbandgg]Screen już nie będzie potrzebny, poradziłem sobie z tym problemem. [/quote]

Jakaś rada dla kolegi Uzda?

szfedo - kolejny Revowiec z szybszą klawiaturą, muszę zmienić moją :P

@szfedo - moja klawa jest czyściutka, tylko klawisze takie wieeelkie, zanim się wciśnie, to mogę łyknąć kawkę :)
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.