Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Godman Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.07.2010 16:30    #11791     Sufler - Porady do gry - niezadowolenie zawodników
[quote=rafee]Ogólnie negocjować możesz ale do 50% wartości zawodnika, a nie tak jak w twoim przypadku 100% w górę. Daj dodatkowe klauzulę zysku z nastepnego transferu (im większa im większego się spodziewasz następnego transferu). A jeśl zawodnik dalej marudzi, to radzę ci sprzedaj go po cenie rynkowej, bo i tak będzie grał piach[/quote]

Nie zgodzę się. Mi się udaje czasem sprzedawać zawodników za 300, a nawet 400% ich wartości - jak mają bardzo wysoką formę, długi kontakt, a ja się odpowiednio mocno uprę :)

[quote=Jacko]Jak chcesz uniknąć jego niezadowolenia, to ustal mu wysoka cenę - np. 100 mln euro. Ofert nie będzie. Zainteresowanie tak, ale bez żadnych konkretnych ofert.[/quote]

Do tego pilnuj, żeby tacy zawodnicy mieli długie kontakty. Nie tylko Ci, którzy są obiektem zainteresowania innych klubów, ale też tych, którzy z czasem mogą się stać.

U mnie w Lechii jest jeden zawodnik, o którego zachodnie kluby (takie, jak PSV, Valencia) biją się już trzeci rok, i zawodnik co jakiś czas puszcza focha. Mam to serdecznie w nosie, gdyż cały ten czas jest najlepszym strzelcem mojej ekipy, a że co rok przedłużam mu kontakt na 5-letni, mam dużo czasu, i po prostu przeczekuję jego humory. Jak już mu przejdzie, czekam, aż będzie w dobrej formie, a drużynowe morale wysokie, pochwalę go, i podpisujemy bez problemu nowy kontakt.
"Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

zetkaiii Żołnierz frontu ideologicznego

08.07.2010 15:13    #11792     Sufler - Porady do gry - Nowa gra ze starą bazą
[quote=marcus6]Czy możliwe jest rozpoczęcie nowej gry z uwzględnieniem stanu bazy z poprzedniej rozgrywki?[/quote]

Nie. to nie jest możliwe...

[quote=marcus6]Najlepiej by było, aby można było dołączyć ligę podczas gry. Wówczas nie było by problemu.[/quote]

Podpisuję się obiema rękami...
Jesteśmy tu aby pomagać...

marcus6 Partyzant

08.07.2010 14:18    #11793     Sufler - Porady do gry - Nowa gra ze starą bazą
Najlepiej by było, aby można było dołączyć ligę podczas gry. Wówczas nie było by problemu.

uzda Partyzant

08.07.2010 13:10    #11794     Sufler - Porady do gry - FMRTE
Generalna porada jest taka, że jeśli chcesz po podkręcać sobie grajków to daj sobie sposób. Nierozmyślne używanie ww. edytora powoduje znienawidzenie FMa i odstawienie go na półkę (znam to z własnego doświadczenia).

Nie wiem dlaczego, ale kiedyś jak tego używałem to miałem podobny (lub identyczny) error, kiedy "doinstalowywałem" Frameworka ręcznie lub w jakiś inny sposób, ale poza Windows Update. Od czasu kiedy mam Frame`a zamontowanego poprze WinUp to nie ma żadnego problemu.

Zaznaczam, że do tej operacji niezbędny jest oryginalny Win. Inaczej świeżuteńki system jest do wywalenia (autoryzacja Win).
"Nie wiedziałem, że jest tylu idiotów na świecie dopóki nie wynaleziono internetu" S. Lem

Dagome Partyzant

08.07.2010 13:09    #11795     Sufler - Porady do gry - FMRTE
Po pierwszym uruchomieniu klikasz wczytaj i wybierasz z listy swoją wersję gry, ja również miałem taki problem i po prostu z listy wybrałem odpowiednią wersję, w moim wypadku była to wesja "vFM 10.3.0 .104766.DVI...", są też wersje ze steam...

po prostu zainstaluj edytor jeszcze raz i wybierz odpowiednią wersję, mi działa

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

[quote=Dagome]Poszukuję logopack'u z herbami zespołów z Premiership do FM 2010.[/quote]

post #1813
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

uzda Partyzant

08.07.2010 12:10    #11797     Sufler - Porady do gry - Repra Niemiec
Witam.
Po raz kolejny piszę, bo już chyba wyczerpałem możliwości.

Problem:
Znany - Same "szaraki" w reprezentacji Niemic.

Próby rozwiązania:
1. Dogrywałem sam plik fake.inc (z neta, od znajomych, ską się tylko dało).
2. Dogrywałem polecany przez Was cały kombajn zmian (repra, jakieś nazwy lig etc.)
3. Edytowałem ręcznie w notatniku.

Ja już straciłem cierpliwość. Może ktoś powie co jeszcze z tym fantem mogę zrobić?! Nadmieniam oczywiście, iż robiłem to wszystko na włączonej grze, na wyłączonej. Po zmianach zaczynałem grę od nowa, innym razem dogrywałem plik potem wczytywałem "sejwa" z takim samym skutkiem jak wcześniej, czyli żadnym.

Mam Fm 2010 v. 10.3.

Aha kiedy dograłem ten "kombajn" z działu FILEPLANET to repra Japonii też się nie zmieniła po dograniu plików także wygląda na to, że to w ogóle nie działało. Help.
"Nie wiedziałem, że jest tylu idiotów na świecie dopóki nie wynaleziono internetu" S. Lem

patryk11 Przodownik pracy

[quote=baszczyk]mam problem....w edytorze dodanym do gry zrobilem pare poprawek dotyczą cych polskiej ekstraklasy.. po wlaczeniu gry i uruchomieniu uaktualnienia z tymi zmianami nie moge przy wyborze lig wybrac ligi polskie? Wie ktośmoże jak ten problem rozwiązac?[/quote]
Możliwe, że zmieniłeś klubom ligi i np. w Ekstraklasie zrobiło się 17 drużyn. Posprawdzaj dokładnie.

baszczyk Partyzant

mam problem....w edytorze dodanym do gry zrobilem pare poprawek dotyczą cych polskiej ekstraklasy.. po wlaczeniu gry i uruchomieniu uaktualnienia z tymi zmianami nie moge przy wyborze lig wybrac ligi polskie? Wie ktośmoże jak ten problem rozwiązac?

uzda Partyzant

07.07.2010 16:38    #11800     Sufler - Porady do gry - Uruchomienie FM w oknie
Po pierwsze serdeczne dzięki za zainteresowanie tematem i tak liczne sugestie.

Sprawa wygląda następująco:

Wszelkie próby typu wpisywanie w element docelowy etc. nie działają lub nie umiem ich wpisać (o to nawet siebie nie podejrzewam :) ).

Kolega Urbandgg właściwie rozwiązał problem.

Po wejściu w Ustawienia i rozwinięciu listy Tryb wyświetlenia pojawia się opcja OKNO i to nawet na pierwszym miejscu :D

Wersja dla wzrokowców.

Z mojej strony to tyle. Problem rozwiązany - temat można zamknąć.
Dziekuję.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.