Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

qstosh Przodownik pracy

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=sepmati]poszukuję logosów 4 ligi polskiej..[/quote]
Zapraszam do mojego posta #2027

Henkel Partyzant

Grupa: Użytkownik
[quote=Bolson]Zakładam, że odkąd zgłosiłem ten problem nikt nic w tej sprawie nie zrobił, myślę też, że nie ma szans na to teraz, niemniej powtórzę.
Chcę wrzucić manifest, długi manifest. Ucina mi tekst po jakichś 14 stronach w Wordzie (5955 słów, 40 899 znaków, jeśli to potrzebne). Do dodania jest wciąż 6 stron (około 2500 słów czyli z 16 000 znaków) i nie mogę tego zrobić, bo tekst jest ucięty. Zakładam, że po dodaniu grafiki do tekstu będzie tak samo, a nawet gorzej więc... czy da się coś z tym zrobić? [/quote]
Zakladales moze podzielenie tego tekstu na dwie/trzy/cztery czesci? System informatyczny nie jest gumy i swoje ograniczenia ma... Zmienianie ich dla jednego tekstu wydaje sie troche bezcelowe.

A po drugie - kto na jeden raz przeczyt taka kobyle?

mahdi Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
10.07.2010 08:08    #11783     Sufler - Porady do gry - Japonia i sztab szkoleniowy.
Nie, bo fake vetra dodaje jedynie piłkarzy Japońskich - a to zrobiłem sam. Problem w tym, że nie ma - powtarzam - trzech zakładek: "sztab szkoleniowy", "historia" i "informacje".

Cudak Partyzant

Witam!
Mam następujący problem: Otóż przez kilka sezonów prowadziłem Chelsea a następne objąłem Manchester City. Gdy zwalnialo się stanowisko na posdę menedżera w którejś z reprezentacji składałem podanie, który było zazwyczaj pozytywnie rozpatrywane - wyskakiwał mi wtedy komunikat: Cudak - Portugalia wzywa
Portugalski ZPN złożył ci ofertę objęcia stanowiska opiekuna zespołu Portugalia.
Klikam akceptuję ofertę i nie zostaję menedżerem Portugalii!:( Po kilku dniach ponownie przychodzi do mnie taka sama wiadomość, ponownie klikam akceptuję ofertę i znowu nie obejmuje stanowiska menedżera Portugalii.
Nie wiem, co jest, proszę o pomoc!

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
Zakładam, że odkąd zgłosiłem ten problem nikt nic w tej sprawie nie zrobił, myślę też, że nie ma szans na to teraz, niemniej powtórzę.
Chcę wrzucić manifest, długi manifest. Ucina mi tekst po jakichś 14 stronach w Wordzie (5955 słów, 40 899 znaków, jeśli to potrzebne). Do dodania jest wciąż 6 stron (około 2500 słów czyli z 16 000 znaków) i nie mogę tego zrobić, bo tekst jest ucięty. Zakładam, że po dodaniu grafiki do tekstu będzie tak samo, a nawet gorzej więc... czy da się coś z tym zrobić?
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Jacko Krzewiciel myśli rewolucyjnej

Bo na cenę składa się np. reputacja i występy w kadrze i jeszcze parę innych. Ale faktem jest, że Ci z reputacją na początku są znacznie lepsi. Znam to jak miałem w Strasbourgu świetną ekipę talentów, w 2 czy 3 sezonie, a mimo to miałem problemu i wygrywałem minimalnie z takim Sochaux, gdzie brylował Sverkos. Wkurzające, dlatego radzę kupować talenty. Miną 3, 4 lata i masz gladiatorów.
"Powinni zrobić tak... żeby było dobrze" - Nikodem Dyzma

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
09.07.2010 11:31    #11787     Sufler - Porady do gry - Wcześniejsza spłata kredytu
Jeśli chodzi o przejęcie to nie wiem, jednak na zwykłej drodze to niemożliwe.
Co do drugiego pytania, to jeśli będziesz miał odpowiednią ilość dutków na koncie, to spokojnie Ci rozbudują. Ja grając MU (500 mln długów...) spokojnie rozbudowałem stadion do 100000 miejsc, tak więc z tym nie ma problemów. Zapewnij sobie stabilność finansową i proś zarząd o rozbudowę.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

uzda Partyzant

08.07.2010 23:37    #11788     Sufler - Porady do gry - Repra Niemiec
No i tak jak się spodziewałem. Postawiłem wszystko na nowo i.... oczywiście działa. Dziwne to to strasznie. Oby w edycji 2011 nie było podobnych problemów.

Sposób dobry choć strasznie mozolny i czasochłonny. popołudnie "z bańki". Dobrze, że jutro urlopik.
Dobranoc.
Mimo, że problem nie został rozwiązany to temat do zamknięcia.

Aha i byłbym zapomniał(a) sz4rlej więc plusik dla Ciebie
"Nie wiedziałem, że jest tylu idiotów na świecie dopóki nie wynaleziono internetu" S. Lem

dielx1 Partyzant

08.07.2010 20:07    #11789     Sufler - Porady do gry - Gra się zawiesza.
Potrzebuje pilnie pomocy. Pierwszy raz w czasie gry zaciął mi się FM :( Grałem mecz, kliknąłem na taktykę(z tego okienka gdzie wybieramy także jak chcemy grać[ofensywa/przewaga liczebna itp]... Ekran tak jak powinien przeniósł się do taktyki, ale w tym momencie się zacięło, mogę ruszać myszką/strzałką, ale nic nie dzieje... Mogę także zminimalizować. I tyle... da się coś z tym zrobić, żeby to zadziałało/odcięło się?? Bardzo mi na tym zależy, ostatni zapis to jakiś miesiąc lub dwa wstecz, a bardzo dobrze mi szło przez ten czas, po za tym nie chcę mi się jeszcze raz grać to samo.

Screen:
http://img25(...)emig.png - chyba po za tym, że się zacięło wszystko wygląda tak jak powinno...

baszczyk Partyzant

Znowu mam problem z tym edytorem...po utworzeniu uaktualnienia i rozpoczeciu gry w trakcie tworzenia nowej gry wyskkuje mi komunikat ze wystapil blad w folderze crash dumps i aplikacja zostaje zamknieta. Jak temu zaradzic?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.