Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

mrperfect21 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.11.2010 01:14    #11141     Sufler - Porady do gry - FM zacina się ...
Witam. Mam problem z najnowszym FM. Po zainstalowaniu, wgraniu patcha uruchomiłem grę. Wybrałem standardową dla siebie ilość lig (17 z 15 krajów). Wszystko się zrobiło, przyszła pora na zrobienie menedżera. Kiedy wszystko bylo już gotowe nacisnąłem przycisk, aby go dodać. Niestety fm zaciął się i na tyle sobie pograłem. Zrobiłem tak jeszcze raz i sytuacja się powtórzyła. Save zrobił mi kumpel i wysłał do mnie. FM znów się zawiesił, tym razem po wciśnięciu przycisku 'Informacje' w ekranie drużynowym. Później sytuacja się ponowiła, a ja zacząłem tracić cierpliwość. Postanowiłem, że będę omijał ten przycisk szerokim łukiem. Zbliżał się pierwszy mecz, taktyka ustawiona, niby wszystko cacy. Chcę rozpocząć mecz. Pojawiło się okienko z przygotowywaniem ekranu meczowego. I znów FM się zawiesił. Proszę pomóżcie, mam niesamowitą chęć gry w najnowsze dzieło SI i nie mogę nie wiedzieć czemu...

PS. Oczywiście przeinstalowywać też próbowałem. Nie pomogło.

Puwer Partyzant

06.11.2010 22:42    #11142     Sufler - Porady do gry - Logosy plik.fmf
Witam. Mam problem.. Ściągnąłem logosy do FM'a 2011 o nazwie CM_Revolution_Mega_Logopack.fmf . Wrzuciłem ten plik zgodnie z instrukcja do folderu graphics/logos/ i w FM'ie nie widać herbów. Przeładowałem skórkę i nic. Próbowałem wypakować jeszcze ten plik programem Resourace Archiver ale niestety program podczas wybrania opcji wypakowania się zacina, co dziwne, na moim dosyć dobrym sprzęcie. Co mógłbym zrobić, żeby mieć te logosy? Nie chce mi się ściągać po kolei każdych paczek do każdej ligi.. Wole ściągnąć za jednym razem wszystko bądź wystarczająco niż się z tym bawić.. :D Ma ktoś wypakowany ten folder ze wszystkimi logosami w paczce CM Revolution Mega Logopack ? Mógłby ktoś po prostu spakować ten folder WinRarem i wrzucić na sendspace.pl bądź jakiś inny serwer? A może jest jakaś paczka herbów o takiej, samej, dużej ilości, coś podobnego do tej paczki, tylko, że już w normalniejszej (prostszej) formie plików.. :D ? Z góry dzięki za pomoc :)

DeanWinchester Partyzant

06.11.2010 22:21    #11143     Sufler - Porady do gry - Wymagania
Witam, mam problem ponieważ mój komputer spełnia wymagania FM11, ale moja karta graficzna ma pixel shader 1.4 a potrzeba 2.0. Resztę wymagań spełniam. Czy da się to jakoś ominąć ?

Tobi18 Młody aktywista

Problem dotyczy FM2011, otóż wyskakuje mi błąd "Połączenie z serwerem niemożliwe".

Ja i kuzyn (on hostuje) mamy oryginalne wersje FM'a, ja zainstalowałem przez Steam, a on normalnie (potrzebna płyta w dysku). Ja mam internet w Orange, on w Vektrze, próbowaliśmy grać przez Hamachi, ale nie pomogło.

Jakieś porady, sugestie?
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

Dereds Przodownik pracy

06.11.2010 20:27    #11145     Sufler - Porady do gry - Twitter i YouTube w FM11
Witam.
Mam problem z zalogowaniem sie do Twittera lub YouTuba w FMie.
Wpisuję poprawny login i hasło, a ciagle wyskakuje, że błedne i logowanie sie nie powiodło...
Macie jakies pomysły?

Pe Partyzant

06.11.2010 18:36    #11146     Sufler - Porady do gry - Polskie 2. ligi - podeślij plik
Witam, mam problemy z utworzeniem polskich 2. lig. Czy mógłby ktoś podesłać mi gotowy plik? Byłbym niezmiernie wdzięczny...

(najlepiej "czysty", z dodanymi ligami, a nie podrasowanymi zespołami czy zawodnikami ;))

Dziękuję!

PS: Osoby w podobnej potrzebie niech się dopisują do tematu.

amenokoyane Młody aktywista

06.11.2010 11:22    #11147     Sufler - Porady do gry - Edytor FM 2011 - 2 liga Polska
Zrób jeszcze raz na podstawie tutoriala ale wszystkie 36 zespołów zostaw w tej nadrzędnej 2 lidze. Dodaj tylko 2 ligę i Niższe ligi jako nieaktywne oraz ustaw spadki i awanse. Powinno działać. Jeżeli nadal będziesz miał problemy to napisz PW to ci wyślę mój pliczek.
Pozdrawiam

gsg80 Partyzant

06.11.2010 08:50    #11148     Sufler - Porady do gry - Edytor FM 2011 - 2 liga Polska
Witam

Przy próbie utworzenia 2 ligi w FM 2011 (wg tutoriala z waszej strony) - mam problem z przydzielaniem zespołów do grup Wschodniej i Zachodniej. Jeśli każdemu zespołowi przypiszę jako ligę odpowiednio Wschodnią/Zachodnią - przy sprawdzaniu poprawności reguł mam komunikat: 2 Liga - wymagane co najmniej 31 zespołów obecnie jest 0. Natomiast jeśli zostawię jako ligę '2 liga' a przypiszę w lidze podrzędnej ligę Wschodnią/Zachodnią mam komunikat: Wszystkie zespoły muszą być przypisane do ligi macierzystej lub podrzędnej, lecz nie obu jednocześnie'.

Ktoś może zmierzył się z tym tematem i wie w czym jest problem?
Z góry dzięki!

ksgdamian Partyzant

06.11.2010 08:15    #11149     Sufler - Porady do gry - Pomóżcie mi
W Football manager 2011 mam 2 problemy

1. Gdy zaczynam grać mecz w klasycznym 2D to wyswietla mi sie ok. 10-15 mniejszych ekraników od asystenta jak to zlikwidować żeby sie nie pokazywało na początku meczu??

2.Instrukcje dot. rywali: dlaczego nie moge poprosić asystenta aby sam ustawił instrukcje?

seba1702 Młody aktywista

ad 2. 14-17 lig?... Na tyle lig i jeśli dużo sezonów chcesz grać to tak:
- Twój komputer odpada
- karta nie gra roli 256 wystarczy, ale do tego z minimum niezbędne to 2GB ramu i ja bym stawiał na dwa rdzenie

ad 1. Czy to zależy od narodowości? Nie wiem, powiem szczerze nie sprawdzałem, ale nie sądzę by to miało wpływ.

Na pewno jest problem jeśli chodzi o języki bo jeśli tak dajmy przykład przychodzi do Polski piłkarz z Ameryki Łacińskiej i nie za za grosz polskiego języka, a ma grać w obronie z Polakiem który za to nie zna powiedzmy hiszpańskiego to jest to swoisty problem do momentu, aż ten pierwszy nie nauczy się w stopniu minimalnym polskiego języka i potrzebuje na to troszkę czasu, ale też nie przesadzajmy. Nauczy się języka, zgra z kolegą z formacji obronnej i innymi kolegami z drużyny i wszystko gra i buczy :-).

Dodam jeszcze jedno. Powiedzmy też, że Fabregas przychodzi do Barcelony i będzie grał w linii pomocy z Iniestą i Xavim nie jest powiedziane, że będzie grał cudownie bo jest Hiszpanem musi się wkomponować w drużynę.

Ogólnie ten temat co poruszyłeś to nie takie proste jak się wydaje bo to jak będą kumple z formacji ze sobą współpracowali to jest DUŻO ZMIENNYCH które na to wpływają.
Współpraca, język, treningi, ilość meczów kontrolnych, rotacje w składzie, mentalność graczy........................ no mógłbym wymieniać miesiącami.
By zgrać coś to musisz na to poświęcić trochę czasu.

Dużo tego, ale mam nadzieje, że pomogłem :-)
Jeśli okazuje się pomocny, podziękuj. To nie boli, a sprawia radość :-)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.