Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

maniutinho Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
07.11.2010 15:19    #11131     Sufler - Porady do gry - FM a YT
Witam! Mam problem z przesłaniem bramki na YouTube. Kiedy po meczu biorę prześlij bramkę albo prześlij skrót to wyskakuje taki komunikat:

Ten film nie został przesłany. Sprawdź połączenie z internetem albo spróbuj później.

I tak cały czas. Pomoże ktoś?

ernold Partyzant

07.11.2010 14:53    #11132     Sufler - Porady do gry - Problem z FMRTE!
Cze, mam problem z edytorem FMRTE. Mianowicie nie chodzi mi strona Microsoftu, gdzie jest do pobrania Net Framework 4.0, więc udało mi sie znaleźć inny link. Po zainstalowaniu edytor nie chodzi, pojawia się błąd "unable to find a version of the runtime to run the aplication". Wie ktoś o co chodzi?

McMoney Młody aktywista

07.11.2010 14:25    #11133     Sufler - Porady do gry - Vetr in 11'
Witam
Ściągam plik Vetr 5.1 z fileplanet, robię wszystko tak jak w instrukcji, z tym że do uptades -> 1110, a po uruchomieniu gry, żadnych efektów nie widać. Dodam że nie jestem żółtodziobem dotyczącym tematu pliku Vetra gdyż w wersji 10 robiłem dokładnie tak samo i działało. Jeśli ktoś umiałby rozwiązać mój problem, byłbym bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam ;)
Glory, Glory MAN UNITED !!

kamilabracham Partyzant

07.11.2010 11:59    #11134     Sufler - Porady do gry - Żółte kartki
Hej gram Realem w FM11 i mam taki problem. Gram taktyka 4231 z intensywnym presingiem ale z odbiorem piłki ustawionym na delikatny. Nie wiem skad sie to bierze ale moi zawodnicy dostaja srednio 5 żółych kartek na mecz w lidze hiszpanskiej, natomiast w lidze mistrzow i pucharze krola tych kartek nie dostaje prawie wcale srednio 1 na mecz. Dlaczego tak sie dzieje ze w lidze az tyle kartek a w pucharach taka mala ilosc. Nie zmieniam taktyki na mecze pucharowe, gram identycznym ustawieniem i nie mam pojecia skad az taka roznica. Co mam zrobic zeby zawodnicy nie dostawali tyle kartek w lidze. Wiekszosc tych kartek dostaje w pierwszej polowie meczu. Próbowałem juz zmieniac rozne polecenia dla druzyny ale to nic nie daje.

zielonygolab Partyzant

Napisałem to celem zdementowania tego co zostało na suflerze napisane np. tutaj: http://www.cmrev(...)ook.html

AvBarca Partyzant

07.11.2010 11:13    #11136     Sufler - Porady do gry - FM 2011 pytania
Witam mam kilka pytań odnośnie FM 2011, a mianowicie
1.Ile lig z ilu krajów maksymalnie pójdzie mi na tym sprzęcie,tak abym mógł grać przez x sezonów oczywiście z grą z kulkami( bez 3D)??
Sprzęt: Intel Pentium 4 CPU 2,40 GHZ;512 RAM; RADEON 9550
2. Czy wybierając 29 lig grywalnych z 12 krajów będę miał problemy z płynnością grania na tym sprzęcie(patrz wyżej)??

adamiko Partyzant

Witam,
mam następujący problem . Zaczynam 2 sezon ŁKSem . Awansowałem do ekstraklasy dokonałem transferów itp. jestem naszykowane na 1 mecz z wisłą a tam przy każdym zawodniku wyskakuje mi czerwona ikonka "nie" i nie mogę ich wybrać do składu przez co nie mogę kontynuować gry.Czy to jakiś ogólny błąd gry czy save odbija już na 2 sezonie??

matinho02 Młody aktywista

07.11.2010 10:17    #11138     Sufler - Porady do gry - zasady ligi BBVA w fmie 11
Witam,
mam problem z zasadami ligi BBVA (la liga) w najnowszym fmie, a chodzi dokładnie o kartki. Według najnowszego fm`a zawieszenie następuje po każdych 2 żółtych kartkach-co nie jest zgodne z prawdziwymi zasadami ligi, skąd taki błąd? Drugie moje pytanie dotyczy edytora tychże zasad, gdyż nie mogłem znaleźć opcji by te zasady zmienić. Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć gdzie mogę taką opcję w najnowszym edytorze gry znależć?
z góry dziękuje za pomoc

mrperfect21 Partyzant

07.11.2010 09:21    #11139     Sufler - Porady do gry - FM zacina się ...
Ze sprzętem problemu być nie może, FM 2010 działał bez problemowo, a FM 2011 ma podobne wymagania lub takie same. Zainstaluje co mówicie i dam znać czy coś ruszyło

romantico Partyzant

Witam. Mam oto problem:
Instalacja FM przebiegła bezproblemowo, włączam, wybieram ligi i gra się ładuje. Gdy uzupełniam dane menagera i klikam przycisk by przejść do wyboru klubu, gra się zawiesza i reaguje tylko kursor myszki. To błąd systemowy czy też bug? Instalacja gry z patchem 11.1- ktoś się już z tym spotkał?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.