Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
Poziom ostrzeżeń: 0
10.11.2010 11:40    #11091     Sufler - Porady do gry - Seria A Zdjecia Zaw..

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
[quote=hudypalka91]Rozpocząłem karierę Sportingiem Lizbona i potrzebuje niedrogich, ale solidnych obrońców. Poradzicie kogoś?[/quote]

To raczej nie ten temat...

z tym pytaniem zapraszam tutaj: http://www.cmrev(...)kam.html

Barcafann20 Partyzant

Grupa: Użytkownik
10.11.2010 10:51    #11093     Sufler - Porady do gry - Mam problem. HELP
Panowie mam dziwny problem gdy wlacza sie tryb 3d to mam caly ekran zawalony tymi danymi meczowymi doslownie wszystkie na raz sa wlaczone rozrzucone na calym ekranie i co mecz msuze pokoleji wyalczac jak tego uniknac?

matejand Partyzant

09.11.2010 23:47    #11094     Sufler - Porady do gry - Problem z grą po 29 maja
Sam wykminilem jak sobie poradzic :p Na razie dziala (3 czerwca). Gdyby ktos pozniej mial taki problem to niech zmieni sobie rozdzielczosc w ustawieniach przed dniem w ktorym mu wyskakuje ten blad a pozniej moze wrocic do poprzedniej.

matejand Partyzant

09.11.2010 23:19    #11095     Sufler - Porady do gry - Problem z grą po 29 maja
Mam problem z gra w FMa po 29 maja 2011 roku. W tym dniu wyskakuje mi komunikat:warning: we should have a contender if we accessed this method. Zawsze jest to 29. Gra nie wylacza sie ale ma dziwna rozdzielczosc i jesli chce kliknac na jakas opcje to wlacza mi sie inna albo wogole nic sie nie wyswietla. Gra w polskiej Ekstraklasie Legia.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
09.11.2010 20:41    #11096     Sufler - Porady do gry - Killer Taktyka dla FM 2011
Brawo, jesteśmy z ciebie dumni Zamykam i odsyłam tutaj po ewentualne pytania o taktykę - http://www.cmrev(...)page=134 .
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Sączers Partyzant

Rozwiązałem problem.

Żeby nie pisać następnego tematu napiszę tutaj. Teraz mam inny problem. Nie działają mi facepacki, które zrobiłem oraz kiedy chcę wejść na sztab szkoleniowy wyświetla mi się skład :/

Widzę, że ze staffem nie da się nic zrobić. SI tak zrąbało w lidze japońskiej.
[quote]As for the staff bit, those tabs are broken for the Japanese clubs, the only way to see your staff is to go into training and then to coaches. This can't be changed either, SI hardcoded it into the db.[/quote]

konradstw Partyzant

09.11.2010 19:35    #11098     Sufler - Porady do gry - Nie dzialajace 3D?
Witam! Wczoraj bezproblemowo gralem w trybie 3D mecze dzis wlaczam FM biore graj mecz... a tu masa bledow w stylu : xml parsing error floating_home_formation ale tego jest duzo wiecej po czym gre crashuje. Probowalem urlop ale to nic nie daje w nastepnym meczu jest to samo. Jak to naprawic? Dodam, ze po wylaczeniu kamer 3d da sie grac mecze ale w 2d... Uzywalem FMRTE ale tylko do przegladania CA/PA.

Jarna Partyzant

09.11.2010 17:54    #11099     Sufler - Porady do gry - Kryzys w Ligue 1
Witam, mam pewien problem i mam nadzieję, że uzyskam na niego odpowiedź.

Mam zamiar pograć ligę francuską, ale co przeglądam drużyny to każda ma wolny budżet płacowy na poziomie 1 tysiąca, ewentualnie 100.
Chodzi mi to, że każdy klub we Francji ma strasznie mało pieniędzy na kontrakty, a nawet jak dołożę, coś z budżetu transferowego to i tak wychodzi mało, a wtedy nie mam kasy na transfery.

Chciałem się dowiedzieć czy Ligue 1 ma jakiś kryzys w związku z tym ??
Czy po sezonie to wszystko się ureguluje ??

I jeszcze jedno bo mam zamiar zagrać Auxerre bądź Lille i do końca nie wiem kim. Czy ktoś z was byłby w stanie mi pomóc :) ??
Wiem, że to nie ten temat na tego typu pytania, ale skoro już mówię o lidze francuskiej to warto zapytać ??

Z góry dziękuje za odpowiedź i pozdrawiam Jarna.

wlatcy12 Partyzant

09.11.2010 16:52    #11100     Sufler - Porady do gry - Problem z Instalacją
Mam problem z instalacją FM-a. Wchodzę do Stacji dysków, otwiera mi się to(zdjęcie) i niewiem co dalej robić. Wszedłem do pliku thirdparty następnie do Steam a z niego do fm2011. W pliku znajdują się pomniejsze pliki ale mam problem z odczytaniem ich...Proszę o pomoc napisaną w miarę krok po kroku...
Ruda Tylko ŁKS!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution