Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

DeanWinchester Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.11.2010 08:38    #11061     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem
Problem rozwiązany. Temat do zamknięcia. Porostu przy instalacji trzeba było wybrać Express a nie Advanced i wszystko działa :D

elsiete Młody aktywista

11.11.2010 22:50    #11062     Sufler - Porady do gry - Twitter i YouTube w FM11
Na twitta mozesz dodawac informacje o wygranych pucharach, ligach, rekordach (lub fm sam doda), na youtuba moge wrzucac bezproblemowo skróty prosto z fma ale tylko z niektórych kamer (kamera TV czestą nie daje sie wrzucic, ale linia boczna lub ławka juz tak)

wilq1993 Partyzant

11.11.2010 20:33    #11063     Sufler - Porady do gry - Polecenia dla piłkarzy i inne
1. zależy jak chcę by piłkarz grał. Jeżeli domyślnie ma ustawione tak jak tego pragnę to nie zmieniam bo po co?:)

2. przed sezonem kombinuję i obserwuje. lepiej żyć w wiedzy że ktoś gra źle na danych poleceniach niż żyć w niewiedzy

3. myślę że każdy zespół powinien grać max. 3-4 taktykami - więcej nie ma sensu bo gramy albo w obronie, albo neutralnie lub ofensywnie

4. Liga a towarzyskie to zupełnie 2 inne rodzaje meczów:)
Też na początku miałem problemy ale chłopak później dobrze się rozegrali, mimo iż sparingów miałem 8.
Czas to pieniądz a ja nie jestem zegarmistrzem

dudek_9 Partyzant

11.11.2010 19:56    #11064     Sufler - Porady do gry - Problem z rezerwami
Mam pewien problem. Otóż prowadzę Lech Poznań i reprę Polski. Gdy wyświetlam w Lechu drużynę B to tam nie ma zawodników! Przesuwam z pierwszego składu do niższych i nie ma! A jak patrzę jako trener reprezentacji to wszystko jest. I nie wiem co zrobić, żeby mi się wyświetlało, nie chcę wchodzić w trening i tam zmieniać :(
– I co? Są bunkry?
– Bunkrów nie ma. Ale też jest zajebiście!

nawik00 Partyzant

11.11.2010 17:53    #11065     Sufler - Porady do gry - Bład fm11patch 11.1
mam ten sam problem z XML i nie idzie grac doszedłem do 7 kolejki i klops proszę o pomoc

Kanius Partyzant

11.11.2010 16:40    #11066     Sufler - Porady do gry - Trening
Nie ma sprawy. Umiejętności rosną już po pierwszym miesiącu, tylko, że obciążenie jest trochę za duże, bo dochodzą przygotowania przed meczem no i czasami indywidualne umiejętności. Niektórzy moi zawodnicy są trochę niezadowoleni, ale najwyżej zmniejszysz o kreskę-dwa intensywność i nie powinno być problemu.

kaka222 Partyzant

11.11.2010 15:48    #11067     Sufler - Porady do gry - Polecenia dla piłkarzy i inne
1. Jeśli dana opcja jest sama ustawiona tak jak chcę to po co mam zmieniać, ale ja zawsze staram się ustawić wszystkie po swojemu aczkolwiek nie jest to konieczne zwłaszcza jak korzystasz z kreatora taktyk.

2. To wszytsko zależy od tego jak mi idzie. Jak jest dobrze to po co cos zmieniać. Okres przygotowawczy jest jednak po to( zwłaszcza przed pierwszym sezonem), aby dopracować taktykę więc czasem coś pozmieniam.

3. Najczęściej gram jedną aby się zgrali i przyzwyczili. Oczywiście zachodzą zmainy kosmetyczne, ale nie zdażyło mi się zmieniąć taktyki na mecz. Wszytsko zależy jednak od zespołu. Jak grałem Wislą to inną takyke miałem na LM, a inną na ligę polską.

4. Niewiem jaką grasz taktyką, więc ciężko mi do końca powiedzieć dlaczego przegrałeś. Czasami się tak zdarza. Możliwe, że twoi zawdonicy byli słabo zmotywowani na ten mecz. Często z teoretycznie słabymi rywalami dobre zespoły mają problemy z motywacją. 0:3 to na pewno zły rezultat ale poczekaj na kolejne spotkania i dopiero po gdzieś 3,4 meczach możesz wysnuć gdzie jest błąd. Jeśli grasz w 11 to zauważ, że jest coś takiego jak przygotowanie do mczu i tam masz pokazane na ile dobrze twoi zawodnicy opanowali daną taktykę. Może nie są jeszcze dobrze zgrani. Przyczyn może być wiele.

DeanWinchester Partyzant

11.11.2010 13:55    #11068     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem
Witam, mam problem. Zainstalowałem najnowszego FM'a na laptopie i nie chce się on uruchomić. Wyskakuje błąd, który możecie zobaczyć na dodanym obrazku. Od razu mówię, że wymagania sprzętowe spełniam, i mam Windowsa 7.

kamilabracham Partyzant

11.11.2010 10:54    #11069     Sufler - Porady do gry - FM 11 tryb 2d
Ja mam ten sam problem co vivaldi9. Moj sprzet to intel core i5 430, 4gb ram, karta radeon hd 5650. Gram w trybie 2d i jak ogladam mecz to na poczatku wszystko fajnie ale po kilku minutach strasznie sie tnie i nie idzie ogloadac.

Macias Partyzant

Co wpływa na szybkość FMa? Mam już powoli tego dosyć, bo na słabszych sprzętach niż mój ga chodzi wiele płynniej. U mnie jest taki problem, że raz gra chodzi tak jak powinna, w miarę płynnie, a po chwili ma "atak" i kliknięcie, żeby np. zawodnik zajął pozycje trwa kilka sekund, zanim odmuli! To trochę irytujące, jeżeli weźmiemy pod uwagę też inne, bardziej skomplikowane sytuacje...

Nie mam nic odpalone w tle, czasami nawet wyłaczałem sieć, myślałem, że to ma jakiś wpływ. Komputer jest na bieżąco czyszczony, niedawno defragmentowany itd.

Coś jeszcze mogę zrobić, aby uniknąć tych okresów zamulenia? Bo wtedy nie idzie wytrzymać...

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution