Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

romeinho Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
12.11.2010 19:59    #11051     Sufler - Porady do gry - problem podczas kontunowania
Otóż mam problem. Jest 11.12.2011 i gdy daję kontynuuj, gra bardzo długo się przetwarza. Czekałem już z pół godziny i tak jakby się zacięło i tak samo było za drugim i trzecim razem. Wiecie może co trzeba w takim wypadku zrobić? Mam nadzieję, że da się to jakoś obejść. proszę o pomoc...
PS. Próbowałem też udać się na urlop na ten jeden dzień ale tez nie wyszło nic z tego...

eRot1c Partyzant

[quote=Tobi18]FM 2011
Środkowy napastnik i prawy obrońca do Lecha. Za obu max 20 mln. zł.
Dodam, że mam już zimowe okienko transferowe.[/quote]

Napastnik - Andrej Kramaric, Maksim Skavysh, Piotr Parzyszek (o ile go nie wykupiła Chelsea bądź ManUtd) - ale to melodia przyszłości :)
Obrońca - Sime Vrsaljko, świetny grajek, do tego bardzo młody i oczywiście się rozwinie ;)

[quote=hudypalka91]Szukam prawego obrońcę do mojego Sportingu Lizbona. Fm 10,3. 3-5 mln ojro.[/quote]
Daniel Schwaab

[quote=vlacco]Do Man City, budżet 70m funtów:
- skrzydłowy (dośrodkowania, drybling, wykończenie, błyskotliwość, decyzje, gra bez piłki, współpraca, przyspieszenie, szybkość)
- ofensywny pomocnik (gra z 1 piłki, podania, technika, wykańczanie, błyskotliwość, gra bez piłki, kreatywność, koncentracja, opanowanie, przewidywanie, zwinność)
[/quote]

skrzydłowy - Eljero Elia, Alexis Sanchez (obaj straszne katy :P), ew. Gervinho
ofensywny pomocnik - Paulo Henrique, Marek Hamsik, Javier Pastore ew. Arda Turan.

[quote=taksido]FM 11
Bramkarz do Lecha Poznań
Budżet 1 milion funtów.[/quote]

Mam ten sam problem ;p

Fifa Partyzant

12.11.2010 17:21    #11053     Sufler - Porady do gry - Gra "na pół gwizdka"

colaGKS Partyzant

12.11.2010 16:55    #11054     Sufler - Porady do gry - Gra "na pół gwizdka"
Witam. Mam problem z moim GKSem Bełchatów. W meczach ze słabszymi rywalami moja ekipa po prostu olewa sobie mecz i daje się zepchnąć do obrony. Próbowałem eksperymentować z motywacją ale nic nie wychodzi. Dla porównania z mocniejszymi rywalami typu Red Bull Salzburg, Szachtar Donieck czy Anderlecht Bruksela gram jak równy z równym. Co mam zrobić by moi zawodnicy wreszcie nie olewali takich zespołów jak np. Arka Gdynia czy Piast Gliwice?

tomek90 Partyzant

Mam problem wyskakiwał mi błąd xml passing error tokien więc dodałem --reset_preferences. Przy uruchomieniu gry wyskakiwał błąd Unable to find some essential data. Please ensure that the game is installed correctly. If the persists ,please contact technical support.
Odinstalowałem grę Revo Uninstallerem Pro.
Zainstalowałem ponownie. I dalej wyskakuje ten błąd. Mam zadzwonić na serwis?

Marcin22 Żołnierz frontu ideologicznego

1. Mnie też dotyka ten problem, ale nie w tak dużym stopniu. Zazwyczaj to Huntelaar uderzając głową strzela w poprzeczkę, jednak bardzo nie narzekam. 1/3 wchodzą.
2. U mnie wszystko w jak najlepszym porządku.
3. Nie.
4. Ja mam bardzo dobre i dość często pakuję z cornera bramkę.
5. Na pierwszych sześć kolejek ligowych tylko raz straciłem gola po wolnym, w wykonaniu Marko Marina. Sam zdobyłem w ten sposób 2 bramki.

Czarodziejski Partyzant

1. Macie jakiś sposób na rozmagnesowanie poprzeczki? Każda główka się z nią spotyka [no prawie], jakiś pomysł na ustawienia napastnika?
2. Czy bramkarz ma ręce Jezusa, że każde "sam na sam" wybrania? Napastnik pokroju Lukaku, czy Caracciolo zawsze trafią w niego. W tym sezonie żadnego gola w tak korzystnej sytuacji. Polecenia może jakieś zmienić? Albo przestanę grać szybkimi napastnikami i same wrzutki, ale tu pojawia się kolejny problem, będący w punkcie pierwszym.
3. Czy u was też w co 2 meczu macie karnego przeciwko sobie? Mi przeciwnik zawsze strzela, ja jemu po sezonie rozgrywki trafiłem raz [było to na prawdę wielkie święto].
4. Jakieś ustawienia na rzuty rożne? Uświadczyłem na razie samych poprzeczek, gola z tego fragmentu jeszcze nie strzeliłem. O obronie jeszcze gorzej mówić, zawsze się znajdzie ktoś, kto wepchnie piłkę w moją bramkę.
5. Rzut wolny, to zawsze strzał życia? Jak się przed tym bronić?

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
12.11.2010 11:26    #11058     Sufler - Porady do gry - Kondycja
Ja nigdy nie miałem problemów z kondycją zawodników i nigdy też nie używałem wyszukanych form treningów. Po prostu organizuj sparingi przed sezonem tak co 3-4 dni aż do początku rozgrywek i będziesz miał kondycję przez cały sezon na wysokim i równym poziomie.

Simonwizad Partyzant

12.11.2010 10:45    #11059     Sufler - Porady do gry - Kondycja
Ten problem istnieje już od dawien dawna, kojarzę go jeszcze z Fm-a 2009, a mianowicie po przyjściu do klubu kondycja zawodników stoi na poziomie ok. 80%. Niby nic, wszystko ładnie, ale z biegiem czasu ta kondycja spada do np. 70%. O co chodzi? Zawodnicy dla eksperymentu tylko trenują, zostawiam ich tak na tydzień a ich kondycja spada. Jak tu nawet zagrać towarzyski z takim poziomem kondycji? Bardzo bym prosił o rady jak to ominąć czy pozbyć się tego, bo strasznie to psuje rozgrywkę.

Simonwizard

elsiete Młody aktywista

12.11.2010 10:17    #11060     Sufler - Porady do gry - Wysylanie filmikow na serwer YT
Mi działa na polskiej wersji. Tylko jest problem z niektórymi kamerami (np. na kamerze TV niechce mi wysyłać, ale juz skrót z kamerą z lini bocznej lub ławki przesyła sie bezproblemowo prosto z fma)

Dla potwierdzenia
http://www.youtu(...)amp;hd=1

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution