Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Willson Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Co ma być widoczne w statystykach? Przeciez jeśli będzie mniej 100% sytuacji ,wyświetlanych mniej, to w statystykach się nie pokażą. Nie jest problemem liczba goli wobec ilości strzałów, a liczba goli wobec sytuacji "to musi wpaść"
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

mkm126 Partyzant

14.11.2010 00:10    #11032     Sufler - Porady do gry - Nie moge ustawic treningu
Witam. Mam taki problem. Wgralem trening TUG-a z 2010 pisalo ze dziala, ale teraz znikneli mi wszyscy zawodnicy z treningu oraz wszystkie programy. Boje sie ze save sie popsul a szkoda mi go tracic. Moze wy macie jakis pomysl?

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
13.11.2010 21:05    #11033     Sufler - Porady do gry - [FM11] Skuteczność
Jak już musicie, to narzekajcie sobie tutaj. http://www.cmrev(...)ak_.html
Zamykam.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

Micashio Partyzant

13.11.2010 21:03    #11034     Sufler - Porady do gry - [FM11] Skuteczność
Witam.
W najnowszym FM mam problem ze skutecznością. A dokładnie chodzi o sytuacje sam na sam. W innych trudniejszych sytuacjach udaje sie zdobyć gola (jakiś strzał z dystansu, czasem wolny/rożny czy gol po dośrodkowaniu). Jednak bardzo irytują mnie sytuacje sam na sam. Jak dotąd Drogba miał już mnóstwo doskonałych okazji, gdzie np. przez 30m biegł sam na sam z golkiperem na końcu trafiając prosto w niego. Do tej pory Drogba zdobył tylko jedną bramkę, a miał już tyle sytuacji. Szczytem wszystkiego było to, gdy napastnik biegł na bramkarza i udało mu się go ominąć, wtedy pomyślałem "no wreszcie! pierwszy gol z takiej sytuacji", ale nie, bo po strzale piłka minęła słupek.

Bardzo to dziwne. Tak jak mówiłem jakieś gole wchodzą, ale w tych najbardziej klarownych, 100% okazjach to prawie nic nie da się strzelić!!

McMoney Młody aktywista

13.11.2010 19:51    #11035     Sufler - Porady do gry - problem z treningiem
to musiałbyś napisać do głów CMRevu ;)
A tym razem zamieścić mógłbyś tutaj swój trening, o ile dobry, bo sam mam z tym problem : D
Glory, Glory MAN UNITED !!

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
13.11.2010 19:20    #11036     Sufler - Porady do gry - Problem/bug ? prosze o pomoc
[quote=Ramek]1 GB RAMu oczywiscie[/quote]

Zawsze możesz zwiększyć pamięć wirtualną w komputerze i wtedy nie będziesz miał problemów z tym błędem :) Poszukaj na google jak to zrobić i ciesz się grą :)

Ramek Partyzant

13.11.2010 17:00    #11037     Sufler - Porady do gry - Problem/bug ? prosze o pomoc
Witam

Mam problem z FM11, komputer spełnia wszelkie wymagania. Gram normalnie do czasu, po paru spotkaniach wyskakuje komunikat :

Football Manager 2011 is running dangerously low on memory. Please quit and free up some memory.

po czym gra sie sama wylacza bez zadnego zapisu..

zna ktos problem? ma ktos pomysl jak to rozwiazac..

Pisalem do pomocy technicznej polskiego wydawcy ale doradzil mi tylko przeinstalowac sterowniki, ale i to nie pomoglo.

Gra oczywiscie jest w oryginale. Zainstalowalem tez nowy patch.

los_iek Partyzant

13.11.2010 16:43    #11038     Sufler - Porady do gry - Stałe Fragmenty
To ja sie dolacze, po wgraniu fixa na istniejacym save'ie dalej mam problemy z ciagla zmiana stałych fragmentow, widoki tez skacza do domyslnych, tylko widok skladu sie poprawil, chyba trzeba grac od nowa bo tak sie grac nie da...:/

Kacper125 Partyzant

13.11.2010 16:31    #11039     Sufler - Porady do gry - problem z treningiem
Mam problem z treningiem. Nie potrafię ułożyć dobrego by moi młodzi zawodnicy rozwijali się należycie dobrze. Mam już grudzień, a efektów jak nie było tak nie ma i niektórym utalentowanym zawodnikom jak chociaż Coutinho potencjał spadł już o pół gwiazdki...Co mam zrobić? Ściągnąłem tuga do fm 2011 lecz zero rozwoju, lub minimalny po 4 atrybuty raz na parę miesięcy...W swojej karierze managerskiej zrobiłem jednego utalentowanego zawodnika. Co mam zrobić? Dodam że moi trenerzy mają po 4 lub więcej gwiazdek. Może ktoś ma jakąś metodę lub pomoże mi w ułożeniu programu treningowego?

Zymon Partyzant

13.11.2010 16:22    #11040     Sufler - Porady do gry - blad z szymkowiakiem?
Witam.Mam problem.Zaczynaj gre w FM2008(bez patchy) zaproponowalem kontrakt Miroslawowi Szymkowiakowi.Zakceptowal moje warunki i mam problem.Gdy podpisze z nim kontrakt i dam numer to niemoge go wybrac do zadnego meczu(jest przy nim ikonka z napisem nie..).czy to jakis blad?dodam rowniez ze w innyh kluback jesli Szymek podpisuje kontrakt to moze grac a u mnie nie.Mieliscie tez taki problem?
był - będzie - jest zawsze IKS!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.