Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

jaroo25 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=Franek_DDDR]jaroo25 a ty czemu go namawiasz do złego? Chcesz dostać bana?[/quote]
Ban za podanie jednego ze sposobów mogących rozwiązać problem? :P
"Chodzi o to żeby strzelić jedną bramkę więcej od przeciwnika "

ag-25 Partyzant

14.11.2010 15:33    #11022     Sufler - Porady do gry - Błędy w polach taktycznych
Włączyłem grę od nowa, rozegrałem sparing i te prostokąciki podświetlają się normalnie, wszystko jest ok więc wniosek taki, by to zaczęło działać trzeba grać od początku :/

Następny bug się pojawił (jeszcze na starej grze), zamieszczam go w screenie, żenada! Jest to ekran przed pierwszym meczem ligowym.

EDIT:

Niestety, po utworzeniu 2 i 3 taktyki problem znów się pojawił, także nowa gra nie pomaga :/

Ciekawe czy SI raczy to naprawić?

ag-25 Partyzant

Aha :) dzięki, ale problem reklamy, której nie da się zamknąć jest i fajnie byłoby gdyby przestał denerwować :)

ag-25 Partyzant

14.11.2010 14:33    #11024     Sufler - Porady do gry - Błędy w polach taktycznych
Witam

Mam problem z suwakami i poleceniami dla piłkarzy.

Otóż nie podświetlają mi się wszystkie te prostokąciki w lewym oknie taktycznym (gdzie jest lista zawodników, w załączonym screenie kursor mam ustawiony na Ronaldinho) , dzięki którym możemy rozwinąć listę poleceń przy stałych fragmentach gry czy też przesunąć suwak. Mogę skorzystać jedynie z kilku, a żeby resztę ustawić zmuszony jestem do ustawiania wszystkiego w prawym oknie. Do tego gra sama losowo redukuje moje ind. polecenia s.f.g. na te domyślne (szare) u 1 lub 2 piłkarzy.

Czy też napotkaliście takie błędy? Jeśli tak, prosiłbym o pomoc.

bugi42 Młody aktywista

Aaa, to źle się zrozumieliśmy, no z tym jest też nie mały problem
...

Czarodziejski Partyzant

14.11.2010 12:16    #11026     Sufler - Porady do gry - Bug z wypożyczeniem
[quote=Scross]Nie sądzę aby ktoś się z tym spotkał, spaczuj grę. A jak nie chcesz za darmo gracza to sejwa wczytaj z wcześniejszej rozgrywki.[/quote]
Wcześniej nie było takich problemów [na 11.1 spokojnie wykupywałem], zaś na 11.1.1 zaczęły się problemy.
pS nie mam wcześniejszego sejwa.

bugi42 Młody aktywista

[quote=fabianwow]szukam dobrych Scoutów do Lecha Poznań.
1 sezon początek, FM 2011. ![/quote]

Co za problem wpisać sobie w wyszukiwarkę 3 atrybuty: ocena um. gracza, ocena pot. gracza i determinacja?
...

deeluks Partyzant

No więc jak widać błąd dot. ligi polskiej. A skoro masz taką 100% skuteczność, to gratuluje, ale wydaje mi się, że temat cię nie dot. w takim razie i nie masz co zabierać głosu. To jakbym ja zabierał głos w sprawie budowy reaktoru atomowego i powiedział, że mają dupny problem, przecież ja mam baterie słoneczne...

Wilson, jeśli ma się w statystykach oddanych 27 strzałów to co za różnica ile setek ? Nadal jesteśmy u punktu wyjścia, bo jest jeszcze większy problem ze skutecznością, więc że tak powiem kolokwialnie, ugryzłeś problem od dupy strony...

Taher, ja również mecze wygrywam i również gram Górnikiem i o tyle o ile do Wodeckiego, Chałasa, czy Sikorskiego ciężko mieć problemu odnośnie skuteczności, to ciężko się nie wpieniać, gdy napastnik z wykończeniem i techniką 15/16 i opanowaniem 14 wali wszędzie tylko nie w bramkę...

Lucas, problem rozkminiony, okazało się, że nie dałem w negocjacjach "zerwij". Jednak nadal scout twierdzi, że zawodnik byłby bardzo zainteresowany, sam zawodnik bardzo sympatycznie reaguje na pochlebne wypowiedzi i że nie wyklucza przeprowadzki, a nie mogę mu złożyć oferty, bo agent twierdzi, ze piłkarz nie jest zainteresowany...

Reasumując, twórcy gry chyba za bardzo chcieli urzeczywistnić ligę polską i teraz jest pewien problem, który sprawia, że gra jest mniej przyjemna niż mogłoby się wydawać. Zdarzają się mecze kiedy wygrywam na 4 czy 5 (raz nawet 7) do przodu, ale w tych meczach rywal nie stwarza syt. , a ja mam ich grubo 30 i o ile w takim wypadku wynik odzwierciedla przebieg meczu, o tyle przy wyniku 0:0 , czy 1:0 to po prostu człowieka krew zalewa....

golex Partyzant

Ale wy macie problemy!!! Ja tam gram Piunikiem Erywań ( Armenia ) i zdarzają mi się mecze, gdzie oddaje 5 strzałów i wygrywam 5:0 i żadnych problemów ze skutecznością nie mam!

Taher Młody aktywista

Rzeczywiście jest problem z skutecznością, najbardziej żałosne są rzuty karne, gdzie wpada około 40%, a w rzeczywistości 90%.
Marnowanie setek może i nie jest dobrze oddane rzeczywistości, ale bramki jednak padają.Udało mi się poprowadzić zawodnika do korony króla strzelców( M. Sobczak 20 goli w 24 meczach w sezonie 2013/14).
Drugi napastnik też coś ustrzelił, 12 bramek w 27 występach- M. Wodecki.
Teoretycznie to Wodecki powinien więcej strzelać, ale za to zaliczył 12 asyst.
Można grać i można wygrywać, ale sam przyznam, że jest dużo błędów w grze. Najgłupsi to są obrońcy uciekający od gracza z piłką.
Zauważyłem także, że warto pokręcić tempo na szybkie( może nie na maksa, ale ak na 14- 16 pozycje)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution