Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

rybeusz89 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.11.2010 10:39    #11011     Sufler - Porady do gry - FMRTE
Witam, mam problem z załadowaniem gry

http://www.fotos(...)748.html

Dodam, że dzieje się to na wszystkich wersjach i na wszystkich patch'ach :(

Ivar89 Partyzant

15.11.2010 01:53    #11012     Sufler - Porady do gry - Problem z save'em !!!
Zapisywałem grę i nieoczekiwanie wyłaczył mi się komputer. Po ponownym uruchomieniu komputer i FM'a przy wczytywaniu save'a wyskakuje błąd "Zapisana gra nie została wczytana"
Da się cos z tym zrobic ?
Pomocy :/

reporter Partyzant

Grupa: Ekspert
14.11.2010 23:05    #11013     Sufler - Porady do gry - Gra sama się wyłącza
[quote=gromo1990]Witam. Mam taki problem: podczas ładowania meczu lub zaraz po jego zakończeniu często klikam przycisk na klawiaturze uruchamiajacy "start". Wtedy fm11 całkiem mi się wykłada, bez jakiego kolwiek błedu. Też tak macie? [/quote]

Ustaw sobie taką samą rozdzielczość ekranu w fmie jak w windowsie i zaktualizuj sterowniki od karty graficznej. Jak nie wiesz jak znaleźć odpowiednie sterowniki do karty to podaj mi jej nazwę to znajdę za Ciebie.

kawa1993 Partyzant

14.11.2010 22:32    #11014     Sufler - Porady do gry - Editor data prosze o pomoc !
Witam

Mam pytanie bo chciałbym wgrać uaktualnienia jeśli chodzi o polska ligę i mam problem bo tu pisze ze mam to wgrać do "editor data" i nie mam takiego folderu i w sumie nie wiem co zrobic, czy wgrać to do innego folderu czy jak? jak by ktoś odpowiedzial bym był wdzieczny xd ! pozdrawiam

kicaak Partyzant

14.11.2010 22:29    #11015     Sufler - Porady do gry - Problem z grafiką.
Witam, otóż mam taki problem. Ściągnąłem sobie Facepacki, Logopacki oraz Kitspacki. I ogólnie pojawiły się problemy z grą m.in: http://iv.pl(...)3458.png Chodzi o brak koszulek na boisku. ;d

los_iek Partyzant

14.11.2010 21:19    #11016     Sufler - Porady do gry - Błędy w polach taktycznych
[quote=ag-25]EDIT:

Niestety, po utworzeniu 2 i 3 taktyki problem znów się pojawił, także nowa gra nie pomaga :/

Ciekawe czy SI raczy to naprawić?[/quote]

mowisz o tym bledzie z tlem czy o stałych fragmentach?

u mnie po hotfixie sytuacja bez zmian. Gdzies pisalem sposob z fm-base by wklepac recznie, po staremu instrukcje, jednak jest ta sama historia.

Moj sposob to w oknie taktyki po prostu wrzucic ustawienienp rzutow roznych przy liscie pilkarzy i poprawiac w miare wczesnie wczytuwajac zapisana taktyke badz z pamieci. Osla robota, szczegolnie jak ktos dlubie w trakcie meczu, ale lepsze to niz sprawdzanie po kolei kazdego ustawienia...

czy KTOS na nowej grze ma ten problem juz rozwiazany?

atencione Partyzant

14.11.2010 21:15    #11017     Sufler - Porady do gry - Stadion
Witam ;)
Mam pewien problem, a zarazem pytanie. Zacząłem karierę Piastem Gliwice i dopiero po jakimś czasie zorientowałem się, że nie jest w nowym fmie uwzględniona rozbudowa stadionu. Stąd moje pytanie... czy da się to jakoś zmienić, bez konieczności rozpoczynania nowej gry? bo na to nie mam ochoty.
Chciałbym ustalić datę kiedy zakończy się rozbudowa, a do tego czasu zespół rozgrywać ma mecze w Wodzisławiu. Wie ktoś czy da się to zrobić?

bayernFAN Partyzant

Mam ten sam problem. Gram sobie Bayernem. Dla przykładu, mecz z Hoffenheim. Ok, gram. Elegancko, faul, karny dla mnie, Butt podchodzi, brameczka i 1:0. I wtedy rozpoczyna się zabawa. Chyba 6 sam na sam zmarnowanych. Piłkarze albo strzelają w bramkarza, albo ten ostatni farciarsko wyjmuje piłkę z linii. Była jeszcze bodajże poprzeczka i słupek. No i było jeszcze kilka takich sytuacji. Trochę mnie to wkurzało, no ale nie przejmowałem się tym jakoś specjalnie. Denerwować zacząłem się w 75 minucie. Gram w FM'a bez przerwy od wersji '05 aż po '11, i będę grał dalej - takie doświadczenie sprawia, że wiem, że FM lubi płatać figle - niewykorzystane sytuacje się mszczą. No i w końcu przyszła 80 minuta i straciłem bramkę - 1:1. Ustawiłem wszystkie polecenia na ofensywę. Nic to nie zmieniło, poza tym, że miałem jeszcze więcej sytuacji zmarnowanych. Sędzia zagwizdał, i w taki głupi sposób straciłem dwa punkty.

P.S
Nie mówcie mi rzeczy w stylu "nie patrz tylko na jeden mecz", bo nie patrze tylko na jeden mecz. Podałem tylko przykład.

Pozdro ;)
Football Manager - propably the best game on the world !

kamiQadze Partyzant

nie wiem na co narzeka, ja gram Wisłą i problemów ze skutecznością nie mam. Nie ma już takich cudów że Brożek zdobywa 40 goli w sezonie ale to dobrze ;) jest jak w rzeczywistości król strzelców ekstraklasy z 16 golami. Nie mam ostro wybijającego się ponad stawkę napastnika, jednie przekokszony Kirm wyskakuje ponad resztę ;) w 30 spotkaniach ekstraklasy moja ekipa zdobyła 56 bramek więc uważam że źle nie jest. Rzuty karne? dobry egzekutor i mam strzelone 5/5

gromo1990 Partyzant

14.11.2010 19:17    #11020     Sufler - Porady do gry - Gra sama się wyłącza
Witam. Mam taki problem: podczas ładowania meczu lub zaraz po jego zakończeniu często klikam przycisk na klawiaturze uruchamiajacy "start". Wtedy fm11 całkiem mi się wykłada, bez jakiego kolwiek błedu. Też tak macie?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution