Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

szegemege! Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
[quote=szegemege!]FM 2011, 2 sezon, Legia Warszawa.

Następcy dla Bruno Mezengi (N) i Cabrala (PŚ). Zostaje jeszcze bramkarz, który pokaże jak się broni :)

Na 3 ludzi mam 4.4 mln € :)[/quote]

Napastnik - Leigh Griffiths (Maszynka do strzelania goli, nie wiem czy do Legii przyjdzie, musisz sprawdzić), Rodrigo Pastorini, Marco Perez, Mihai Costea
Pomocnik - Tutaj czyste strzały bo nie wiem czy tacy ludzie przejdą do Legii po drugim sezonie ale zobacz na graczy Dinama - Sammir, Milan Badelj, Pedro Morales, ewentualnie Server Jeparov
Bramkarz - hmm.. zawsze mam z tym problem polską ligą .. może Jhonny Da Silva?
[/quote2]
Griffiths już wcześniej sprawdzony, nie chce przejść. Pastorini i Costea - takich ludzi nie mam w ogóle w grze. A Marco Perez jest na wypożyczeniu do grudnia.
Badelj już w innym klubie, Pedro Morales nie chce przejść, a Sammira nie chcą puścić za mniej niż 4 mln. Jedyny Jeparov się zgodził, ale i tak wybrał Rosenborg.
Co do bramkarza, to nie mam go w bazie danych.

[quote=jass13]Dobry darmowy bramkarz do polskiej ligi to Fawzi Chaouchi[/quote]
Niestety już nie darmowy...

RATUNKU! :D

todol Partyzant

16.11.2010 19:10    #11002     Sufler - Porady do gry - ogromna liczba traconych goli
w przygotowaniach cały czas mam ustawianie w defensywie.;/ wiec to raczej nie pomaga. rywale wrzucaja pilke na 10-16 metr strzal i gol ;/ gra defensywna to jest moja porazka:( przezucilem sie na fm11 z fm08 i tam nie mialem zadnych problemow

eRot1c Partyzant

[quote=bosufa]Tylko verkhovtsovem interesuje sie masa klubow i trudno bedzie mi go sciagnac (tak mi sie wydaje) a diomande mi troche nie pasuje. Moglbys cos zaproponowac jeszcze bylbym wdzieczny[/quote]

Iliasu Shilla, Danny Shittu, Jose Goncalves, Olexandr Chyzhov,

Nawet nic nie będziesz musiał wydawać za pierwszych 3 :)

[quote=szegemege!]FM 2011, 2 sezon, Legia Warszawa.

Następcy dla Bruno Mezengi (N) i Cabrala (PŚ). Zostaje jeszcze bramkarz, który pokaże jak się broni :)

Na 3 ludzi mam 4.4 mln € :)[/quote]

Napastnik - Leigh Griffiths (Maszynka do strzelania goli, nie wiem czy do Legii przyjdzie, musisz sprawdzić), Rodrigo Pastorini, Marco Perez, Mihai Costea
Pomocnik - Tutaj czyste strzały bo nie wiem czy tacy ludzie przejdą do Legii po drugim sezonie ale zobacz na graczy Dinama - Sammir, Milan Badelj, Pedro Morales, ewentualnie Server Jeparov
Bramkarz - hmm.. zawsze mam z tym problem polską ligą .. może Jhonny Da Silva?

84czarny Partyzant

Witam mam latke i sciagnolem net a wyskakuje mi taki bla prosze o pomoc

MAKE SURE YOR HAVE A NEW OR LOADED GAME OF FM 2011 UP AND RUNING
Takie cos wyskauje ale rozpoczne nowa to samo wyskakuje prosze o pomoc

dziewiotek95 Partyzant

Witam
Czasami mój napęd ma problem z odczytem płyty ale restart komputera prawie zawsze pomaga . W ostatnią niedzielę właśnie mi się zaciął i nie odczytywał płyty z grą a że nie chciało mi się resetować wgrałem cracka ( pomyślałem że skoro mam oryginalną grę to nie jest zabronione , chciałem już to zrobić wcześniej bo widziałem że płyta z grą strasznie się rysuje ) i tu zaczął się mój problem ponieważ gra po uruchomieniu nie chciała wczytać zapisanej gry . Przeinstalowałem grę dwa razy ale dalej jest to samo . Zawsze wczytuje przez parę sekund ale za chwilę wyskakuje komunikat "zapisana gra nie została wczytana". I tu moje pytanie czy na dobre straciłem save czy da się coś jeszcze zrobić.
PS.
Save na bazie danych 8.00 więc opcja braku bazy odpada.

jaruone Młody aktywista

16.11.2010 11:38    #11006     Sufler - Porady do gry - Skórki dla monitorów full HD
Czy istnieją skórki tworzone z myślą o monitorach full hd - tzn. dobrze wyglądające w 1920x1080 ?? Bo od czasu zakupu takowego śledzę temat i przyznam, że jest kiepsko.

Do FM2011 Hidalgo w swoim skinie miał powiększyć czcionki itd. (nie wiem jak wyszło bo nie gram jeszcze w najnowszego FM'a).

W FM2010 nie szukałem, a w FM2009 JEDYNA skórka w miarę dobrze wyglądająca to Xenon 2009 Deluxe z patchem 1280x1024. Monitory full hd stają się coraz popularniejsze, nie mówiąc o widescreenach (tak jakby był jakiś wybór ;) ) w nieco niższych rozdzielczościach - a wszystkie skórki (jak i sam FM) tworzone są w taki sposób jakby proporcje 4:3 były jedynymi właściwymi - pamiętam szumne zapowiedzi że już FM2009 miał wyglądać super na panoramach.

Mam pytania skierowane głównie do grafików/ skinmakerów:
1) czy przygotowanie skórki (głównie chodzi o rozmieszczenie kolumn tak aby były nieco ciaśniejsze, większe czcionki i przeskalowanie zdjęć w miniaturkach - jednym słowem lepsze zagospodarowanie dużej powierzchni) dla 16:9 jest o wiele trudniejsze niż takiej "standardowej" ??
2) Czy spotyka się problemy ze zmianą rozmiarów, przestawieniem kolejności kolumn??
3) Gdybym chciał samodzielnie powprowadzać modyfikacje od czego najlepiej zacząć - podejrzewam że HTML i podstawy Photoshopa to minimum ??
4) Czy jest szansa, że z czasem zaczną się pojawiać skórki "podwójne" - dla tradycyjnych ekranów 4:3 i nowszych 16:9 ??

gromo1990 Partyzant

15.11.2010 16:26    #11007     Sufler - Porady do gry - Gra sama się wyłącza
dzięki[quote2=reporter][quote=gromo1990]Witam. Mam taki problem: podczas ładowania meczu lub zaraz po jego zakończeniu często klikam przycisk na klawiaturze uruchamiajacy "start". Wtedy fm11 całkiem mi się wykłada, bez jakiego kolwiek błedu. Też tak macie? [/quote]

Ustaw sobie taką samą rozdzielczość ekranu w fmie jak w windowsie i zaktualizuj sterowniki od karty graficznej. Jak nie wiesz jak znaleźć odpowiednie sterowniki do karty to podaj mi jej nazwę to znajdę za Ciebie.
[/quote2]

skrzypek1992 Partyzant

15.11.2010 16:04    #11008     Sufler - Porady do gry - Problem z aktualizacją
Zainstalowałem FM 2008 następnie zainstalowałem wersję 8.0.2 po czym pobrałem najnowszą aktualizacje i wkleiłem w moich dokumentach.
Ale gdy uruchamiam grę to i tak są stare składy itp.
Po wybraniu opcji nowa gra nie mogę wybrać bazy danych tylko wszystko wczytuje się samo
Pomoże ktoś?? Siedzę nad tym już 3 dzień

Arme Partyzant

Mógłbyś powiedzieć w jaki sposób rozwiązałeś ten problem z podwójnie wyświetlanymi zawodnikami? Bo mam identyczny tylko ze w CM 2011.

gwdz Partyzant

15.11.2010 12:05    #11010     Sufler - Porady do gry - Problem z zainstalowaniem FM
Witam! Proszę o pomoc w rozwiązaniu problemu z zainstalowaniem, otóż gdy chcę instalować grę wyskakuje mi komunikat: Nie można uruchomić programu lub funkcji setup.exe albo ten program lub funkcja nie działa z powodu niezgodności z 64-bitowymi wersjami systemu Windows. Skontaktuj się z dostawcą czy jest dostępna wersja zgodna z 64-bitowymi systemami Windows. Taki komunikat pokazuje mi się na Windows 7, a na Windows XP, jedno czarne okno wiersza poleceń i się nie uruchamia. Proszę o pomoc !!

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution