Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

szfedo Przodownik pracy

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Mam problem w najnowszym FM-ie. Otóż o ile w porzedniku FM 10, obok ikonki wiadomości była ikonka wydarzenia lub coś w tym stylu i widziałem, komu zaproponowałem wystawionych przeze mnie zawodników o tyle w 11 tego nie ma i w zasadzie nie widzę, kto jest zainteresowany i czy obniżyć kwotę, którą chcę za nich otrzymać. Jak inaczej mogę sprawdzić w FMie 11 komu zaporponowałem zawodników?

Sztaficer Młody aktywista

17.11.2010 20:47    #10992     Sufler - Porady do gry - 2 sprawy Baza danych/skórka
Cześć, mam do was w sumie dwa pytania

1. Pobieram bazy danych, w tym wypadku 2 i 3 ligę polską, lecz nie mogę ich wybrać przy nowej grze, bo nie wyskakuje okno wyboru. Gdzieś wyczytałem, że to wina braku save config. Ja go niechcący usunąłem. Więc czy to wina braku tego pliku?

2. Ta sprawa jest inna, możliwe, że dotyczy problemu wyżej. Pobrałem nową skórkę, zrobiłem tak jak pisało w instrukcji. Po zatwierdzeniu wyboru "Ładowanie nowej skórki" trwa bardzo długo(15 minut i nic...). Komputer mam dobry, wręcz bardzo dobry. Czy ktoś miał taki problem, jeśli tak jak go rozwiązał.

Z góry dziękuje i pozdrawiam :)

Koo7i Partyzant

17.11.2010 16:15    #10993     Sufler - Porady do gry - Problem z nowymi juniorami
Bardzo możliwe, że przy podpisywaniu kontraktu z mlodym zawodnikiem, zaznaczales im "status w druzynie" inny niz "junior", czy "Mlody talent". Chociaz osobiscei nigdy z takim problemem sie u siebie nie spotkalem.

2damian2 Partyzant

17.11.2010 16:12    #10994     Sufler - Porady do gry - Taktyki 2011, wstawianie photo
Witam,
Jakimi taktykami gracie zespołami polskimi(np.Lechem)? Pytam bo mam duży problem ze znalezieniem odpowiedniej taktyki do tego zespołu, już 3 krotnie wznawiałem grę po rozegraniu rundy jesiennej ze względu na słabe wyniki(tylko w lidze). Np. po awansie do LM w grupie potrafiłem wygrać z Ajaksem u siebie i na wyjeździe zremisować bo bardzo fajnej grze. Przykładowo zaraz po meczu wygranym w LM grałem u siebie bodajże z Polonią Bytom tą samą taktyką (1-4-5-1 stosunkowo ofensywne założenia taktyczne) i po prostu dramat, przegrana minimalna ale gra zawodników beznadziejna. Taka historia powtórzyła mi się kilkakrotnie. Nie rozumiem o co chodzi(zawodnicy z LM są zdecydowanie lepsi od krajowych kopaczy) a gra mojego zespołu wygląda jakby było wręcz odwrotnie. Ma ktoś jakiś złoty środek?

eRot1c Partyzant

17.11.2010 15:56    #10995     Sufler - Porady do gry - Problem angielsko-polski.
Z góry przepraszam bo pewnie dla wielu osób ten temat wyda się głupi. Ale jako, że jestem noga z angielskiego to chciałem się upewnić co do, niektórych poleceń w FM'ie.

Closing Down - Pressing ?
Tight Marking - Ścisłe krycie ?
Retain Possession - Gra piłką ?
Exploit Middle - Ataki środkiem pola?
Work ball into box - Podania w pole karne czy Wrzutki w pole karne?

Domyślam się mniej więcej co one mogą oznaczać ale wolałbym się upewnić u kogoś kto bardziej ogarnia "piłkarski" angielski ;) Z góry dziękuje za pomoc.

Robertmazi Partyzant

Od czasów jeszcze CM 03/04 mam problem i nie wiem czy to kwestia licencji czy czegoś innego. Reprezentacja Niemiec a także Japonii są nie grywalne, by mi to tak bardzo nie przeszkadzało, ale do tych reprezentacji nie są powoływani prawdziwi zawodnicy. Jeśli wiecie jak temu zaradzić proszę o szybką odpowiedź.

ratamahata69 Partyzant

17.11.2010 14:39    #10997     Sufler - Porady do gry - Problem z nowymi juniorami
Problem wygląda następująco:
- znajduję zdolnego juniora
- proponuje mu kontakt i status w drużynie juniorski lub co najwyżej młody talent
- gość podpisuje kontrakt
- wrzucam go do drużyny U18 (tak jak robiłem w poprzednich FMach) i zaczyna się festiwal fochów, dąsów i nagła chęć opuszczenia klubu. Próbowałem kilku na kilka sposobów przeprowadzić rozmowę z zawodnikiem ale zawsze kończy się fochem. Gdyby zdarzyło się tak raz na 10 juniorów to machnąłbym ręką ale praktycznie co drugi transfer młodzika i pojawia się foch.

Jest jakiś sposób aby zawodnicy trafiali od razu do drużyny U18 ? Trochę nielogiczne, że 16 letni młodzik oburza się, że został przesunięty z pierwszej drużyny do U18.

falcao_82 Partyzant

17.11.2010 09:51    #10998     Sufler - Porady do gry - Brak Newgenów w CM 01-02
Witam. Gram sobie w CM 01-02, Mam wgraną łatkę SI Games Official Patch - v3.9.68. oraz uaktualnienie składów CM 01/02 March 2009 Data Update. Rozegrałem już dwa sezony i niestety nie pojawiają sie nowi gracze. Widzę to w programie scout. W czym tkwi problem czy ktoś może mi pomóc. Zastanawiam sie czy w edytorze savów nie można ustawić czegoś żeby się robili nowi młodzi gracze.

juniorao Partyzant

Miałem identyczna sytuację, więc zacząłem klubem z Ekstraklasy na razie wszystko ok gram już 3 sezon. Niestety to nie rozwiązuje problemu. Pisałem o tym kilka dni temu na forum ale też bez większego zainteresowania tym problemem. Tylko czekać na nową łatę.

TeKaS Partyzant

Witam, mam problem z rejestracją zawodników na sezon 2011/2012. Gram Pogonią Szczecin i po awansie do ekstraklasy nie mogę zarejestrowac zawodników, więc przed meczem wszyscy oprócz juniorów nie mogą grac. Zawsze był news, który teraz się nie pojawia. Przy kupieniu zawodnika pojawia się tylko opcja obejrzenia raportu nt. piłkarza i przydzielenie mu numeru. Szukam wszędzie rejestracji i nie mogę znaleźc, próbowałem w edytorze, ale mimo że zapisuje relację "zarejestrowany" to nic się nie zmienia. Z góry thx za pomoc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution