Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

techniczny Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
@ szycha333
środek sezonu, problem występuje od samego początku. rozegrałem z 6-7 sparingów.

@ LucasLFC
dzięki, spróbuję ;)

afro_13 Partyzant

18.11.2010 16:09    #10982     Sufler - Porady do gry - Problem z taktyką
Mam problem/pytanie. Chodzi mi o taktykę, której uczy się moja drużyna. Czy to normalne, że pomimo maxymalnego nauczenia się taktyki wraz z zakończeniem sezonu oraz rozpoczęciem urlopu, piłkarze zaczynają zapominać taktykę?? Wszystkie paski spadają mi do poziomu ok 30/100. Nie chce mi się wierzyć, że w realnym świecie piłkarze dajmy na to Barcelony w miesiąc zapominają w jaki sposób grali przez cały sezon. No chyba, że to ja coś nie tak robię.
Dodam, że mam wszystkie możliwe patche.

Z góry dzięki za pomoc.

LucasLFC Partyzant

[quote=techniczny]mam problem, nie wiem jak temu zaradzić. moi zawodnicy niezwykle szybką się męczą. w przerwie meczu jest jeszcze w miare ok, mają kondycję na poziomie 80%, ale już koło 60 minuty drastycznie spada im do 40-50. działo się tak zarówno w Wiśle, gdzie miałem osobnego trenera siłowego i trening siłowy na obciążeniu średnim, dzieje się tak też teraz gdy gram w 2 lidze maltańskiej. realia klubowe są takie jakie są, dlatego mam jednego trenera od wszystkiego i trening siłowy lekki. wkurza mnie ta sytuacja bo nie mogę nic wygrać mimo że do przerwy wygrywam 3:0, to po 60 minucie moi grajkowie umierają na boisku :/[/quote]

Słaby trener siłowy? zbyt lekkie treningi? zwiększ intensywność treningów sam miałem niską, ale jak znacznie ją podwyższyłem problem już nie występuje tak często.

18.11.2010 08:40    #10984     Sufler - Porady do gry - Polonizacja
ja mam taką sytuacją po instalacji z płyty offline. oczywiście gra oryginalna. w poleceniach dla drużyny mam nieprzetłumaczone zwroty: long, direct, often, less, itp. jest tego trochę. dla mnie to nie problem bo angielski znam dosyć dobrze, ale kłuje trochę w oczy.

Nemrod Partyzant

Miałem ten sam problem, w żadnym edytorze nie znalazłem pomocy.Musisz czekać do stycznia. Na przyszłość nie wygrzewaj jajek na Hawajach tylko pracuj sumiennie:)

mam problem, nie wiem jak temu zaradzić. moi zawodnicy niezwykle szybką się męczą. w przerwie meczu jest jeszcze w miare ok, mają kondycję na poziomie 80%, ale już koło 60 minuty drastycznie spada im do 40-50. działo się tak zarówno w Wiśle, gdzie miałem osobnego trenera siłowego i trening siłowy na obciążeniu średnim, dzieje się tak też teraz gdy gram w 2 lidze maltańskiej. realia klubowe są takie jakie są, dlatego mam jednego trenera od wszystkiego i trening siłowy lekki. wkurza mnie ta sytuacja bo nie mogę nic wygrać mimo że do przerwy wygrywam 3:0, to po 60 minucie moi grajkowie umierają na boisku :/

Craxa fan Młody aktywista

17.11.2010 23:02    #10987     Sufler - Porady do gry - Polonizacja
A jaką skórkę masz kolego? Bo czasami na niektórych skinach takie problemy występują. Jeżeli masz inną niż domyślna, to sprawdź domyślną.
Maxima Debetur CRACOVIAe Reverentia...

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
17.11.2010 22:51    #10988     Sufler - Porady do gry - Polonizacja
To niemożliwe. Spolszczenie na Football Managerze 2011 PL tłumaczy wszystkie zwroty.

Po prostu przeinstaluj grę, jeżeli uważasz, że to problem wywołany instalacją przez Steama. Jeżeli będzie nadal to występowało, to oddaj egzemplarz swojej gry do reklamacji.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
To nie jest problem. Wręcz odwrotnie :]
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

los_iek Partyzant

17.11.2010 22:17    #10990     Sufler - Porady do gry - Błędy w polach taktycznych
Podbije pytanie bo nikt mi nie odpowiedzial

czy po wgraniu hotfixa na starym save'ie dalej macie problemy z zmieniajacymi sie w trakcie gry ustawieniami stalych fragmentow gry?

Jelsi tak to czy po rozpoczeciu nowej gry problem moze zniknal?

Z gory dzieki za odpowiedz:)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.