Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

2damian2 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
18.11.2010 23:20    #10971     Sufler - Porady do gry - problemy z taktyką?
Hej. Ja pisałem o tym samym problemie w innym temacie, który umarł i odp się nie doczekałem. Mam to samo. Zaczynałem ligę kilka razy i ten sam myk. Ostatnio zmodyfikowałem 4-4-2 i grając Legią całkiem nieźle mi szło, aż w pewnym, nieoczekiwanym momencie przegrałem z drużyną z dołu tabeli(będąc na pierwszym miejscu po 11 kolejkach z 1 remisem) i come back z problemem...kolejne 5 meczów to 2 remisy i 3 porażki....załamka...i niby ta sama taksa...już później modyfikowana, próba gry 4-5-1(4obronców-1defensywny pomocnik łącznik pomiędzy obroną a pomocą, 2 środkowych pomocników, 2 wysuniętych skrzydłowych, 1 lis pola karnego:D- opisuję tą taktykę bo grając mocnym hiszpańskim zespołem przez pół sezonu wygrałem wszystkie mecze w LM, a w lidze hiszp.,zanotowałem tylko jedną porażkę)... A grając w lidze polskiej tracę cierpliwość, aż rodzinka się dopytuje co ze mną bo jakiś nerwowy :D Szukam szukam i nie mogę odpowiednio dobrać taktyki pod średnich przeciwników dla średniego klubu(czyt.liga polska).

Tobi18 Młody aktywista

18.11.2010 21:53    #10972     Sufler - Porady do gry - Wysokość kupionych zawodników
[quote=kawa1993]tez mam z tym problem, chcialem kupić Juana mate za 30 mln i nie dalo rady(gram barcelona) a Man utd kupił go za 7 mln i troche to dziwne ! cos moze zle robie?[/quote]

Czasem bywa tak, że klub nie chce sprzedać zawodnika zespołowi z tej samej ligi.
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

kawa1993 Partyzant

18.11.2010 21:44    #10973     Sufler - Porady do gry - Wysokość kupionych zawodników
tez mam z tym problem, chcialem kupić Juana mate za 30 mln i nie dalo rady(gram barcelona) a Man utd kupił go za 7 mln i troche to dziwne ! cos moze zle robie?

kawa1993 Partyzant

18.11.2010 21:42    #10974     Sufler - Porady do gry - Logopacki !
Jeszcze raz witam !
Mam problem z herbami klubów niemieckich, kompletnie nie wiem jak zrobić aby działały wiec jak by ktoś pomógł ! robilem tak jak ktoś napisał w innych postach ale nie działa !
z gory dzieki pozdrawiam !

elvistoja Partyzant

18.11.2010 20:26    #10975     Sufler - Porady do gry - FM 11 Crash Dump
Witam,

Ja mam ten sam problem. Już w pierwszym meczy wysypuje mi się gra z komunikatem z "Crash Dumps". To samo miałem z FM 2010 mimo że zawsze kupuję orginały (od FM 2007 co rok). Zainstalowanie najnowszej łatki nie pomaga. Jak sobie z tym poradzić. Pomóżcie proszę.

florek89 Partyzant

Mam problem z bandami reklamowymi, gdy je dodaje z fm 2010 do fm 2011, to wtedy gra nie wyświetla żadnych band. Czy ktoś wie co jest z tymi badami nie tak?

ksgdamian Partyzant

18.11.2010 18:53    #10977     Sufler - Porady do gry - problemy z taktyką?
tak ja wiem kto ma taki problem Lech Poznan w realu

dobre? Partyzant

18.11.2010 18:46    #10978     Sufler - Porady do gry - problemy z taktyką?
Witam ktoś juz tu widze pisal o tym ale nie zakladal tematu gram w lidze polskiej Wisla i mam problemy z taktyka tego typu ze zespol gra fatalnie ale w lidze europejskiej szlo mi calkiem niezle wygrywalem z dobrymi zespolami a w lidze nie moge wygrac z przecietniakami kombinuje ustawiam zmieniam i nic a gram juz w fma dlugo dlugo;] chyba od cm2000 :Pma ktos podobny problem?

Arek96 Żywa legenda ruchu rewolucyjnego

18.11.2010 17:33    #10979     Sufler - Porady do gry - XML
[quote=FAQ]by rozwiązać problem należy wykonać następujące kroki:
1. Kliknij prawym przyciskiem myszy na skrócie do gry Football Manager 2009 i wybierz Właściwości.
2. W polu Element Docelowy dodaj: --reset_preferences ; Dla standardowej instalacji gry taka linia powinna wyglądać tak:
C:Program FilesSports InteractiveFootball Manager 2009fm.exe" --reset_preferences
3. Kliknij OK i uruchom grę.

Po wyjściu z gry usuń wpis "--reset_preferences" z pola element docelowy! Jeśli tego nie zrobisz Twoje ustawienia będę usuwane przy każdym uruchomieniu gry.[/quote]

Prosto z FAQ. Być może do FM-a 11 również to zadziała.

techniczny Młody aktywista

18.11.2010 16:14    #10980     Sufler - Porady do gry - Problem z taktyką
ja na razie jeszcze nie mam takiego problemu bo ciągle jestem na pierwszym sezonie, ale może chodzi tu o fakt, że zapewne w letnim okienku sprowadzasz nowych graczy, którzy muszą się taktyki nauczyć? i wtedy de facto znajomość taktyki przez drużynę ogółem jest mniejsza?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.