Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
19.11.2010 20:21    #10961     Sufler - Porady do gry - Patch 11.1.1 [PC]
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

uQi Partyzant

19.11.2010 18:50    #10962     Sufler - Porady do gry - Problem z nowymi juniorami
spróbuj tak:
-kup juniora
--wypożycz go do innego klubu
-kiedy junior jest na wypożyczeniu przesuń do rezerwy

Do tej pory nie miałem problemu z zadowoleniem młodego grajka

jass13 Partyzant

19.11.2010 18:08    #10963     Sufler - Porady do gry - Problem/bug ? prosze o pomoc
To przypomina słynnego buga "memory leak" z FM2010. Trzeba było co jakiś czas wychodzić z gry i uruchamiać od nowa dopóki nie wyszedł na to patch. Na pewno nie grasz przypadkiem w ubiegłoroczną edycję? ;) Moja rada - dokup jeszcze 2 GB, problem nie zniknie ale pamięci nigdy za wiele ;)

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
19.11.2010 17:16    #10964     Sufler - Porady do gry - facepack
Nie jesteś tu od wczoraj, żeby nie wiedzieć, że o takie rzeczy pytamy tutaj. http://www.cmrev(...)page=137 Zamykam.
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

19.11.2010 16:49    #10965     Sufler - Porady do gry - Problem z nowymi juniorami
Mam ten sam problem, strasznie to irytujące. Podobny problem mam jak zawodnik wraca po kontuzji i oczywiście ma status "poważne braki kondycyjne" to zaznaczam żeby grał w rezerwach do czasu odbudowy kondycji i też zaraz pojawia się informacja o niezadowoleniu piłkarza :/

Mogliby Ci z SI zająć się tymi problemami, bo zabierają część radości z sprowadzania talentów :)

Maeg Partyzant

Też miałem ten problem. Prowadzę w Polsce Bruk-Bet i dwukrotnie spotkałem się z tą sytuacją. Jednak po sezonie, w którym zdobyliśmy tytuł mistrza Polski, pojawiła się w końcu możliwość zakontraktowania kilku nowych trenerów.
"Gdyby to koty miały definiować świat, ważne miejsce zajmowałyby w nim pożerane dla zabawy muchy"
— M. John Harrison

juadam1979 Partyzant

19.11.2010 08:50    #10967     Sufler - Porady do gry - FM2008 Update Problem
Witam wszystkich! Mam bardzo poważny problem z FM2008! Chodzi o to że mogę tylko uruchomić grę na podstawie update8.01 lub 8.02. Zadne inne update nie pozwalają uruchomic gry i wyskakuje crash dump! Nie wiem co jest grane gdyż wcześniej wszystko działało!

techniczny Młody aktywista

19.11.2010 08:36    #10968     Sufler - Porady do gry - problemy z taktyką?
ja grę w nowego FM-a zacząłem właśnie Wisłą i miałem podobny problem. zawodnicy nie mogli się dostosować do żadnej popularnej taktyki. nie jestem menadżerem który tworzy zawiłe taktyki, wolę proste, przejrzyste, bez jakiegoś motania że każdemu zawodnikowi zupełnie inne polecenia. efekt jak grochem o ścianę. generalnie sądzę, że w FM-ie Wisła ma zawodników o zbyt dobrych statach, ale zupełnie się one nie sprawdzają. zresztą jak wszedłem w skład Wisły to się załamałem bo ludu od cholery ale grać kim nie ma, sam szrot :P

techniczny Młody aktywista

i mają rację, bo po co Ci więcej na 3 ligę angielską? :D a tak na serio to dziwne trochę. u mnie nie ma z tym problemów. ostatnio powiększyłem trenerów z 2 do 4 bez najmniejszych problemów.

dobre? Partyzant

18.11.2010 23:41    #10970     Sufler - Porady do gry - problemy z taktyką?
ja zauwazylem ze bardzo duzy wplyw maja morale dobralem teraz taka taktyke 4-3-3 i jest narazie oki :P zobaczymy jak na wyjzadach bedzie bo tez z tym problem zauwazylem;]

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.