Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Junin Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
potrzebuję face'ów:
piłkarze:
[ rafael i fabio(ci z ManU) javier hernandez, wayne rooney, dimitar bebatov, michael carrick, darron gibson,, daniel pacheco, federico macheda-albo po prostu facepack ligi angielskiej]
nelson rivas, lacina traore, roque santa cruz, mateo kovacic, romelu lukaku, vaclav kadlec, milan badelij, sime vrsaljko, piotr Józefiak, mario gotze(z 2 kropkami nad "o";), raul goni, javier acuna
sztab:
aitor karanka, zinedine zidan, adam matysek, jose morais, ivan couto, manuel delgado meco, jordi garcia, silvino louro, tristan celador, jack karadas, alfonso del corral, rui faria, dymitry cheryshev, antonio soriano

W razie problemów ze znalezieniem IP graczy służę pomocą

Z góry dziękuję

"TO nie była Ręka Boga, TO była Ręka Suareza!"

owsian13 Partyzant

moze mi ktoś powiedziec dlaczego nie działaja aktualizacje do fm 2010 ? ;>
znaczy transfery i ligi od 4 wrzesnia bodajze . ;d
probuje sciagnac ten dodatek , a wyskakuja mi tylko jakies chinskie literki i nie jest mozliwe pobieranie..
inne rzeczy pobieraja sie bez problemu + znajomi rowniez nie moga tego pobrac .

alwaro Partyzant

20.11.2010 19:08    #10953     Sufler - Porady do gry - problem z fm2011 pomozcie!!!!
zakupiłem fm2011 i nie wiem jak to ominąć bo na
http://www.syste(...)tro.aspx
wyszło mi
Video Card
Minimum: 128 MB Supported Chipsets - Nvidia FX 5900 Ultra or greater; ATI Radeon 9800 or greater; Intel 82915G/82910GL or greater. Earlier cards may only display 2D Match Viewer Mode and are not supported
You Have: Kontroler wideo
Upgrade Suggested: Unfortunately, your Video Card does not meet this requirement. Click here to see some recommendations.
Features: Minimum attributes of your Video Card
Required You Have
Video RAM 128 MB
Pixel Shader version 2.0 0.0

eatures: Minimum attributes of your Video Card
Required You Have
Video RAM 128 MB
Pixel Shader version 2.0 0.0

pomoże ktoś??

dudek_9 Partyzant

20.11.2010 16:59    #10954     Sufler - Porady do gry - PrintScreen
Mam problem niby banalny ale jednak... Chodzi o PrintScreena. Gdy chciałem zrobić Screena mojego meczu, robię Printa, wklejam w Painta i - Czarny obraz! W innych grach(m.in. w NBA 2k11) mam ten sam problem. Wie ktoś co z tym trzeba zrobić?
– I co? Są bunkry?
– Bunkrów nie ma. Ale też jest zajebiście!

techniczny Młody aktywista

mam wkurzający problem. prowadzę naszą kadrę, gram mecze towarzyskie przed Euro. ustaliłem sobie przeciwników na rok 2011, wszystko cacy, w sumie 10 meczów towarzyskich. po jakimś czasie mecze zaczęłyby być anulowane bo kolidowały danej ekipie z innym meczem. ok, zdarza się. i tak wybierałem przeciwników spoza Europy by nie kolidować z eliminacjami. więc skoro taki Salwador i Urugwaj odwołują sparing to chciałbym na ich miejsce kogoś innego, ale nie mogę, bo w terminarzu dany dzień widnieje mi jako "termin zajęty". jak to kurna zajęty? dla mnie jest wolny i zapewne znalazłaby się jakaś reprezentacja na świecie która wtedy również nie gra. i tym sposobem z 10 meczów towarzyskich przed Euro zrobiło mi się 6. wkurzające maksymalnie. ma ktoś jakiś pomysł?

edit - aha. jeszcze jedno. dostałem propozycję sparingu od Kataru, właśnie na jeden z tych zajętych terminów. zgodziłem się, i od razu po tym dostałem info że sparing został odwołany. powodu nie podano.

LegolasPL Partyzant

20.11.2010 13:00    #10956     Sufler - Porady do gry - Problem z edytroem
Witam mam problem z edytorem a dokładnie ze stadionem

Rozbudowałem sobie stadion w edytorze wchodze w fm wszystko działa
ale pod koniec sezonu stadion wrócił do oryginalnej wielkości

Ramek Partyzant

20.11.2010 11:11    #10957     Sufler - Porady do gry - Problem/bug ? prosze o pomoc
sluchajcie, myslicie ze reinstalacja systemu moze pomoc?

albo moze to jest problem z save'm ?

gdzies czytalem ze w poprzednich fm tak to wygladalo...

Tome888 Partyzant

20.11.2010 10:37    #10958     Sufler - Porady do gry - Problem z bezrobociem
Czy jak zaznacze tylko jena lige to bede mogl byc zatrudniony do zaspolow z tej ligi czy tez z innych: np. zaznaczylem lige hiszpanska i bezrobocie to czy bede mogl przejsc do np. palermo albo evertonu to znaczy z innej ligi.

Bolson Minister ds. Nagłych

Grupa: Moderator
20.11.2010 00:01    #10959     Sufler - Porady do gry - FM a YT
[quote=Bolson]Podbijam, problem występuje zarówno w wersji polskiej jak i w angielskiej, z użyciem każdej rozdzielczości i każdej kamery. [/quote]
Czytamy... :)
Frankly, I don't give a damn.
OH YEAH https://www.youtu(...)RVTTntoI
CREAM OF THE CROP https://www.youtu(...)Bjl3MWWs

XxGieno95xX Partyzant

19.11.2010 20:25    #10960     Sufler - Porady do gry - Patch 11.1.1 [PC]
[quote=Kolazontha]Klik[/quote]

a czy jak wgram tego fejka to czy on bedzie jakoś źle działał z innymi dodatkami typu, nowe loga itd. ??

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.