Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

dobry.adam Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
21.11.2010 16:31    #10941     Sufler - Porady do gry - Porady odnośnie wyboru lig
Otóż to. Możesz zapytać tutaj: http://www.cmrev(...)l?page=9 albo tutaj: http://www.cmrev(...)l?page=3

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
21.11.2010 14:50    #10942     Sufler - Porady do gry - FM "znika"
[quote=Arko]Witam, mam dość nietypowy problem, sam nie wiem jak to nazwać, ale od wczoraj FM2011 zaczął mi po minimalizacji "znikać". Opiszę jak dokładnie się to dzieje: włączam FM-a, minimalizuję go, za jakiś czas w niego wchodzę i wczytuję grę, na czas wczytywania minimalizuję i jak potem chcę pograć i klikam w FM-a na pasku to mi stamtąd znika i nic się nie dzieje- jakby się wyłączył, w "menedżerze zadań widnows" też go nie ma w "aplikacjach", ale jak chcę go włączyć to mi wyskakuje komunikat, że jest włączony. Wie ktoś jak to naprawić?[/quote]

To, że go nie ma w aplikacjach nie znaczy, że nie jest włączony. obok zakładki aplikacje masz jeszcze takie coś jak procesy (fm.exe) i to on odpowiada za komunikat, że fm jest włączony.

Salmen Młody aktywista

21.11.2010 14:48    #10943     Sufler - Porady do gry - Tworzenie backgroundów
Może zdjęcia mają złe rozszerzenie? Nie robiłem nigdy background'ów, tak więc nie wiem gdzie leży problem.
error 404 - not found

LuksonJLB Partyzant

21.11.2010 14:45    #10944     Sufler - Porady do gry - FM 11 Crash Dump
nie wiem czy komuś pomoge, nie znam sie na tym zbytnio ale miałem to samo co wy i ja poprostu wszedłem w C:Documents and Settings[nazwa użytkownika]Moje dokumentySports InteractiveFootball Manager 2011 i skasowałem cały folder gdzie były te crash dumpsy... od tej pory problem zniknoł save działa i jest wszystko ok

plastik88 Partyzant

21.11.2010 14:20    #10945     Sufler - Porady do gry - Tworzenie backgroundów
Witam mam drobny problem tworze backgroundy reprezentacji póki co naszego kontynentu i wszystko fajnie ale mam problemy z dwiema reprezentacjami mianowicie z Białorusią i Albanią.Wpisuje id nr.zdjęcia ale niestety nie ładuje mi się zdjęcie reszta reprezentacji (póki co mam ich 20) chodzi bez problemu prosiłbym o pomoc bo fajnie by było mieć całą paczkę.

Arko Młody aktywista

21.11.2010 12:34    #10946     Sufler - Porady do gry - FM "znika"
Witam, mam dość nietypowy problem, sam nie wiem jak to nazwać, ale od wczoraj FM2011 zaczął mi po minimalizacji "znikać". Opiszę jak dokładnie się to dzieje: włączam FM-a, minimalizuję go, za jakiś czas w niego wchodzę i wczytuję grę, na czas wczytywania minimalizuję i jak potem chcę pograć i klikam w FM-a na pasku to mi stamtąd znika i nic się nie dzieje- jakby się wyłączył, w "menedżerze zadań widnows" też go nie ma w "aplikacjach", ale jak chcę go włączyć to mi wyskakuje komunikat, że jest włączony. Wie ktoś jak to naprawić?

owsian13 Partyzant

sciagajac ten plik z mirrorów nastepnie wklejac go wedug instrukcji z wlaczeniem gry jest pewien problem .
uruchomianie dochodzi do tej czesci co pisze w roznych jezykach ,, wczytywanie " po dlugim czekaniu menu glowne nie wlacza sie .
co z tym zrobic ? ;> czy poprostu nalezy czekac tak dlugo az sie wlaczy menu ? ;>

Przemo09 Partyzant

21.11.2010 10:39    #10948     Sufler - Porady do gry - FM 11 Crash Dump
Mam fm 11 od paru dni gram obojetnie w jakiej lidze gram pierwszy mecz i paru minutach bląd crash dumps przeinstalowałem kilka razy i nic wgrywałem patche nic pomocy dodam że miałem fm 10 i z bez żadnych problemów chodził na dodatek ten sam fm11 chodzi na innym komputerze bez problemów
wymagania są wystarczające

Edek Żołnierz frontu ideologicznego

21.11.2010 00:05    #10949     Sufler - Porady do gry - Problem z transferem
Na roznych forach rozne rzeczy ludzie pisza... Spojrz chocby tu:

http://www.cmrev(...)#p295277

zoki750 Partyzant

20.11.2010 23:48    #10950     Sufler - Porady do gry - Problem z transferem
Mam taki oto problem. (liczby ponizej sa przykladowe). Mam dostepny budzet transferowy 1.000.000. Znajduje kopacza ktorego cena oscyluje przy 3.000.000. Za gotowke go oczywiscie nie moge kupic, ale wysylam oferte na raty.(500.000 gotowka i 2.500.00 nq 24 raty). Klub wyraza zgode na rozpoczecie rozmow. Pojawia sie agent z warunkami. Na czerwono mam warunki placowe pilkarza i kwote dla agenta. Zmniejszam te zadania do poziomu (ponoc) akceptowalnego dla kasy klubowej (oba pola ktore wczesniej byly czerwone teraz sa biale). Agent i zawodnik akceptuja moja propozycje, za pare dni pojawia sie komunikat ze zawodnik podpisuje kontrakt z moim klubem, po czym nastepny komunikat, ze klub nie ma wystarczajacej ilosci pieniedzy. Troche dziwnie, zwazywszy ze obnizylem wszystkie "czerwone" zadania do poziomu akceptowalnego.
Dodatkowo, nie jestem w stanie stwierdzic na co tak naprawde brakuje kasy (nigdzie to nie jest podane)
Macie jakies rady co z tym fantem zrobic?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.