Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Erwinsky Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam, po włączeniu meczu w 3d pojawia się czarny ekran i czas się zatrzymuje, działa tylko tryb 2d klasyczny jeszcze parę dni temu wszystko działało aż dziś.Przejrzałem różne tematy ale nigdzie nie znalazłem rozwiązania tego problemu.Jeśli ktoś zna "metodę na czarny ekran" to bardzo proszę o pomoc.
Druga sprawa to składy z fm 11 w fm 10 ale bez patcha 10.3 czy można gdzieś to znaleźć ?

Ps.Podczas wyłączania Fm'a występuje błąd z fm.exe

baran66 Partyzant

Witam, mam następujący problem z FM 2011 : po dodaniu kilku facepacków i drobnych zmianach w edytorze przy włączaniu gry pojawia mi się komunikat "no element found at line 1 of default.xml". Wyskakuje on 2 razy po czym gra włącza się normalnie, ale po załadowaniu gry (obojętnie czy stara czy nowa) gra wyłącza się bez żadnego komunikatu.

Pomoże ktoś ?

zenek007 Partyzant

22.11.2010 11:34    #10933     Sufler - Porady do gry - problem z fm2011 pomozcie!!!!
Witam!! Ja mam pewien problem z Menagerem 2011 a dokładniej wyskakuje mi błąd tego typu: "Unable to find some essential data. Please ensure that the game is installed correctly. If the problem persists, please contact technical support."
Czy ktoś wie co z tym zrobić?
Rozwiązał ktoś kuz taki problem? pomocyy. ; ((

zenek007 Partyzant

22.11.2010 11:33    #10934     Sufler - Porady do gry - Błędy w grze
Witam!! Ja mam pewien problem z Menagerem 2011 a dokładniej wyskakuje mi błąd tego typu: "Unable to find some essential data. Please ensure that the game is installed correctly. If the problem persists, please contact technical support."
Czy ktoś wie co z tym zrobić?
Poroosze pomocyyy!

barto0o Partyzant

22.11.2010 08:37    #10935     Sufler - Porady do gry - Na ilu komputerach licencja?
na ilu komputerach moge zainstalować FM 2011, mam komputer stacjonarny, laptopa i komputer u rodziców i chciałbym wszędzie mieć możliwość grać w fm 2011 ale czy jest taka możliwość? widziałem już podobny temat ale zamknięto go bo podobno temat już poruszany ale ja mówiąc szczerze nie moge nigdzie takiej informacji znaleźć, z góry dziękuje za odpowiedź

w wątkach poniżej nic nie ma na ten temat
http://www.cmrev(...)cje.html
http://www.cmrev(...)11_.html

rodem Młody aktywista

22.11.2010 08:02    #10936     Sufler - Porady do gry - Problem z nowymi juniorami
Mam ten sam problem, ale gdy przesunąłem nowy nabytek dopiero po kilku dniach od transferu to już nie strzelał fochów.
Raz nie zwróciłem na to uwagi i niezadowolonego młodego talenta sprzedał mój zarząd po cenie jaką go kupiłem ,nic nie mogłem zrobić.

Youtuki Partyzant

21.11.2010 22:55    #10937     Sufler - Porady do gry - EDYTOR
chodzi o to ze jak chce zmienic stan konta np druzny 6 lig ENg np BOostonu i Edtorze zmieniam stan konta na taki co ma MC np i jak zapisz potem chce zagrac BOstonem to lipa bo on nie ma tak wielkiego stanu konta itp
a jak np dodam ten stan Piastowi czy Leeds to oni maja taki sam stan konta i wszystko co city wiec czym problem tkwi >?

Tobi18 Młody aktywista

Mam ten sam problem co koleżka wyżej :)

Spróbuj ściągnąć Koro Kone.
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

SithLord Partyzant

21.11.2010 20:18    #10939     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem FM2011
Witam, kupiłem wersję pudełkową, aktywowałem ją na STEAM. Do wczoraj grałem sobie w ukochaną grę. Postanowiłem zacząć nową rozgrywkę na ogromnej bazie i innymi ligami, uruchamiam FM'a, wszystko zgodnie z planem się dzieje, lecz po ekranie z informacją o wczytywaniu w różnych językach ekran robi się czarny i STOP. Sprawdzałem na STEAMI'IE spójność plików gry i wychodzi wszystko OK(w trybie offline również gra nie działa). Czy ktoś z Was miał podobny problem i go ogarnął, lub po prostu wie co jest nie tak? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam.

_Kasjan Partyzant

Panowie mam taki problem.
Obecnie gram w FMa 10 do którego posiadam dodatek z składami na dzień 4 września bieżącego roku. Mój problem polega na tym że gdy wchodzę w profil zawodnika którego brak w FM 10 a który jest w zamieszczonym dodatku gra się wiesza. Jeżeli ktoś wiedziałby jak temu zaradzić byłbym wdzięczny.

Z góry Dziękuję !

Chciałbym też prosić .jeżeli ktoś ma o kitspack do FM10 następujących lig :

- 2 bundesliga
- 2 liga hiszpańska
- 1 i 2 liga portugalska
- 2 liga holenderska
- 2 liga francuska
- 1 liga polska

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.