Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

_Kasjan Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.11.2010 23:33    #10921     Sufler - Porady do gry - Problem ze znalezieniem kitsów.
Witam.
Panowie jak mówi nazwa tematu potrzebuje zestaw koszulek do FM 10 najlepiej w stylu SS'09.Chodzi mi o następujące ligi

Portugalia : Sagres oraz Vitalis. ( I i II liga )
Francja : Ligue 2
Hiszpania : LIGA Adelante ( II liga )
Holandia : Eerste Divisie ( II liga )
Polska : Pierwsza Liga
Niemcy : 2 Bundesliga

Gdyby ktoś posiadał cokolwiek to bardzo bym prosił o wrzucenie , może być temat z dodatkami bo chyba tam się powinno to wrzucać , z góry Dziękuję !!

laveta Partyzant

22.11.2010 22:34    #10922     Sufler - Porady do gry - Problem ze skinem
Witam.

Otóż ściągnąłem sobie piękny skin o nazwie NN i problem polega na tym, że nie widać w nim graficznego podsumowania atrybutów zawodnika (screenshot w załączeniu).

Czy istnieje możliwość żeby mieć coś takiego w tym skinie?

A może dałoby radę edytować jakoś skórkę, żeby przywrócić tą funkcjonalność?

Tobi18 Młody aktywista

http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

fbd Młody aktywista

22.11.2010 21:22    #10924     Sufler - Porady do gry - Wyszukiwanie wolnych graczy
Ja zawsze wyszukuję wolnych zawodników po jednym atrybucie. Unika się wtedy pośrednio problemu, o którym mówił Tobi. Szukamy napastnika - wykańczanie akcji. Skrzydłowego - wrzutki itd... Jak znajdziesz kogoś, kto na widoczne atrybuty wygląda ciekawie, wysyłasz scouta i masz odpowiedź.
The colors of a rainbow, so pretty in the sky!

Ludzie, uśmiechnijcie się!

rodem Młody aktywista

22.11.2010 20:48    #10925     Sufler - Porady do gry - Proszę o pomoc
Możesz też wejść do katalogu C:Users woje kontoAppDataRoamingSports InteractiveFootball Manager 2011settingsVersion 1101 i usunąć plik xml który powoduje problemy. Nie stracisz przez to wszystkich ustawień jak w metodzie powyżej

Vision Partyzant

22.11.2010 19:40    #10926     Sufler - Porady do gry - Wyszukiwanie wolnych graczy
[quote=Tobi18]Tu pojawia się "problem", że nie wszystkie atrybuty wolnych graczy są odkryte i np. jak masz filtr: wykańczanie, drybling i gra głową na 15, a napastnik spełnia te warunki, ale np. drybling jest ukryty to Ci nie wyświetli tego piłkarza.[/quote]
W sumie masz rację, ale temu raczej nie da się zapobiec. No chyba, że ktoś gra z odkrytymi. ;-)

sz4rlej Partyzant

22.11.2010 18:26    #10927     Sufler - Porady do gry - problem z subskrypcjami
Zacząłem nowa karierę. Po dwóch dniach (w grze) zorientowałem się że mam zapisane subskrypcje na wszystkich piłkarzy w grze (ok 40 tysięcy) i po kazdym naciśnięciu kontynuuj dostaję kilkaset wiadomości o tych zawodnikach. Jak mam to wyłączyć?

Tobi18 Młody aktywista

22.11.2010 17:42    #10928     Sufler - Porady do gry - Wyszukiwanie wolnych graczy
Tu pojawia się "problem", że nie wszystkie atrybuty wolnych graczy są odkryte i np. jak masz filtr: wykańczanie, drybling i gra głową na 15, a napastnik spełnia te warunki, ale np. drybling jest ukryty to Ci nie wyświetli tego piłkarza.
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

ArkaG Partyzant

a tu jest ten o to problem :
http://img22(...)aaki.png

ArkaG Partyzant

Witam. Mam problem z uaktualnieniem tzn. ściągnąłem sobie dodatek z 3 liga , włączyłem i dopatrzyłem się dużo błędów więc włączyłem edytor i zacząłem poprawki m.in dodawałem zawodników którzy w FMie są bez klubu a w rzeczywistości są w klubie lub robiłem ich własnoręcznie oraz zmieniłem w 2 Lidze że można 4 zmiany a nie 3 tak samo w 3 lidze zmieniłem na 4 zmiany.
Jak skończyłem to "moje uaktualnienie" wyskoczył mi następujący błąd:

PS.
W FMie 10 też robiłem uaktualnienie podobny problem miałem ale już zapomniałem jak go usunąłem. Proszę o pomoc na forum lub gadu-gadu 2483854! Z góry dziękuje.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.