Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Tobi18 Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
23.11.2010 21:43    #10911     Sufler - Porady do gry - skuteczność w innych ligach
U mnie też zawodnicy sporo pudłują. O dziwo w demie nie miałem tego problemu. Niestety trzeba czekać na nową łatkę.
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

matii55 Partyzant

23.11.2010 21:35    #10912     Sufler - Porady do gry - skuteczność w innych ligach
w lidze polskiej grałem lechem i skuteczność moich zawodników była żenująca. na jakieś 10 sam na sam 1 lądowała w siatce. czy wy (ci co grają w lidze polskiej jakimś klubem, niekoniecznie lechem byle jakim nawet pierwszo ligowym) macie taki sam problem jak ja???
a inni którzy prowadzą inne kluby w innych ligach też spotykacie się z takim problemem??? że skuteczność waszych zawodników jest wręcz kompromitująca??? chodzi mi o to czy tylko w polskiej lidze to występuje czy w innych ligach także (słabszych, lepszych).
dodam że gram na łatce 11.1.1!!!
chciałbym również się dowiedzieć czy tylko na tej łatce to występuje czy na wcześniejszej lub podstawowej też!!!
bardzo proszę was o opisanie waszych sytuacji jak to u was występuje.

Arko Młody aktywista

23.11.2010 19:25    #10913     Sufler - Porady do gry - FM "znika"
Już się naprawiło- samo ;p
Coś mi się zdaje, że to jednak nie problem z FMem, ale z kompem, bo Mozilla takie same objawy po południu miała, a teraz śmiga ;p

McMoney Młody aktywista

23.11.2010 17:54    #10914     Sufler - Porady do gry - FM a YT
Mi problem zdarzał się tylko na polskiej wersji, ale gdy zmieniłem na angielską to bez problemu się wrzucają na YT, nawet z jakością 1080 :D
Glory, Glory MAN UNITED !!

Orzech1964 Partyzant

23.11.2010 17:39    #10915     Sufler - Porady do gry - FM a YT
Ja mam jakiś inny problem, to co jest w niebieskiej ramce na dole .. Wiecie o co w tym chodzi?

damian1801 Partyzant

23.11.2010 12:53    #10916     Sufler - Porady do gry - Zacinka
dodam że problem wystepuje niezależnie od wybranego trybu 2d/3d

damian1801 Partyzant

23.11.2010 12:47    #10917     Sufler - Porady do gry - Zacinka
ja mam podobny problem tylko że zacinaja mi sie mecze tylko w sezonie itp bo jak gram towarzyskie to wszystko jest porządku. w meczach ligowych obraz sie zacina do momentu np zmiany taktyki albo przerwy w meczu. Po przerwie dziala normalnie aż do następnego meczu ;/// pomocy!! Amd Athlon 2000+ 1994 GHZ RAM 1 GB karta ASUS AX 1650 Pro 256 Mb

Arko Młody aktywista

23.11.2010 08:52    #10918     Sufler - Porady do gry - FM "znika"
Problem na jakiś czas zniknął, wczoraj normalnie sobie grałem aż wyskoczył mi wieczorem błąd, wydawało mi się, że crush dump i gra się wyłączyła. Chwilę potem normalnie ją włączyłem, nawet zapis się wczytał, ale wieczór już był to nie grałem ;p A dziś jak chcę włączyć FM-a to nic się nie dzieje, jakby się nie włączył, ale sprawdzałem w procesach, o których mówił Kondi i tam jest. Wie ktoś co z tym fantem zrobić? ;>

_Kasjan Partyzant

Mam problem z logopackiem Polskiej Pierwszej Ligi do FM 10.
Loga są wypakowane w odpowiedni miejsce i działają można powiedzieć w 50 %
Gdy włączam tabelę owej Pierwszej Ligi loga nie są widoczne ( na tabeli ) gdy włączę profil jednej danej drużyny logo się pojawia. Dotyczy to połowy zespołów z drugą połowa jest ok.Jeżeli wie ktoś może co jest zgrane to prosiłbym o pomoc.Dziękuje.

Orzech92 Partyzant

22.11.2010 23:59    #10920     Sufler - Porady do gry - Problem z grą ! Dziwny problem
Witam, potrzebuje pomocy. Zainstalowałem Managera i wszytko działa super ;)
przed ligą ustawiłem żeby mecze towarzyskie nadzorował asystent. I kiedy juz chciałem odpalić swój pierwszy mecz gra sie wyłącza wyskakuje okienko ze wystąpił problem z grą. Próbowałem juz reinstalowania gry na różne sposoby patchowałem gre zgrywałem cracka niestety nic to nie dało. Wszytkie managery wcześniej działały poprawnie !
Czy ktoś ma jakiś pomysł, prosze o szybką pomoc !

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.