Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Tome888 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.11.2010 16:28    #10901     Sufler - Porady do gry - Napastnicy
Mam taki problem z wyborem. Mam ustawienie 4-3-1-2 i napastników z ustawieniami lis pola karnego a drugi odgrywający. Wiadomo że odgrywający musi być silny i dobrze grać głową a lis szybki i drybling. Gram villarrealem i mam 3 napastników: G.Rossi, J.Llorente i Nilmar. Moge użyć tylko dwóch z nich i muszą oni pasować do poleceń powyżej. Którego ustawić jako lisa, kogo jako odgrywajacego, a kogo jako rezewrowego?

chmieluk Partyzant

24.11.2010 13:50    #10902     Sufler - Porady do gry - Puchar Polski
[quote=kondi192]Na pewno w FM10 obowiązywała zasada, że bramki na wyjeździe liczą się podwójnie i ja nie miałem z tym problemu.[/quote] Ja pisze jak jest w FM 2011 bo nie chcę zakładać nowego tematu ale na pewno w 2011 bramki w 1/4 finału pucharu polski nie liczą się na wyjeździe podwójnie. Grałem górnikiem w 1/4 z ruchem na wyjeździe 2-1 dla ruchu u siebie 1-0 a tu dogrywka a potem karne i górnik wylatuje po przegranych karnych a powinien według przepisów PZPN awnsowac odrazu po regulaminowym casie gry. Więc dlatego pytam czy można to zmienić gdzieś w edytorze najlepiej czasu rzeczywistego.

sokol174 Partyzant

24.11.2010 13:28    #10903     Sufler - Porady do gry - Gra w sieci
mam taki problem,ze gram z qmplem przez siec i wszystko bylo dobrze dopoki nie wgral tego nowego patcha 11.1.1 ,po ttym wszystkim zmienilo mu sie ip w statusie gry ,podal mi to nowe ip i jak wpisuje to ip to mi sie pojawia ze polaczenie nie jest mozliwe ( on ma wszystko wlaczone) albo pokazuje sie ten adres w ostatnio uzywanych i jak klikam na niego to sie nic nie dzieje,a wczesniej wszystko dpbrze dzialalo.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
24.11.2010 12:22    #10904     Sufler - Porady do gry - Puchar Polski
Na pewno w FM10 obowiązywała zasada, że bramki na wyjeździe liczą się podwójnie i ja nie miałem z tym problemu.

damian1801 Partyzant

24.11.2010 11:45    #10905     Sufler - Porady do gry - fm zacina sie w meczch ligowych
Witam. Mam dosc dziwny problem. Otóż gdy rozpoczynam sezon obojetnie jaka drużna z obojetnej ligi to na poczatku zezonu wszystko dziala normalnie mecze towarzyskie dzialaja plynnie bez skokow itd ale gdy rozpocznie sie liga i gram mecze ligowe to obraz strasznie sie zacina az do np przerwy w meczu albo zmiany zawodnika. to dosc irytujace bo nie bede zmianial zawodnika w 1 minucie meczu prosze pomóżcie. Problem wystepuje obojetnie od wybranej bazy danych,ilosci lig i trybu 2d/3d. AMD Athlon 2000+ 1994 Mhz 1,5 Gb Ram karta asus x1650 pro 256 Mb. gram w managera od 2007 w kazda wersje i jak dotad wszystko bylo ok. Pomocy

afro_13 Partyzant

24.11.2010 11:17    #10906     Sufler - Porady do gry - Kluby filialne
Ja z kolei jesli chodzi o kluby filialne mam zgola inny problem. Gram Realem i jakiej opcji w rozmowie z zarzadem nie wybral ( zarzad sie zgadza) to i tak dostaje informacje, ze pomimo staran nie znaleziono zadnego klubu zainteresowanego wspolpraca... :(

mycha_kbop Partyzant

24.11.2010 11:11    #10907     Sufler - Porady do gry - Błąd zawsze w 2 sezonie !!!!
Ja mam ten sam problem.
Działa Ci już wszystko po wyczyszczeniu kompa ???

matejand Partyzant

24.11.2010 09:40    #10908     Sufler - Porady do gry - Niewidoczny piłkarz
Kupiłem tego piłkarza.Dzisiaj włączyłem grę i nie mam tego problemu wiec nie wiem.... Dołączam screena

techniczny Młody aktywista

mam strasznie irytującą sytuację, która zdarzyła mi się już 4 razy na 4 nowe kluby które prowadziłem. za każdym razem rozpoczynałem nową grę bo zwyczajnie poprzednia mnie denerwowała. za każdym razem stosowałem inną taktykę bo sądziłem, że poprzednia była zła. w czym problem - w meczach towarzyskich przed sezonem moje drużyny grały całkiem nieźle. może bez rewelacji, ale na takim poziomie by spokojnie utrzymać się w lidze. piłkarze byli zadowoleni. natomiast jak tylko zaczyna się sezon to zaczyna się dostawanie od każdego po tyłku, nawet od outsiderów, przy czym oczywiście standard - moja drużyna 10 strzałów celnych i 0 goli, przeciwnik 2 strzały i 2 gole. to robi się naprawdę żenujące. mam napastnika z wykańczaniem i szybkością 14, co jak na 6 ligę angielską jest chyba nad wyraz przyzwoite, a gościo partoli wszystko co tylko może, a jakieś ogóry ze statami na poziomie 4-5 mają skuteczność 100%. goście ze strzałem z dystansu na poziomie 7 ładują mi bomby z 30 metrów spod kolana, a mój pomocnik ze strzałem z dystansu 14 i rzutami wolnymi 15 wywala przy każdej okazji piłkę poza stadion.
zaczynam mieć wrażenie że FM jest zrobiony tylko po to by wkurzać graczy. by wygrać mecz musisz mieć drużynę 5 razy lepszą niż przeciwnik. jak masz tylko 3 razy lepszą to może uda ci się zremisować.
mam wrażenie że obejmując drużynę muszę ich nauczyć gry w piłkę od podstaw, niezależnie od ich umiejętności. przecież na boga obejmując jakąkolwiek ekipę obejmuję piłkarzy którzy mają już jakieś pojęcie o grze, mają pojęcie po podstawowych taktykach jak 4-4-2, 4-3-3 czy 4-5-1,. jednak ja mam wrażenie że dostaję zgraję juniorów po łapance. porównując umiejętności moich piłkarzy i przeciwników, to w większości powinni wygrywać bez większych problemów. czy wszystko tkwi w taktyce? wątpię. dlaczego to ja mam dostosowywać taktykę do przeciwnika a nie przeciwnik do mnie? dlaczego przeciwnik mający szybkość 5 jest szybszy od mojego co ma 10? naprawdę FM z roku na rok jest coraz bardziej irytujący. nie chodzi o to by wygrywać wszystko i z każdym, ale moim zdaniem przebiegi meczów są wyjątkowo niesprawiedliwe.

matejand Partyzant

24.11.2010 00:35    #10910     Sufler - Porady do gry - Niewidoczny piłkarz
Mam problem. Nie moge zobaczyc wsrod swoich pilkarzy jednego z napastnikow, przez co nie moge wstawic go do skladu. Moge uzyc asystena ,zeby wybral sklad ale nie zawsze wstawi tego napastnika do 1 jedenaski. Czy jest jakis sposob na rozwiazanie tego problemu? Czy moge liczyc na kolejna latke? Dodam ,ze kiedy zsylalem do rezerw swojego napastnika to byl tam widoczny po powrocie jednak znow znikal.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.