Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

McMoney Młody aktywista

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.11.2010 15:19    #10861     Sufler - Porady do gry - Błąd , jak naprawić?
FMRTE :

http://www.cmrev(...)003.html

a co do problemu to:

1:wchodzisz w wlasciwosci w skrócie do football menager
2:Masz tam taka linijke Football Manager 2011fm.exe"
3:robisz tak Football Manager 2011fm.exe" --reset_preferences
4:Dajesz zastosuj ,wchodzisz w gre bez zadnych juz klopotow
5:Jak bedziesz wchodzil drugi raz na fm to odznacz ta linijke do
Football Manager 2011fm.exe"

mam nadzieje że pomogłem ;>
Glory, Glory MAN UNITED !!

Jordan_92 Partyzant

30.11.2010 09:51    #10862     Sufler - Porady do gry - Problem z ustawieniem Villi.
Mam problem z ustawieniem Villi w Barcelonie przy taktyce 4-5-1, nie jest taki skuteczny jakbym chcial...:/ 1 raz prosze o pomoc w takiej sprawie, zwykle to wolalem sam rozwiazac problem, ale tym razem postanowilem innaczej.

RHG Partyzant

Wszystko szlo plynnie i elegancko, niestety przed jednym z meczow sparingowych ( powiedzmy po miesiacu wg czasu fmowego ) komputer mi sie zresetowal. No nic zdarza sie, stracilem ze 2 mecze, rozegralem je, doszedlem do tego samego meczu, zapisalem i znowu pupa, reset. Sytuacja powtorzyla sie jeszcze dwukrotnie, dzieje sie to chyba dokladnie juz nawet po team-talk, jak powinni zaczac grac. Mam za malo miejsca na kompie? Bo to chyba nie problem samych parametrow, nie sa one wybitne, ale powinny wystarczyc.

xFFowaty Partyzant

30.11.2010 02:31    #10864     Sufler - Porady do gry - Fm 2011 na steam
hah dobre pytanie : ) ale z tego cow iem steama da sie w trybie offline otworzyc wiec zapewne nie bedzie problemu : )

juniorao Partyzant

30.11.2010 00:30    #10865     Sufler - Porady do gry - Czy to bug?
Miałem to samo, pełno wychowanków w u21 (polska liga) był to chyba sezon 2013/14 albo następny i też to mnie spotkało. Jak zaczynasz grę możesz zgłosić kogo chcesz, prawie wszyscy z u21 są zaznaczeni jako wchowankowie ale po paru sezonach w miarę krystalizacji składu nie trzymasz wszystkich młodych i tych nie rokujących sprzedajesz, przychodzą nowi i pojawia się problem. Dałem sobie spokój i czekam na nowy patch.

kondi192 Minister Kultury

Grupa: Moderator
29.11.2010 12:37    #10866     Sufler - Porady do gry - nowe stadiony
O ile się nie mylę to ze stadionem Śląska był taki problem, że ten zespół po jakimś czasie przenosi się nie na arene Euro 2012 tylko na stadion Tarasiewicz Arena o mniejszej pojemności niż teraz ma stadion Śląska Wrocław.

chomik1948 Partyzant

28.11.2010 22:36    #10867     Sufler - Porady do gry - Minimalizacja FMa a wyłączanie
Dobry wieczór mam taki mały problem przy minimalizacji gry czasami pojawia mi się komunikat ,że gra przestała działać trochę to irytujące bo nie zapisuje stanu gry po każdym meczu i teraz np. jestem 2 wygrane mecze w plecy. Ma ktoś jakieś pomysły jaka może być tego przyczyna?

Goldberg1987 Partyzant

28.11.2010 19:13    #10868     Sufler - Porady do gry - Problem z koszulkami.
Mam problem z koszulkami drużyny FSV Mainz z Bundesligi. Otóż mam wgrany kitspack do wszystkich lig i w informacjach drużyny jest wszystko w porządku czyli jest koszulka domowa i wyjazdowa taka jak w grafice do wgrania. Problem z tym, że w czasie meczu są zupełnie inne (tak jakby ich nie widział - są gładkie białe bez napisów). Obojętnie czy gram u siebie czy na wyjazdach.

Proszę o pomoc.

Willson Partyzant

28.11.2010 17:20    #10869     Sufler - Porady do gry - smieszne ceny za zawodnikow
W moim manifeście ten problem jest opisany. Zapraszam do komentowania, bo sprawa dotyczy całej serii FM
Centrum wróciło....zobaczymy.

Kiedyś redaktor LCM cm4.pl

bimbass Partyzant

28.11.2010 12:15    #10870     Sufler - Porady do gry - Problem ze scoutami
Uwaga! Problem wyjaśniony.
Chodzi o to zeby zatrudnić tylko scoutów którzy są tylko i wyłacznie scoutami i w swoim profilu nie maja dodatkowych innych profesji. Np. ze moze byc asystentem, managerem mimo ze jego głownym zajęciem jest "bycie"scoutem. Zatrudnilem na próbe goscia który jest tylko i wylacznie scoutem i nikim więcej i mogę go wysylac gdziekowlwiek chce. Jak dla mnie to jest BUG. Dodam ze Gram na najnowszej latce.
Dodatkowo zauwazylem ze jak scout oprocz wysokich atrybutów "zd. d. adaptacji", "Oceney Um. i Oceny pot." ma równiez wysoki poziom determinacji to na bank moze równiez w klubie pełnic funkcje asystenta, trenera itp. nie tylko scouta i tak ma to pokazane w swoim profilu.
Coś mi tu śmierdzi SI !

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.