Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Qbx12 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam :)
Mam poważny problem (gra FM 2011), a mianowicie zrobiłem własnoręcznie face'packa. I niestety nie do końca działa... Configa zrobiłem w fmXML'u i myślałem, że wszystko będzie działać... Najciekawsze jest to, że jedna twarzyczka działa, a pozostałe nie... I nie mam pojęcia dlaczego. Byłbym baaardzo wdzięczny za pomoc. :)

PS: Załączam zrzut configa. :)

Yerdek Partyzant

02.12.2010 21:02    #10842     Sufler - Porady do gry - BUG ?
A najlepiej, poczytać, potestować różne kombinacje i samemu stworzyć dobrą taktykę, wtedy jest największa frajda z gry! :)

Co do problemu, który opisujesz, to raczej wina taktyki, która grasz. Nie zauważyłem u siebie czegoś podobnego. Tracę bardzo mało bramek po rzutach rożnych, jak i po dośrodkowaniach z akcji. Spróbuj ustawić jeszcze raz krycie przy stałych fragmentach gry. Weź pod uwagę takie atrybuty jak siła, skoczność, gra głową, przewidywanie, ustawianie się, wzrost... Postaraj się wyłączyć z gry zawodników skrzydłowych przeciwnika. Po prostu pokombinuj z taktyką, bo myślę, że to w tym jest problem.

pelsona Partyzant

Witam .Pobrałem aktualne składy z tąd

http://www.cmrev(...)011.html

Nie chcą działać (jak włączam gre to wybieram ten update to w opisie jest napisane że aktualne składy fm do 2007 )

pobrałem też
http://www.cmrev(...)fix.html

też nie działa .
Nie ma aktualnych składów (w Realu nie ma Ángel Di María , Sergio Canales,Pedro León , Mesut Özil , Sami Khedira) ten update jest na dzień 12.09.2010 także powinni być w realu a nie ma ich .(Ruben de Lared go nie powinno być a jest )

Bardzo proszę o pomoc

sokol174 Partyzant

02.12.2010 18:42    #10844     Sufler - Porady do gry - Zaciecie
mój problem polega na tym ,iz w czasie meczu zacina sie czas np. w 60 min sie zacina i dalej nie idzie wszystko mozna robic tylko czas dalej nie leci.

endrus Młody aktywista

02.12.2010 18:23    #10845     Sufler - Porady do gry - Legia W
Łał stary WYMIATASZ ... tylko od chwalenia się jest inne miejsce. http://www.cmrev(...)iki.html
"Piłka nożna to element innego wszechświata, równie poważnego i stresującego jak praca, z takimi samymi zmartwieniami, nadziejami i rozczarowaniami"

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

02.12.2010 17:36    #10846     Sufler - Porady do gry - Napastnicy
przecież jak wybierzesz zawodnika, to przy wybieraniu opcji jego ustawienia podświetlają się te statystyki które są najważniejsze. Więc co to za problem samemu wpaść na to jaką powinien pełnić rolę?

mazi1995 Partyzant

02.12.2010 17:27    #10847     Sufler - Porady do gry - not optimum mode
Mam olbrzymi problem... Zacząłem granie w Polonii Warszawa i 4 sezony 4 mistrzostwa Polski. Przeszedłem do Birmingham i w trakcie gry w 3 zapisach pojawił mi się błąd "crash dumps" stało się to wczoraj i już pogodziłem się z stratą tej kariery mimo iż gram w nią od początku grania i świetnie mi szło. Jednak próbowałem i kombinowałem wczoraj no i wszedłem w ustawienia i pozmieniałem wszystkie ustawienia i niestety też zmieniłem rozdzielczość na zbyt wysoką i teraz gdy odpalam FM to wyskakuje mi błąd "not optimum mode. Recommended Mode 1280x1240 60Hz" który chodzi bo całym ekranie. A nie po to buliłem 120pln żeby teraz patrzeć na czarny ekran i tracić całe rozgrywki. A tak poza tym chciałem zrobić screena tego błędu i gdy robię screena i wklejam go w painta to wyskakuje mi normalne okno z fm...

jaroo25 Młody aktywista

02.12.2010 17:08    #10848     Sufler - Porady do gry - Fm w oknie
Próbowałeś ctrl + shift + F? Może problem tkwi w sterownikach do karty graficznej lub w samej karcie...
"Chodzi o to żeby strzelić jedną bramkę więcej od przeciwnika "

Fred38 Partyzant

02.12.2010 16:10    #10849     Sufler - Porady do gry - Fm w oknie
Cześć mam problem gram w fm 2011 na steam i mam problem poniewaz nie moge ustawic Fma w oknie w zakładce dzwiek i obraz po prostu ta opcja jest niedostepna. pomożcie co zrobic zeby można było grac w oknie?

Laioninho Partyzant

02.12.2010 14:25    #10850     Sufler - Porady do gry - Walka o zawodnika
Witam. Mam problem z Semirem Stiliciem w Lechu... Jest jakaś możliwość by spowodować obniżenie jego wymagań kontraktowych??? Żąda ode mnie 2.7 mln Euro rocznie (byłbym w stanie to zapewnić kasując budżet transferowy) jednakże on i Manu Arboleda mają klauzulę wyrównania do najwyższej pensji. Ma kontrakt jeszcze dwa sezony jednak zależy mi na tym by już teraz przedłużyć z nim kontrakt.
Pozdrawiam

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution