Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Wejdzie? Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
04.12.2010 14:22    #10831     Sufler - Porady do gry - Taktyka do Juve
Ok, zrobie tak jak mówisz, irytuje mnie jeszcze jeden problem strzały z dystansu
średnio na mecz mam 20strzałów ok 6/7 celnych 2bramki, ale dlaczego oni strzelają z dystansu jak można podać do wybiegającego sam na sam a ten strzela z 30 metrów :/ ustawiłem ścislejszą dyscyplinę, brak swobody można powiedzieć i nic :/

pablo235 Partyzant

04.12.2010 12:44    #10832     Sufler - Porady do gry - Problem z uruchomieniem Fm 11
Witam
Otoz mam powazny problem z najnowszym fm a dokladniej po instalacji i probie uruchomienia nic sie nie dzieje, gra sie nie uruchamia. Widac w menadzerze zadan tylko proces fm ale nic wiecej. Chcialbym zaznaczyc ze poprzednie wersje mi dzialaly zawsze bez zarzutu. Jednak mysle ze moze to byc spowodowane brakiem jakis sterownikow gdyz ok. 2 miesiace teamu robilem format calego komputera. Wiec pytanie do was jakie sterowniki moga sie przydac na viste zeby uruchomic fm? Zaznaczam ze mam sterowniki do karty graficznej i zainstalowanego dx ktory byl dolaczony z instalacja fm-a

szfedo Przodownik pracy

Ustanowienie dobrych stosunków z managerem Evertonu może pomóc. Jeśli się polubicie to są duże szanse na transfer Rodwella w granicach rozsądku. Nic to nie kosztuje więc nie szkodzi spróbować. Jeśli się nie uda no to trudno, w FMie jest dużo utalentowanych obrońców/pomocników na miarę Rodwella. Szczególnie jeśli grasz Liverpoolem to nie powinno być z tym problemów.

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

[quote=Qbx12]Witam :)
Mam poważny problem (gra FM 2011), a mianowicie zrobiłem własnoręcznie face'packa. I niestety nie do końca działa... Configa zrobiłem w fmXML'u i myślałem, że wszystko będzie działać... Najciekawsze jest to, że jedna twarzyczka działa, a pozostałe nie... I nie mam pojęcia dlaczego. Byłbym baaardzo wdzięczny za pomoc. :)

PS: Załączam zrzut configa. :)[/quote]
A może po prostu przekręciłeś ID przez przypadek?
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

ciurek_dar Partyzant

03.12.2010 22:00    #10835     Sufler - Porady do gry - Problem ze skorka.
witam mam problem nie laduje mi skorki darkv2

pomocy !!

st0ne Partyzant

03.12.2010 18:00    #10836     Sufler - Porady do gry - Problem ze skorka.
Witam mam problem ze skorka "FM 2011(ciemny)" gdy używam tej skorki nie wyswietla mi logopackow ktore pbralem i zainstalowalem, pokazuje mi jedynie standardowe herby.Problemu takiego nie mam ze standardowa jasna skorka.
Moze wie ktos jak to naprawic albo w czym problem?

E:Ok problem rozwiązany wystarczylo wylaczyc opcje bufora.Mozna skasowac.

gooral19 Partyzant

Czy w lidze rosyjskiej zmieniają się w 2011r przepisy dotyczące obcokrajowców którzy mają dodatkowo obywatelstwo rosyjskie? Ponieważ właśnie zacząłem drugi sezon Zenitem i zawodnicy którzy mają podwójne obywatelstwo tacy jak np. Zhevnov czy Danny który w trakcie gry je uzyskał są traktowani jak obcokrajowcy a pierwszym sezonie byli traktowani jak Rosjanie... Czy to bug? Czy jakiś dziwny wymysł Rosyjskiej federacji o którym nie wiem?! Proszę o pomoc.

rodem Młody aktywista

03.12.2010 16:08    #10838     Sufler - Porady do gry - not optimum mode
Tu masz odpowiedź http://www.cmrev(...)ic_.html

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

03.12.2010 13:14    #10839     Sufler - Porady do gry - Przydział trenerów
Witam, piszę z następującym problemem.
Gdy wejdę w trening i ustawie sobie który trener ma odpowiadać za jaką dziedzinę treningu, tak by otrzymać optymalnie najwięcej gwiazdek w każdym z nich, po jednym dwóch dniach się to resetuje. Tak jakby asystent sam ich ustawiał, dodam że w opcjach asystenta mam ustawione tylko organizacje sparingów. Spotkał się ktoś z tym problemem prócz mnie?
Jest to bardzo denerwujące, bo zamiast przynajmniej 4 gwiazdek w każdym z rygorów zmienia się często na 3 lub 3,5. A co dwa trzy dni nie chcę mi się znów tego ustawiać tak jak powinno to wyglądać.

Aby nie zakładać kolejnego tematu, wie ktoś może jak da się wyłączyć raporty o następnym przeciwniku w reprezentacjach które się kiedyś prowadziło? Bo prowadziłem Holandię u-21 następnie Danie a teraz przeniosłem przerzuciłem się na rep Polski ;) i dostaje raporty od asystentów tamtych reprezentacji ;/

endrus Młody aktywista

02.12.2010 22:55    #10840     Sufler - Porady do gry - Fm w oknie
"Piłka nożna to element innego wszechświata, równie poważnego i stresującego jak praca, z takimi samymi zmartwieniami, nadziejami i rozczarowaniami"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution