Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kriz120 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
08.12.2010 20:13    #10801     Sufler - Porady do gry - Błąd w grze. POMOCY!
Witam, mam FM 2011 i mam problem. Gram Realem sezon i pod koniec tego sezonu, gdy chce wejsc w profil zawodnika, gra chwile "mysli" i od razu sie wylacza. Probowałem kilka razy włączać i wyłączać. Odinstalowałem grę, zainstalowałem i znowu to samo. Bez FM'a nie mogę żyć więc proszę o pomoc.
Dziękuję z góry.

Mysza1993 Partyzant

08.12.2010 20:02    #10802     Sufler - Porady do gry - Problem przy rzutach rożnych
Nie ma takich opcji... Ale dzięki za odpowiedź ;)
http://www.cmrev(...)zne.html
W tym linku jest opisany problem ;/
Gram z kimś i on to wykorzystał...
Pomogłem? Cyknij 'Pomógł' :)

Jeśli prezes zwalnia trenera, którego sam wcześniej zatrudnił, to powinien odejść wraz z nim.
Brian Clough

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Kliknij na przycisk FM (obok kontynuuj w prawym górnym rogu) i przejdź na Głębię szczegółów. Jeżeli będziesz miał tam problemy, to napisz.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
08.12.2010 15:18    #10805     Sufler - Porady do gry - przejście do nowego klubu
Też miałem ten problem odnosząc sukcesy Wisłą i mają załadowane kilkanaście lig i kandydując do znacznie słabszych lig niż próbujesz. Póki co mam wrażenie, że uzyskanie pracy w innym klubie w FM 2011 jest trudniejsze niż w poprzednich wersjach. Chociaż poprzednio także zaczynałem jako amator.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

Mysza1993 Partyzant

07.12.2010 22:20    #10806     Sufler - Porady do gry - Problem przy rzutach rożnych
Jak ustawić mojego obrońce tak aby krył zawodnika, który czai się przed moim polem karnym??
Pomogłem? Cyknij 'Pomógł' :)

Jeśli prezes zwalnia trenera, którego sam wcześniej zatrudnił, to powinien odejść wraz z nim.
Brian Clough

DarioFM Partyzant

No niestety jest to problem fm 2011.Skutecznosc napastnikow jest daremna.Nic sie z tym nie zrobi.

Nogri Partyzant

Mam ten sam problem. Nie musze chyba dodawać, iż takie granie jest frustrujące, gdyż nie moge teraz skorzystać z połowy składu ;/
Proszę o pomoc

Morrison7 Partyzant

miałem ten sam problem. chyba po 3 sezonie gry. zawsze przedłużałem o rok, aż nagle nadchodzi 30 czerwiec i wiadomość, że opuściłem klub wskutek nie podpisania kontraktu. problem w tym, że zarząd mi go nie proponował... odpaliłem FMRTE i przedłużyłem o rok, a następnie po interakcji z zarządem podpisałem kontrakt na 5 lat żeby nie mieć już z tym problemu.

japycz26 Partyzant

[quote=adrianek772]i wyżej napisałem już "doszedł 30 czerwca i pojawia się wiadomość
że nie chcę już prowadzić klubu i odchodzę ;/;/ a ja tego nie chcę.." czytajcie ze zrozumieniem mój problem jestem bardzo doświadczonym graczem gram od premier 96/97 managera wszystkie championship do 4 i fma wszystkie aż do 2011 i nigdy takiego problemu nie było.. [/quote]
Hmm... Dziwne, mnie na szczęście nic takiego nie spotkało. Możesz spróbować FMRTE przedłużyć sobie kontrakt jak już nic nie pomaga.
"Everybody lies!"

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.