Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Fred38 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.12.2010 15:48    #10781     Sufler - Porady do gry - crash dumps fm 11
Witam, mam problem ktory bardzo mnie denerwuje mianowicie crash dupms ktory mi wyskoczył chyba 4 raz nawet raz podczas meczu pomożcie cos zeby tego nie było

Akontipus Partyzant

Nie no nie będę się cofał epokę wstecz. Moj Betis bije, miażdży i poniewiera już od początku sezonu. Na razie miałem tylko problem ze skutecznoscia w Barcelonie i na poczatku w Leverkusen.

Akontipus Partyzant

[quote=kosioraldo]widze ze barca jak w rzeczywistosci tak w FMIE ma problemy ze skutecznoscia :D ja jestem wielkim fanem blaugrany i widac nawet w niektorych meczach ze barca nie wykorzystuje tyle sytuacji :D[/quote]

Tak ale potrafi wygrać 8-0 an nawet 5-0 z jakimis cieniakami ;) Może usiąde, i zrobie kompilacje na YT z niewykorzystanymi sytuacjami ale to pózniej....

kosioraldo Partyzant

widze ze barca jak w rzeczywistosci tak w FMIE ma problemy ze skutecznoscia :D ja jestem wielkim fanem blaugrany i widac nawet w niektorych meczach ze barca nie wykorzystuje tyle sytuacji :D

Guezmir Młody aktywista

[quote=kosioraldo]elo ja tez mam taki problem z tym ze oni nie strzelaja :D:D chociaz najbardziej dobija mnie to ze czasami na wyjezdzie np. z valencia wygralem 7:2 moim villareal a mecze sie u siebie z Malaga :D ale coz taki urok gry taki vaclav kadlec potrafi strzelac przez trzy mecze gole i to po dwa lub trzy a w innym nie strzela takich setek denerwuje to ale da sie grac :D[/quote]

Ja pamiętam takie mecze że superstrzelcy marnowali mnóstwo super okazji. Jeśli strzela dużo tylko czasem nie idzie to jest to chyba zupełnie normalne co? Realistyczne rzecz by można.
"Każdy szkoleniowiec układa zespół na swój obraz i podobieństwo, on ma uzewnętrzniać jego charakter" Rudolf Kapera

kosioraldo Partyzant

elo ja tez mam taki problem z tym ze oni nie strzelaja :D:D chociaz najbardziej dobija mnie to ze czasami na wyjezdzie np. z valencia wygralem 7:2 moim villareal a mecze sie u siebie z Malaga :D ale coz taki urok gry taki vaclav kadlec potrafi strzelac przez trzy mecze gole i to po dwa lub trzy a w innym nie strzela takich setek denerwuje to ale da sie grac :D

gruchalbn Żołnierz frontu ideologicznego

10.12.2010 21:40    #10787     Sufler - Porady do gry - Nowy SKIN
Muszę przyznać że mam ten sam problem, skórkę Galaxy oraz sparks master 11 bez żadnego problemu mogę wgrać i wszystko działa, a przy steklo nic. Tak samo jak u kolegi nie pokazuje jej w FM :/ może to wina win7? Bo zauważyłem że noogienek też używa tego systemu.
A u was na "7" działa?

gilcio Partyzant

10.12.2010 21:15    #10788     Sufler - Porady do gry - Błąd w grze. POMOCY!
Mam taki sam problem jak kolega. Gdy wchodzę w profil zawodnika gra chwilę myśli i się wyłącza. Grę mam oryginał. Może wiecie co można zrobić w tym kierunku.

dawid190 Młody aktywista

Yo,mam problem .Dzis pogrzebalem sobie w edytorze i zmienilem liczbe zespolow w EKS z 16 na 20,kilka kosmetycznych poprawek ,które robiłem grając w poprzednią serie.Wszystko cacy,zapisalem gre itd,wlaczam FMika chce wszytac nową gre..wybralem ok 17 krajow jazda...czekam,czekam ale wczytywanie zatrzymalo sie na "konfiguracji bazy danych" a sam FM "nie odpowiada" wkurzylem sie bo wczesniej moglem nawet zaladowac 40 krajow i prawda,ladowalo mi sie to ok 20 min, ale przynajmniej sie ladowalo !! a tutaj padlo mi na konfiguracji ...

W czym twki problem? odinstalowalem juz gre,zainstalowalem od nowa i znow to mam ;/

psychofan Partyzant

10.12.2010 18:27    #10790     Sufler - Porady do gry - Nowy SKIN
to moze wy sie w ogole za ta gre nie bierzcie jak macie takie problemy lol

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution