Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

mike86 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
13.12.2010 23:49    #10761     Sufler - Porady do gry - Problem z treningiem
Witam gram trzeci sezon w FM11 (oryginalny bez nakladek) i pojawił mi się taki oto problem w treningu. Nie mogę go ani zmienic ani dodac trenera, nie wiem nawet czy zawodnicy trenuja na poprzednich ustawieniach bo wskaźniki rosną, a przy probie przesuwania suwaka pojawia się błąd

Reinstal nie pomaga

bartoszkjtn Partyzant

Witam Państwa!

Jestem tu nowy, więc wypadało by się przedstawić, ale nieodłączną częścią Rewolucji jest konspiracja, więc tego nie zrobię. :)

Mam tylko nadzieję, że nie będę się za dużo zbłaźniał idiotycznymi pytaniami przed tak zacnym gronem.

Pomimo, że jestem już stary (ćwierć wieku już minęło daaaawno:() zawsze grałem z pomocą "dopalaczy". Ostatnim przeze mnie tak wielbionym był FMRTE w FM2010. Wraz z tą edycją złożyłem postatnowienie, że więcej tego badziewia używać nie będę. I pojawiły się problemy...

MERITUM:
Gram w lidze francuskiej jednym ze słabszych zespołów. Musiałem łatać dziury ludźmi z ulicy. Ściągnąłem więc polaka (patriotyzm:)) bez kontraktu koło 20 października, a więc już po rejestracji składu do rozgrywek. Mam go już tydzień a od dalej jest niezgłoszony do rozgrywek (Ma tą ikonkę w sekcji Inf.)
PYTANIE:
Kiedy będzie najbliższa rejestracja składu( Mam w grze datę 26.10.2010) lub kiedy będę mógł go zgłosić lub/i jak to się robi?

Za wszelką pomoc z góry dzięki!

piotrek2591 Partyzant

13.12.2010 19:55    #10763     Sufler - Porady do gry - Usuwanie drużyny
Pomóc, pomogło ale jak zapisałem zmiany to już te 10 lig nie działa, więc nie wiem w czym problem, no ale trudno.

Magicc Ekspert

No to ja radzę pozmieniać polecenia przy rożnych, bo to w tym pewnie leży problem. Sam mam zespół ustawiony tak:

-1 zawodnik na krótki słupek (najlepiej taki, który najgorzej nadaje się na krycie)
-1 na długi słupek (jw.)
-1 na krycie wysokiego (wysoki, dobra skoczność i gra głową)
-1 na niskiego, ale nie wiem czy to konieczne- dałem to polecenie grajkowi z którym nie wiedziałem co zrobić;P
-4 na krycie
-2 z przodu, żeby miał kto pójść z kontrą w razie czego.

Goli z rogów zbyt wiele nie tracę, więc jest chyba nieźle.

Jarna Partyzant

Zapewne problem leży w tym, iż twoi obrońcy mają słabe atrybuty gry głową lub skoczności. Być może strata dużej ilości bramek po stałych fragmentach gry zależy również od złych ustawień przy defensywnych rzutach rożnych. Gdybyś wrzucił profile swoich podstawowych obrońców oraz rozstawienie całej drużyny w defensywie przy rzutach rożnych byłoby łatwiej rozwiązać twój problem :)

Craxa fan Młody aktywista

Na wszystkie dręczące Cię pytania, odpowiedź znajdziesz tutaj. http://www.cmrev(...)ra_.html
Maxima Debetur CRACOVIAe Reverentia...

ansh Partyzant

Witam. Mam spory problem, otóż gram sobie Wisełką Kraków, skompletowałem niezły skład, ale mam jeden dość poważny problem. Mianowicie tracę bardzo dużo bramek po rzutach rożnych (ewentualnie dośrodkowaniach z rzutów wolnych). Nie wiem czym jest to spowodowane, mam całkiem dobrych obrońców, w normalnej akcji są nie do przejścia a przy stałych fragmentach zachowują się jak juniorzy. Szukałem i zmieniałem wiele opcji taktycznych i nic. W ostatnich 14 spotkaniach 100% bramek które straciłem, to były bramki po dośrodkowaniach z rożnych lub wolnych. Nie wiem czy to jakiś bug czy moja nieudolność taktyczna. Pomóżcie.

chmieluk Partyzant

Ja nie mogę powiedzieć że mam jakiś problem ze skutecznością napastników co prawda zdarza się że piłkarze przestrzelą jakąś 100. Gram górnikiem jednym napastnikiem Zahorskim który w drugim sezonie ma po 14 meczach ma 13 bramek więc średnia super a jego atrybut wykańczania to 11. Niestety jego kariera w górniku już się kończy nie chce podpisać nowego kontraktu więc zimą zostanie sprzedany coś się jeszcze zarobi na grajku.

kurupt Żołnierz frontu ideologicznego

12.12.2010 22:35    #10769     Sufler - Porady do gry - Wyjazdy
Wg mnie problem leży w nastawieniu do rywala. Z reguły, gdy u siebie grałem ładny, ofensywny futbol, to na wyjazdy kazałem graczom grać z kontry.
Duży nacisk kładę na wywieranie presji na rywalach. Ustawiam pressing na napastników przeciwnika, skrzydłowych, a często też środkowych pomocników (zwłaszcza, jak są to wysokiej klasy rozgrywający). Do tego tym samym zawodnikom przypisuję, aby piłkę mieli odbieraną agresywnie.
Swoim bocznym obrońcom daję krycie 1 na 1, ale nie ścisłe(!), bo wtedy rywale ich gubią.
Tak myślę, czy nie byłoby lepiej, gdyby jeden z PŚ był nastawiony scricte defensywnie, tak by neutralizować zagrożenie ze strony ofensywnych pomocników rywala. Wtedy miałby pięciu graczy w ataku i tyle samo w obronie. Jeśli chodzi o wyjazdy, to może byłoby to dobre.
Dodam, że swoje przemyślenia opieram na FMie 2009.
Opinia publiczna to dziwka.
------
http://kurupt.cmrev.com/kariery.html

piotras2318 Partyzant

O tak działa! Problem tkwił w tym, że jak na pasku skrótów miałem taką baterie. Czyli bateria komputera gdzie pokazuje ile % i takie tam. Nacisnąłem lewym przyciskiem myszy i były 3 tryby zasilania Entertainment, Quiet Office i High Performance. Było na Quiet Office. Z ciekawości wcisnąłem Entertainment i nagle mi się przypomniało, że gdy wczoraj usiadłem do komputera to jasność komputera jakby spadła a po naciśnięciu Entertainment wszystko wróciło do normy! W końcu mogę zacząć nową rozgrywkę! :) Dziękuję także wam, że staraliście mi się pomóc! :) Ooo ale się ciesze hehe :D

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.