Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

kabaruto Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
Witam. Mam problem. Otóż żałuję że nie ustawiłem na początku gry wszystkich lig z hiszpanii tylko 2 najlwyższe. Barcelona b spadła do niższej ligi co za tym idzie nie bierze udziału w lidze bo nie zaznaczyłem ligi niższej tylko BBVA i adelante. Chciałbym aby moi zawodnicy co wyjdą z u-19 a mają np. talent 160-180 tylko narazie mają CA na poziomie 110-130grali w meczach towarzyskich barcelony b. Tylko jest problem ziomek co steruje barceloną b nie organizuje sparingów a jak ustawiłem w ustawieniach zespołu żeby nie ustawiał to ja nie mogę sam ustawić. Czy jest jakaś rada na to? Od razu mówię że wypożyczenia do innych klubów nie wchodza w grę

PeneiroO Partyzant

17.12.2010 15:15    #10752     Sufler - Porady do gry - Brak ligi polskiej i francuskiej
ja mialem to samo... gdy mialem zaznaczone terminarze francji i polski to nie moglem potem wybrac tych lig.

Ja mam inny problem bo gdy wczytuje lige rumunska i holenderska to nie moge wybrac sobie druzyn z holandii... gram inne ligi plus holandia i jest ok. Nie mam zadnych dodatkow do rumunii...

Kanius Partyzant

17.12.2010 13:40    #10753     Sufler - Porady do gry - Brak ligi polskiej i francuskiej
Odświeżam temat. Zna ktoś przyczynę tego problemu ?

Edit: Spowodowane to było terminarzami ligi polskiej i francuskiej. Czy wam też coś podobnego wystąpiło ? Da się ten problem jakoś rozwiązać, bo chciałbym mieć oryginalne terminarze.

zakiii Partyzant

17.12.2010 13:03    #10754     Sufler - Porady do gry - Nowa gra
Witam mam następujący problem. Otóż. po zainstalowaniu fixa 1.2.1, w momencie gdy chcę rozpocząć nową grę pojawia się taki ekran jak w załączniku.
Co robić ?

kamilm Partyzant

16.12.2010 21:13    #10755     Sufler - Porady do gry - Proszę o pomoc!
Wiem, że zaśmiecam to forum, ale nie dostaje żadnej odpowiedzi w tym dziale http://www.cmrev(...)l?page=3 wiec proszę o pomoc!!

Ile mogę wybrać krajów i lig na tym komputerze? Zależy mi na tym gdyż przez wolny czas świąt zamierzam po grać jakąś fajną karierą, a jutro będe miał nowy komputer.

* Procesor: Intel Core i3 2x 3,06 Ghz
* Pamięć operacyjna: 4 gb
* Karta graficzna: 1 gb
* System operacyjny: Windows 7

dosadamos Partyzant

Witam serdecznie ;)

mam mały problem - otóż rozkoszując się nowym menagerem grając Brighton w Coca-Cola Championship nierozważnie zaakceptowałem ofertę posady w innym klubie i o zgrozo nadpisałem mój ostatni save sprzed podpisania umowy. Moim pragnieniem jest pozostanie w obecnym klubie którym awansowałem do Premier League, ale mam już zaklepany FutureTransfer.Dodam, że Zostało mi już tylko kilka dnii do zrealizowania transferu gdyż kontynuowałem rozgrywke.
Jakieś pomysły? próbowałem FMRTE, ale obecna Beta chyba nie pozwala na anulowanie przyszłych transferów.

A może moge w jakis sposób wrocić w kilka dni do swojego obecnego klubu stosując jakiś kruczek? :)

Pomocy! :)

90kali Partyzant

Witam:) mam pewien problem...zagrałem już 2 sezony i wszystko ładnie, pięknie...o detale sie nie czepiam;p
ale teraz chciałem zacząć 3 sezon...i nagle dramat...zagrałem kilka meczy az do superpucharu europy...zapisałem i wyszedłem z gry...następnego dnia jak wczytałem save...nie wiedząc czemu i co się stało wszyscy bez wyjątku zawodnicy przy swoim nazwisku maja status NMZ w chodzę w kartę informacyjną a przy każdym jest napisane status transferowy - nie może zagrać w najbliższym meczu...próbowałem nawet wziąć urlop i nic nie pomogło w ekstraklasie to samo...
i tu moja gra sie skończyła;o czy ktoś spotkał sie z podobnym bugiem?? czy da rade coś z tym zrobić?? POMOCY

Yerdek Partyzant

15.12.2010 15:36    #10758     Sufler - Porady do gry - O Co Chodzi ?!?
No właśnie u mnie liczba straconych goli po SF też jest niska i jakoś nie zauważyłem problemów takich jakie opisywał golex. Przyjże się dokładnie temu w kolejnych spotkaniach.

kosior145 Partyzant

14.12.2010 15:27    #10759     Sufler - Porady do gry - O Co Chodzi ?!?
mam taki problem .. otoz gram liverpoolem kupili mnie z villareal w ktorym mialem znakomity sezon i zajelem 2 miejsce i mialem 14 meczy bez porazki zwyciestwo z manu u siebie ogolem wygrywalem ze slabiakami po 3:0 i teraz po porazce z mancity zaczeli grac jak stare buty same remisy z takim blackburn remis na wlasnym stadionie o co moze chodzic morale sa na polowie :d

Kaktuss Partyzant

14.12.2010 14:22    #10760     Sufler - Porady do gry - Bład
Witam. Po instalacji FM'a mam taki problem:

com.sigames.InstallAnywhere.WindowsGameExplorer Status: BŁĄD Dodatkowe uwagi: BŁĄD - class com.sigames.InstallAnywhere.WindowsGameExplorer NonfatalInstallException RegisterWithGameExplorer() failed: Failed to add game to Game Explorer

"Instalacja zakończyła się pomyślnie,ale wyskoczyło kilka błędów"

Czy wie ktoś jak to naprawić,lub coś z tym zrobić ?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.