Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Pucek Stachanowiec

Grupa: Moderator
Poziom ostrzeżeń: 0
19.12.2010 22:15    #10731     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Po dobrych, przede wszystkim porządkowych rezultatach niektórych tematów zbiorczych w Suflerze postanowiliśmy udostępnić Wam miejsce do swobodnej dyskusji, szukania pomocy w ramach szeroko rozumianej taktyki i jej niuansów. Jedynie o co proszę, to o rzeczową dyskusję na temat.

Jeżeli masz problem z taktyką, ustawieniem, poleceniami, dostosowaniem jej do zespołu, to możesz tutaj się wypowiedzieć - zadać pytanie lub co bardzo ważne pomóc innemu graczowi.

Dziękuję i życzę owocnych dyskusji.
To piłkarze przegrywają Twoje mecze, a nie taktyka. Ludzie wygadali już mnóstwo bzdur o taktyce, a ledwo wiedzą jak wygrać w domino.

LajnerBB Żołnierz frontu ideologicznego

Grupa: Użytkownik
W takim razie prosilbym o screena z transferem jakiegos Meksykanca do LP ;-] mam rok 2018, na koncie regularna gra w LM, przegrany final Uefa, ekstraklasa jest obecnie 10 liga w Europie, moja Wisla w rankingu kreci sie gdzies w ok 20miejsca, a nawet najgorszego grajka a"la mexicos nie moge sprowadzic :D w 2010 nie bylo z tym problemu /poki co gram na 11.1.1/.

matinho02 Młody aktywista

19.12.2010 16:31    #10733     Sufler - Porady do gry - problem z edytorem na 11.2.1
Działa wam edytor dołączony do gry?
mi się zacina na wczytywaniu bazy danych.
jakaś rada co z tym zrobić?
Oczywiście chodzi mi o inną niż reinstal, pozdrawiam i życzę wesołych

mariuszK3 Partyzant

19.12.2010 15:46    #10734     Sufler - Porady do gry - problem z plikami dodatkowymi
przy ściagniu niektórych dodatków mamy podane że mamy je wkleic w (Moje dokumenty/Sports Interactive/Football Manager 2011/editor data) niestety ja nie mam takiego folderu jak "editor data":( co robić? mam też FM10 i tam jest ten folder, co musze zrobić? :)

jojas Partyzant

19.12.2010 13:23    #10735     Sufler - Porady do gry - 12 grudnia 2018
Mam problem. Otóż 12 grudnia 2018 FM mi się zacina i nie moge przejść tego dnia. Próbowałem to obejść urlopem i też nie dało rady. Ma ktoś może jakieś inne propozycje?

mariuszK3 Partyzant

19.12.2010 12:59    #10736     Sufler - Porady do gry - problem z trybunami i kibicami
gram Lechem w FM 11 i mimo tego ze gram w LM i na mecze przychodzi po kilkanaście tysięcy kibiców to ani nie ma trybun ani kibiców. W okół murawy jest zielona trawa. O co chodzi? :)

Draven Partyzant

18.12.2010 22:03    #10737     Sufler - Porady do gry - xml błąd parsowania
Witam!

Miałem ostatnio taki sam problem, nie działał żaden sposób...aż zupełnie przypadkiem otworzyłem menedżera zadań, plik fm, dalej właściwości i zmieniłem tryb zgodności z dotychczasowego win7 (gram na laptopie) i zmieniłem na winVistaS3 - i o dziwo to wystarczyło żeby FM znowu działał bez problemów:) Powodzenia!:)

davidek218 Partyzant

18.12.2010 20:49    #10738     Sufler - Porady do gry - xml błąd parsowania
mam problem z gra kiedy wczytuje save a nawet kiedy rozpoczynam nawą grę dochodzi do mecze biorę rozpocznij mecz i wyświetla mi się błąd XML błąd parsowania próbowałem instalować od nowa i nic nie pomogło jeśli ktoś spotkał się z tym błędem proszę o pomoc!!!

wacek Partyzant

Grał wiec to normalne ze w LM nie moze grać. Ale problem dotyczy ligi krajowej. Co do patcha , to chyba nie chce ryzykowac utraty gry:P

rolec Partyzant

18.12.2010 13:34    #10740     Sufler - Porady do gry - Problem z reprezentacja
coś sie wyjaśniło z tym problemem??? bo nie moge znaleźć nigdzie

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.