Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Best7 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
20.12.2010 18:57    #10721     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam wszystkich!
Mam problem ze skutecznością (a raczej jej braku) u moich zawodników. Gram obecnie Porto i w przodzie mam Hulka, Dudu, Varele, Falcao oraz Falcao. Dominuję wręcz we wszystkim (posiadanie, podania, strzały, itd.) Jednak mimo przewagi napastnicy notorycznie marnują doskonałe okazje na zdobycie bramki. Szczególnie zawodzi mnie Hulk, który bije wszystko "na pałę", ale tak samo jest z Varelą czy Dudu. Oto mój ostatni mecz z CSKA:

http://img17(...)atv.png/

Jak widać dominacja mimo gry w 10-tkę. Dziwi mnie to tym bardziej, że gram trzema napastnikami. Niżej zamieszczam ustawienia napastników:

Prawy/Lewy: http://img19(...)adp.png/

Środkowy: http://img53(...)adp.png/
Czy ma ktoś jakiś pomysł na to? Z góry dzięki.

P.S Gram na najnowszym patchu.

jordaneq Młody aktywista

20.12.2010 16:23    #10722     Sufler - Porady do gry - SZYBKO POMOCY!
rozwiązaniem mógłby też być urlop ale już udało się rozwiązać problem to luzik :)

ravsqra Partyzant

moim zdaniem to i tak dobry wyczyn nawet jak na save & load
Calkowice zmieniony sklad lecha(od pierszego miesiaca) dobra taktyka pod zawodnikow a nie odwrotnie no i sie da niedowiarki choc czasem trzeba bylo wczytac. Ze podstawowym skladem lecha to i ekstraklasie mialbym problemy

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

[quote=Kola]Czyli półfinał powtarzałeś?[/quote]
[quote=ravsqra]mecz na wyjezdzie z arsenalem pare razy(najtrudniejszy mecz w calym LM
(wczesniej z chaelsy Londyn cwierfinal tylko raz czy dwa )
1/16 z Samdoria bez problemu[/quote]
[quote=ravsqra]
to wstwilem dla kogos kto moze dowiedziec sie jak sie takie rzyczy robi
[/quote]

Każdy zna metodę S&L - nie pokazałeś nic nowego.
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

ravsqra Partyzant

mecz na wyjezdzie z arsenalem pare razy(najtrudniejszy mecz w calym LM
(wczesniej z chaelsy Londyn cwierfinal tylko raz czy dwa )
1/16 z Samdoria bez problemu

Kolazontha Zrzędliwy Tetryk

[quote]duzo problemow bylo z meczem w pol finale z arsenalem(musialem zmienic taktyke) tylko np final wygralem za pierwszym razem z Realem Madryd
[/quote]

Czyli półfinał powtarzałeś? Jeśli tak, to nie mam więcej pytań.
You know, we are sitting here, you and I, like a couple of regular fellas. You do what you do, and I do what I gotta do

darol87 Partyzant

20.12.2010 12:56    #10727     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Jak nie mogę przejść sam to zapytam fachowców XD
Gram Lechem Poznań 20 spotkań wygrałem.
Lecz w Lidze Mistrzów mam problem z przeciwnikiem o nazwie Sampdoria(Włochy) na którego trafiłem po wyjściu z grupy.
Żadna taktyka nie pozwala mi z nimi nawet zremisować strzelają z 30metrów bramki a najgorsze są wejścia ataku bo są szybcy i obrońcy nie dają rady.
Więc prosiłbym o porade czy jest jakas taktyka dla Lecha by obrona sprostała tak wymagającemu przeciwnikowi ????
Z gotowych taktyk próbowałem każdą nic nie pomaga.

ravsqra Partyzant

sorry za temat nie z tego dzialu
Poprzedni watek zostal zamkniety wiec zakladam nowy
dodaje zdjecie statusu gry po wygraniu Ligi Mistrzow
http://img25(...)tus.jpg/

jak widac bez zmiany bazy danych nie zmienialem nic tym programem wszystko jest jak najbardziej prawdziwe i moge to udowodnic ale to czy wiezycie to juz wasza sprawa da sie w kazdym razie
duzo problemow bylo z meczem w pol finale z arsenalem(musialem zmienic taktyke) tylko np final wygralem za pierwszym razem z Realem Madryd

co do tego ze sklad lecha jest za slaby zeby wygrac lige mistrzow odp ze jak widac tam na zdjeciu w podstawowym skladzie zostal tylko Stilic i Sergey Krivets(nawet Alboleda nie zmiescil sie w skladzie) reszta to ludzie ze skonczonytmi kontraktami (szczegolne wyroznienie Matis Lequi swietny obronca srodkowy)

co do tego ze tylko 17 obcokrajowcow da sie zgloscic do polskiej ligi to oczywiscie ze tak(ale oprucz graczy poniezej 21) i Przeciez 17zdecydowanie wystarcza reszte zatrudnionych wolnych graczy z sezonu ok 10-15 sprzedaje(od 1,5-3mln) lub wyporzyczam w tym samym okienku transferowym jeszcze. i tak sie robi w tej grze miliony

odp co do tego ze Neymar jest za dobry zeby przejsc do lecha to ta opcja pojawila sie tylko po tym jak zdobylem lige mistrzow reputacja sporo podskoczyla ale dalej nie moge sprowadzac bardzo dobrych graczy z dobrych lig europejskich Z brazyli(tu santos) wikszosc juz sie zgadza ale tez roznie) dlatego tez w nowym sezosnie mam duzo brazylijczykow w pierwszym skladzie)

chyba na wszsytko odpowidzialem wieszcie sobie czy nie Ja nie zmieniam nic w bazie danych taka gra nie ma sensu Tylko wykorzystuje takie myki jakie sa dostepne w tej grze dla kazdego zeby robic duza kase na transferach wolnych graczy

Tobi18 Młody aktywista

Ty chyba grałeś w FMRTE i pomagałeś sobie eFeMem. W dodatku nie ten dział http://www.cmrev(...)iki.html
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

grzesiofor Partyzant

Mam problem taki jak w tytule. Ten problem miałem w fm 2010 i teraz w fm 2011. Dla przykładu podam, że mam zawodnika (jednego z wielu), który ma PA 184 i osiągnął CA 143 i więcej nie chce się rozwinąć. Nie wiem co robię źle, więc może powiecie po kolei co należy robić aby zawodnik osiągnął max PA. Czy na to ma też wpływ w jakim klubie gra i jaka jest tam baza treningowa?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.