Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

adasta, Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
22.12.2010 23:18    #10701     Sufler - Porady do gry - Nowa gra
Wie ktoś może dlaczego mogę grać wszystkimi ligami (podczas tworzenia nowej gry), a nie mogę wybrać żadnej drużyny z Eredivisie?
Erste Divisie chodzi bez problemu i można ją wybrać.

Oczywiście fix 1.2.1

chomik1948 Partyzant

Dobry wieczór Mam naprawdę malutki problem prowadzę dajmy na to 4:0 do przerwy (zdarza się czasem nawet ,że i 5:0 ) w przerwie mówię zawodnikom aby nie odpuszczali drugiej połowy ale to nie pomaga ponieważ chłopakom grać się już nie chce czasem druga część gry potrafi po prostu się odbyć bez dosłownie żadnej sytuacji z obu stron jak mam ich natchnąć żeby jednak coś chcieli grać?

Slayer Warszawa Partyzant

22.12.2010 17:48    #10703     Sufler - Porady do gry - Niemcy reprezentacja.

mateuszMessi Partyzant

pisze mi Brak aplikacji z łatką 11.2.1 FM11

kk21 Partyzant

22.12.2010 15:42    #10705     Sufler - Porady do gry - Nauka nowej pozycji?
Hej, mam problem gdyż nie mogę odnaleźć gdzie się ustawia aby grajek uczył się grać na nowej pozycji. Może ktoś poratować:)

Seju Wybitny Literat

Grupa: Ekspert
22.12.2010 13:12    #10706     Sufler - Porady do gry - Facepacki Muller

Koo7i Partyzant

22.12.2010 12:23    #10707     Sufler - Porady do gry - Kpina....
Otóż, mam taki problem....
Zrobiłem sobię nową grę Arsenalem. Wszystko jest super do momentu rozegrania meczu. Kiedy dam juz rozmowy motywacyjne, itd. zaczyna mi wyskakiwac multum bledow, co konczy crash dump, i koniec. Moze robic wszystko procz grania/ogladania meczow. Moge dac urlop, ale jaki w tym sens... ? Robilem juz wszystko, zeby to zadzialalo, uwierzcie mnie... Absolutnie wszystko, co mi przyzslo do glowy. Przeinstalowanie Managera, Rozpoczecie nowej gry, usuniecie dodatkow, zmienianie trybu widoku meczy, Optymalizowaie systemu, wlaczanie i wylaczanie roznych opcji "Turbo" w swoich programach. Proba, obejscia troche sezonu "urlopem" z nadzieja ze potem bedzie dobrze, GRanie na "czystym" fmie(bez zadnych dodatkow graficznych). Ale absolutnie nic nie pomoglo. JAkies bledy "Well Formed" itp. Nie mam sily, zaraz cos rozwale...

Gerard31 Partyzant

Determinacja twoich zawodników, morale w twojej drużynie, konferencje przed meczami i co na nich mówisz, być może też twoi zawodnicy mają indywidualny problem z grą w "meczach o stawkę". No i w końcu ważnym czynnikiem sa rozmowy przed meczowe czy też w przerwie meczu. Jednym słowem motywacja :)

niedarady Partyzant

21.12.2010 22:38    #10709     Sufler - Porady do gry - menager nie działa
jak nie znasz odpowiedźi to się nie udzielaj,,pytam bo mam problem,bo wczesniej takiego tu ne było,ze sie wynik 15sekund otwiera a w innych ligachh jest dobrze,kto wie to mi odpisze i pomoże a niepotrzebuje tutaj "polskiej gościnności"

Jadranko Ekspert

Grupa: Ekspert
21.12.2010 19:33    #10710     Sufler - Porady do gry - Problem z instalacją
1. Mam problem z zainstalowaniem FM 11 przez płytę. Gdy klikam na plik setup na płycie wyskakuje komunikat: Aplikacja lub biblioteka DLL C:Windowssystem32faultrep.DLL nie jest poprawnym obrazem systemu Windows NT. Sprawdź to z dyskietką instalacyjną.
2. Mam problem z uruchomieniem FM 11 przez Steam. Otóż mam już grę zainstalowaną, jednak po kliknięciu na ''graj'' komputer w ogóle nie reaguję. To samo jest gdy próbuję włączyć grę przez SteamApps.

Z góry dziękuję za pomoc..

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.