Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Wolfin Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
24.12.2010 22:38    #10691     Sufler - Porady do gry - Twarze newgenów
Nie pokazują mi się twarze newgenów, zamiast tego mam takie szare głowy jak przy zwykłych zawodnikach bez zdjęcia. W opcjach mam zaznaczone, żeby gra pokazywała twarze autentyczne i wygenerowane. W fm 2010 miałem podobny problem z tym że tam pokazywało same włosy wygenerowanych zawodników. Ktoś coś poradzi?

siekanowski Partyzant

Tak jak pisałem, w poprzednich wersjach do klubów przychodzili juniorzy w wieku 15-16 lat i trafiali się zdolni, w tej wersji natomiast 19-20 lat. Pobierałem jakiś edytor, ale miałem z nim problemy. Ma ktoś jakieś pomysły, jak to zmienić, czy w ogóle się da?

Wichura Partyzant

Witam mam problem poniewaz nie wiem jak odpalic gre online tzn biore dolacz do gry sieciowej ale nie pokazuje mi sie zaden serwer.pomocy bo chcialem sobie pograc bo samemu to powoli sie nudzi.

Kanius Partyzant

Witam. Mam mały problem. Mam problemy finansowe w klubie i apeluję do jednego gracza by podpisał mniejszy kontrakt, po czym się na to zgadza. Oferuję mu kontrakt, którego z początku akceptuje, a później namyśla się i odrzuca żądając wyższego wynagrodzenia, mimo, że oferuję mu większe niż początkowo chce ( daję mu maksymalnie ile mi zarząd pozwala i nic). Co mam zrobić ? Da się poprzez ten edytor to zrobić jakiś ? Nigdy z niego nie korzystałem i nie mam pojęcia jak się tym obsługiwać i na jakiej zasadzie to polega. W sumie mógłbym zrobić przekręt, bo w rzeczywistości ten gracz praktycznie jest już dogadany z klubem ( mowa o Nugencie).

PS. Zdrowych, rodzinnych i spokojnych świąt oraz szczęśliwego nowego roku !

siekanowski Partyzant

Witam. Grając polskim klubem parę sezonów pojawił się problem. Po pierwszym rozegranym sezonie do szkółki juniorskiej zgłaszali się nowi juniorzy w wieku 19-20 lat! Na dodatek byli beznadziejnie słabi. Po paru sezonach nie było żadnego juniora godnego uwagi, aby wytrenować jego na przyszłość reprezentacji. Irytuje mnie, ponieważ uwielbiam stawiać na młodych zawodników a zwłaszcza starać się wytrenować polskiego reprezentanta. O dziwo grając w poprzednią wersję managera nie było problemu tego typu. Co senon przychodzili młodzi juniorzy w wieku 15-16 lat z których przynajmniej jednego można było wytrenować na solidnego zawodnika i tak w każdym klubie ekstraklasy.
A moje pytanie brzmi, czy wy również macie z tym problem (nowi juniorzy w wieku 19-20 lat całkowicie beztalencie) ? Macie propozycje, jak to zmienić?
pozdrawiam...

Domag Partyzant

24.12.2010 13:35    #10696     Sufler - Porady do gry - Jak zagrać przez internet?
Witam.

Mam problem z grą przez internet. Posiadam hamachi, moi znajomi też, lecz mimo to nie możemy dołączyć do rozgrywki.

W fm 10 wszystko działało. Czy w Football Manager 2011 trzeba zrobić to w inny sposób? Proszę o pomoc i z góry dzięki :)

kamYcheck Partyzant

24.12.2010 09:55    #10697     Sufler - Porady do gry - błędy w FM11
jestem fanem serii FM od wielu lat (już od CM) i z wielkim bólem serca muszę przyznać, że jest to najbardziej niedopracowana gra Sports Interactive... ale po kolei... sam fakt tego, że gra ma błędy, które "wyrzucają" z gry.. jakieś crash dumps'y.. grę trzeba zapisywać co tydzień i to na kilku kopiach tak aby "nowy" błąd nie zastąpił wcześniej zapisanej gry... wady wizualne takie jak nagromadzenie jakby kilku ekranów na raz... dopiero klikanie na KONTYNUUJ przywraca normalny wygląd... ale apogeum osiągnęło wszystko dopiero dziś, kiedy to po wielu sezonach w MIDDLESBOROUGH powygrywałem wszystko (grając w sieci z kuzynem) rok 2028.. wygrywam ligę mistrzów oraz w lidzie zajmuję pierwsze miejsce..a tu na nowy sezon gram... w lidze europy!!??!! a nie lidze mistrzów??!! różnica spora a wręcz gigantyczna... inne pomniejsze problemy to gra np. o tarczę wspólnoty z... NIE zespołem, który wygrał puchar anglii, nie z zespołem, który grał w finale pucharu anglii, nie ze zwycięzcą pucharu ligi ani finalistą a... z drużyną z IIIego miejsca.... MASA błędów!! szkoda, że nie wiem gdzie to wysłać by zwrócić uwagę na ten ogrom problemów... dla zainteresowanych mogę dołączyć PARADOKS gry w lidze europy pomimo zwycięstwa w lidze mistrzów oraz premiership... pozdro!!

danielos_87 Partyzant

[quote=chomik1948]Dobry wieczór Mam naprawdę malutki problem prowadzę dajmy na to 4:0 do przerwy (zdarza się czasem nawet ,że i 5:0 ) w przerwie mówię zawodnikom aby nie odpuszczali drugiej połowy ale to nie pomaga ponieważ chłopakom grać się już nie chce czasem druga część gry potrafi po prostu się odbyć bez dosłownie żadnej sytuacji z obu stron jak mam ich natchnąć żeby jednak coś chcieli grać? [/quote]
Tą rozmowę, która Ty stosujesz chomik1948 daje się przy innych wynikach:P Jak wygrywasz 4:0 i wyżej, to ZAWSZE dajesz "zadowolenie" lub częściej "zachwycenie". Piłkarze nie mogą żyć ciągle pod presją no co Ty ;-)) W takich momentach "luzujesz" grę i jak masz jakichś młodziaków to śmiało wpuszczasz, żeby się ogrywali. Jeszcze taki plus, że morale im szybciej skaczą w górę. Każda jedna z możliwych rozmów motywacyjnych jest potrzebna i należy umiejętnie korzystać ze wszystkich, a nie mieć swoje 2-3 rozmowy i nimi operować.

Tobi18 Młody aktywista

23.12.2010 20:31    #10699     Sufler - Porady do gry - Mało bramek napastników
Właśnie, mam ten sam problem i z chęcią wysłucham jakiejś porady :)
http://tobi18.cmrev.com/blog.html - zapraszam do śledzenia mojej kariery Interem Mediolan w FM16.

Wichura Partyzant

Witam mam powazny problem potrzebuje napastników dobrych z wolnego transferu do Astry 2009(Rumunia)bo tych co sprowadziłem Chico z Farul(moja wielka nadzieja 27 lat)i Vlad Rusu z rezerw Steaua Bukareszt narazie zawodza ja mam juz drugi mecz i ostatnie miejsce w lidze juz przed sezonem mowilo sie ze Astra jest faworytem do spadku ale chce ja podniesc by chociaz zajela 13 miejsce błagam pomożcie nie wiem co mam robic by podniesc skutecznosc i wygrac kilka meczy.z gory dzieki

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2026 by FM Revolution