Wyniki wyszukiwania dla: trening

Strona

tuhrotluv Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
30.05.2013 21:31    #1331     Inne - Piłka nożna - I liga (w Polsce)
Mi się wydaje, że to zwykły błąd, albo on się taki po prostu taki urodził. Cabaj jest sławny nie jako świetny bramkarz, a świetny "babolarz". Każdemu może się zdarzać i większości nie-technicznych bramkarzy na treningach się to zdarza. :)
Tuhrotluv - najwolniej grający menedżer w historii Football Managera.

belzebub666 Partyzant

Jacko- świetny wybór :) Moja pierwsza kariera w FM13 to właśnie prowadzenie tego klubu. Pograłem nimi dosyć długo, bo chyba do sezonu 2021-2022. Od około 2016 r moja kadra to byli w ok.60% wychowankowie. Masz naprawdę dobrą szkółkę i niezłą bazę treningową jak na warunki tej ligi. W naborach juniorów pokazywali mi się świetni newgeni, niestety nie mam już screenów ale zdarzyło mi się sprzedać np. napastnika do ManUnited za 25 mln funtów (miał wtedy chyba coś 20 lat), moi 3 piłkarze z naboru byli po jakimś czasie regularnymi graczami podstawowej jedenastki reprezentacji Holandii. Niedawno, po tym jak nie mogłem znaleźć sobie miejsca w żadnym klubie, zacząłem nimi i powróciła chęć do FM :) Masz na starcie naprawdę fajnych piłkarzy- Mario Bilate, Bel Hassani, Mahi, Slijngard, w młodzieżówce El-Ghazi i Dogan- wszyscy utalentowani, dobrze się rozwijają, ale chyba większość z nich ma losowe stary, więc to troszkę kwestia szczęścia. Ogólnie gra się nimi mega przyjemnie, polecam ten klub mocno :)

kajn Partyzant

@Matinho: spróbuj Sampdori Genua. W składzie dwa diamenty do szlifu: Poli i Obiang, na atak całkiem perspektywiczny Icardi. Z rezerw wygrzeb Estigarribie którego możesz zakontraktować z końcem sezonu za śmieszne pieniądze, a jest najlepszym prawym pomocnikiem w zespole.
Typowana do spadku ale środek tabeli jak najbardziej w zasięgu (zostały mi dwa mecze i nadal mam realną szansę na 5 miejsce premiowane pucharem uefa). Stadion wynajmowany (chyba współwdzielony z klubem Genoa), baza treningowa świeta, młodzieżowa znośna. Sztab szkoleniowy przebudowany na starcie i większość trenerów na 4 gwiazdki (3 na 4,5 i 5).
Budżet transferowy po sprzedaniu kilku zawodników i pozbyciu się zbędnych wypożyczeń pozwolił mi na zakontraktowanie Fierro, Rilwana Hassana i yttergarda jenssena.
Jedyny minus taki, że w połowie sezonu zostałem poinformowany o pogorszeniu się sytuacji finansowej klubu i redukcji budżetu płacowego. Musiałem pozbyć się Palombo i kilku mniej ważnych zawodników. Mieszcze się w wyżyłowanym limicie i liczę na to, że sukces na koniec sezonu pozwoli mi na jeden-dwa małe transfery na poczatku drugiego sezonu bo defensywa pozostawia wiele do życzenia (za to bramkarz w pompkę chociaż od czasu do czasu lubi namieszać).

buczek93 Młody aktywista

Gdyby takie coś obowiązywało, zbudowałbym machinę czasu, w wieku 5 lat poszedł na pierwszy trening piłkarski i został super piłkarzem, który sam by się promował :O
A najchętniej pomógłbym Zagłębiu S-c w awansie do wyższych klas rozgrywkowych, potem przeniósł się do OM, by trafić do Realu Madryt a pod koniec kariery gdzieś do Włoch (Inter, AC Milan, może Palermo). Piłkarska emerytura w Grecji w barwach Panathinaikosu (coby być jak Gucio Warzycha) :D.
A co do sprawdzonych zawodników - nieśmiertelny Carlos Fierro, Tony Huston (choć 12 i później cienki jest ;|), Varane?.

buczek93 Młody aktywista

25.05.2013 00:09    #1335     Football Manager - Ogólna dyskusja - 3 taktyki
Jeśli tylko nie mają kompletnie zaniedbywanego treningu (czyli w tygodniu, przed i po meczach) to nie - automatyzm będzie na pewno in minus, ale nie będzie raczej sytuacji, gdy piłkarze nie będą mieć bladego pojęcia, jak grać.

myfunnygame Żołnierz frontu ideologicznego

24.05.2013 16:59    #1336     Football Manager - Świat taktyki - Dramat..
też tak ostatnio miałem ustawiłem sobie 7 czy nawet 8 graczy ofensywnie 2N plus 3 OP plus 3PŚ i każdy strzał wyglądał tak marnie że pewnie sam lepiej bym kopnął tą piłkę do bramki, może piłkarze jakoś niekomfortowo czują się w tej taktyce :P

A tak serio to nie wiem. Daj im trening strzelecki i pokombinuj tylko nie zmieniaj cały czas ustawienia(!), popatrz kto ma jaki najlepszy atrybut i to wykorzystaj :D
Poprzeglądaj raporty może ktoś się źle czuje z powodu nie grania albo zbyt ciężkiego treningu czy też nie wystawiania jego ulubionego gracza razem z nim w "11". Grasz inną taksą niż ja więc co do napastników Ci nie pomogę bo masz tylko jednego :P

24.05.2013 10:23    #1337     Football Manager - Świat taktyki - Dramat..
i oczywiście trening zgrania ;)
napastnikom daj dodatkowo indywidualny trening strzelecki

JoeHollywood Partyzant

24.05.2013 07:21    #1338     Football Manager - Świat taktyki - Dramat..
Mam to samo obojętnie jaką taktyką gram, jakim klubem, jak mam ustawiiony trening itd. Mimo, że mam wyraźną przewagę to akcję mają przeciwnicy z tego większość wykorzystana.

23.05.2013 18:41    #1339     Football Manager - Świat taktyki - Taktyka dla amatorów
jest zbyt skomplikowana, to na pewno. Najpierw naucz ich podstaw 4-4-2 a potem modyfikuj daj trening zgrania, powinno ruszyć. Daj też inne ustawienie jako rezerwowe.

Aciel Partyzant

23.05.2013 18:09    #1340     Football Manager - Ogólna dyskusja - FM 13
Zgodnie z poradami pograłem troszkę w to demko i sobie chyba odpuszczę. Sama trudność jest rzeczywiście bardziej atrakcyjna, jednakże piłkarze realizują jeszcze gorzej zamierzenia niż w FM12. System reputacji jest cały czas skopany. Scauting nie został poprawiony. Trening też nie powala, anowe osoby w sztabie to czysta kosmetyka.
Zostaje przy FM12, dzięki. ;)

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution