Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

piotrp504 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
03.08.2012 18:44    #6861     Sufler - Dodatki do gry - Genie scout 12
Witam forumowiczów
mam bardzo małą prośbę mianowicie zainstalowałem Genie Sc out
wszystko ładnie chodzi
mam problemik tzn
przy zakupie młodych juniorów na co zwracać uwagę i nie za bardzo się orientuje w używaniu programu jeśli był ktoś chętny mi wytłumaczył ( może być instrukcja w pdf po polsku lub link ) drugie pytanko co oznaczają takie ikonki koło nazwiska
byłbym naprawdę wdzięczny za miłe odpowiedzi :sztanga:
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

Valdi91 Młody aktywista

03.08.2012 15:23    #6862     Sufler - Inne - Motywacja zawodników
Z Wisłą nie powinieneś mieć problemu, ponieważ w FM'ie grają 'fantastycznie'. W każdej mojej rozgrywce spadają do 1. Ligi i gniją tam w czeluściach środka tabeli przez kilka kolejnych sezonów. Ja bym powiedział, że wierzę, że są w stanie wygrać ten mecz. Przypisał odpowiednie polecenia do krycia indywidualnego i resztę pozostawił silnikowi meczowemu. Jeśli naprawdę się boisz o wynik, możesz zagrać asekuracyjnie, z kontry, choć myślę, że lepszy efekt będzie gra bardziej pewna siebie, np. kontrola, bądź odważnie - ofensywa. W meczach z dużo silniejszymi przeciwnikami dobrze sprawdza się tekst, by grali na ludzie. Ja tak Lechią pokonałem Steuę Bukareszt 7:0, Valencię 2:1 i 4:2, później eliminowałem CSKA Moskwę. Ale mówię Ci, Wisły nie ma się co bać. Chyba, że naprawdę przytrafiłaby Ci się jakaś wtopa, ale mówię, ciężko w FM znaleźć gorszy klub, prowadzony przez managera-bota :D

JacexFM Partyzant

03.08.2012 15:08    #6863     Sufler - Porady do gry - Romelu Lukaku
Witam, mam taki problem, wiem, że to nie jest ten temat ale nie wiedziałem gdzie to napisać. A więc jak podpisać promesę kontraktową? Chłopak kończy kontrakt w 2016 roku, a ja mam dopiero 2011 rok. Ale Chelsea będzie za niego chciało gdzieś około 70-80 mln. A ja nie chcę aż tyle płacić. A nawet jakbym chciał to nie mam tyle kasy. A o ile wiem to promesa kontraktowa polega na tym, że gdy ktoś go podpisze to po zakończeniu swojego kontraktu w klubie przejdzie do mnie. Proszę o pomoc. :D

ramired Partyzant

03.08.2012 13:41    #6864     Sufler - Problemy techniczne - Save FM 2011 a FM 2012
Ja mam inny problem. Zmieniałem kompa i niewiem co zrobić aby save ze starego (Windows XP) działały na nowym (Windows 7). Wgrałem grę, wkleiłem plik z zapisami z wcześniejszej gry do folderu z dokumentami i nic :(

Amikowiec Młody aktywista

Musisz mieć powyżej 90% zaufania zarządu do twojej osoby, a z 2 strony to niezbyt ciekawa ta opcja jest, gdyż jak prowadziłem FC Koln to miałem ją dostępną i jak wybierałem sobie klub krajowy do wypożyczania zawodników (FC Ingolstadt) to koniec końców nie chciał on podpisać umowy, tak samo jeżeli chodzi o kluby z USA, Bliskiego i Dalekiego Wsch., które miały mi podbijać sprzedaż pamiątek, ale mnie olały i nie podpisały także promesy. Próbowałem wziąć z Polski Lecha- też się nie zgodzili (oczywiście Lech, nie mój zarząd) (klub w opisywanych przypadkach posiadał globalną reputację), a najlepsze, że jak przyszedł po mnie Mourinho to bez problemu załatwił umowę ze Śląskiem Wrocław.

Fanatiic Devil Partyzant

02.08.2012 22:58    #6866     Inne - Piłka nożna - Manchester United
Temat przeznaczony dla fanów "Czerwonych Diabłów" i nie tylko.

W tym sezonie, podopieczni Fergiego będą próbowały odzyskać mistrzostwo, które w poprzednim sezonie, frajersko stracili.

Póki co, United zakupiło Kagawę z BVB i Powella z Crewe. Liczę jednak, że w ciągu drugiej połowy okienka zostaną przeprowadzone min. 2 transfery, bo jeśli chcą powalczyć o trofea, to te wzmocnienia są konieczne. Priorytetem oczywiście środek pomocy, kuleje nie od dziś. Moim faworytem był do nie dawna Luka Modrić, jednak ten marzy o Madrycie, więc nici z Chorwata na Old Trafford. Teraz jednak mam nadzieję, że na OT zawita duńczyk, Christian Eriksen. Niesamowity talent, młody, doświadczony i przede wszystkim ze sporymi umiejętnościami.
Drugim transferem byłby Leighton Baines, lewy obrońca Evertonu, jednak problemem może okazać się kwota odstępnego żądana przez władze Evetonu, bo 20 mln to jednak spora suma jak na 28 letniego piłkarza.

Już za niecałe 4 tygodnie rusza liga.

Zapraszam do dyskusji. :)

Pozdrawiam

Lypton Partyzant

[quote="Bobilo"]Mam dylemat odnośnie obrońców do Napoli, połowa sezonu budżet do 20 mln ojro ale może być więcej bo zawsze na raty moge rozłożyć. A co do tych obrónców - potrzebuję wysokiego, dobrze grającego głową ŚO po prostu ma rozbijać główką wszystko co się da, ale przy okazji żeby to nie było drewno, które nie dogoni napadziora. [/quote]
Rzuć okiem na Lamine Sane (Bordeaux). Szybki, silny, skoczny. Trzy razy z rzędu gracz sezonu wg. kibiców na mojej karierze. Możesz też zrewanżować się City i podkraść im Stefana Savica (przeważnie ma problemy z graniem i można go bez problemu wyjąć)..

Gall1916 Partyzant

Witam.
Mam taki problem ze skautami, że gdy chcę któremuś przypisać dany region albo wymagania np. wiekowe to nie mogę tego zrobić, gdyż jest to zablokowane i jest napisane, że wyszukuje według własnego uznania. Co mogę zrobić? Gram Kaiserslautern, awans do Bundesligi, myślałem że może o to chodzi, ale nadal tak jest.

maselko Partyzant

02.08.2012 13:18    #6869     Sufler - Porady do gry - Problem z pensją
Gdzie tu problem jest?
Rozumiem że chciałbyś abyś cały wolny budżet (50 tysiecy w twoim przypadku) mógł zaoferować jednemu zawodnikowi?

destroyer56 Partyzant

02.08.2012 13:05    #6870     Sufler - Porady do gry - Problem z pensją
Witam, wczoraj w mojej karierze przeniosłem się do Rosenborga Trondheim i mam problem z pensjami dla piłkarzy. Mój budżet płacowy wynosi ponad 100 tys/tydz wykorzystuje z tego 50, a mimo to maksymalna płaca jaką mogę zaproponować piłkarzowi, nawet jeśli ma być to kluczowy zawodnik to 7.750 euro na tydzien. Da się coś z tym zrobić? Bo za takie śmieszne pieniądze nie mogę ściągnąć żadnego solidnego wzmocnienia do druzyny. Sandomierski chciał grać u mnie, a przydałby mi się bramkarz, ale chce około 10 k, a to już za dużo. Nie pomogła nawet modyfikacja budżetu bo pomimo tego że fundusz podskoczył do 138 k i tak nie mogę zaoferować lepszego kontraktu. Pierwszy raz spotykam się z czymś takim. Jakieś pomysły?

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution