Zawodnicy - szukam / kupię / wypożyczę, Sztab szkoleniowy - szukam

piotrp504 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
0
02.08.2012 19:32    #9241
Witam
polecie mi jakiegoś perspektywicznego juniora do Napolii drugi sezon nie ważne jaka pozycja
chodzi że bym miał przyjemność popracować nad nim a później za duże pieniądze go sprzedać
kupiłem fierro ,torro barabello Yalcin i Wrońskiego może nimi można coś z działać
mam drugie pytanie odnośnie zawodnika Sanogo
kupiłem go w zeszłym sezonie za 3,7 mln euro został drugim królem strzelców w Serie A
po sezonie jego wartość wzrosła do 4,1 mln kiedy wartość może jeszcze podskoczyć
dzieki za odp -)
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

Pyskaty Partyzant

0
02.08.2012 20:13    #9242
prestia, Romario, Munoz, Vrsaljko, Zouma, Corchia, Opare, Schennikov.

// Edytowano 1 raz, ostatni raz 02.08.2012 o godz. 20:13

Bobilo Partyzant

0
02.08.2012 20:22    #9243
Mam dylemat odnośnie obrońców do Napoli, połowa sezonu budżet do 20 mln ojro ale może być więcej bo zawsze na raty moge rozłożyć. A co do tych obrónców - potrzebuję wysokiego, dobrze grającego głową ŚO po prostu ma rozbijać główką wszystko co się da, ale przy okazji żeby to nie było drewno, które nie dogoni napadziora. Najlepszą opcją był Dede, ale oczywiście te Araby z City mi go podebrali :/. Moje propozycje to : A.Rami, R.Shawcross, D.Astori i Y.Kaboul. Żadnym z nich nie grałem, niewiele o nich wiem więc coś doradźcie który z nich najlepszy albo dajcie swoje typy :). Z góry dzięki za odpowiedzi.

@up
Można wymieniać w nieskończoność, praktycznie każdy z Pa -9 i profesjonalizmem i ambicją na poziomie :D.
Ale to kilka nazwisk, które mogą cię zainteresować : T.Podstawski(FCP), L.Shaw(Southtampton), G.Prestia(Palermo), A.Poli(Sampdoria), Andy Polo, Paco Alcacer(Valencia Mestalla) Romario(Victoria) E.Andrada (Lanus) Adryan, J.Butland

piotrp504 Partyzant

0
02.08.2012 20:30    #9244
powiedzcie mi gdzie znajde przy zawodniku Pa
dzieki
Moje skromne manifestowanie -zapraszam
http://piotrp0506.cmrev.com/blog.html
moje depesze
http://piotr(...)l?page=0
Hala Madrid

Lypton Partyzant

0
02.08.2012 20:39    #9245
[quote="Bobilo"]Mam dylemat odnośnie obrońców do Napoli, połowa sezonu budżet do 20 mln ojro ale może być więcej bo zawsze na raty moge rozłożyć. A co do tych obrónców - potrzebuję wysokiego, dobrze grającego głową ŚO po prostu ma rozbijać główką wszystko co się da, ale przy okazji żeby to nie było drewno, które nie dogoni napadziora. [/quote]
Rzuć okiem na Lamine Sane (Bordeaux). Szybki, silny, skoczny. Trzy razy z rzędu gracz sezonu wg. kibiców na mojej karierze. Możesz też zrewanżować się City i podkraść im Stefana Savica (przeważnie ma problemy z graniem i można go bez problemu wyjąć)..

// Edytowano 3 razy, ostatni raz 02.08.2012 o godz. 20:40

Bobilo Partyzant

0
02.08.2012 20:44    #9246
[quote="piotrp504"]powiedzcie mi gdzie znajde przy zawodniku Pa
dzieki[/quote]
Pobierz Genie Scouta (google)

Turcio Partyzant

0
02.08.2012 20:59    #9247
Witam, gram drugi sezon Górnikiem Zabrze, eliminacje Ligi Mistrzów i chciałbym coś w niej zawojować. Dlatego poszukuje grajków na pozycję:

- Bramkarz
- Lewy Obrońca
- Prawy Obrońca
- Defensywny pomocnik środek
- Środkowy Pomocnik / Ofensywny Pomocnik Środek

Posiadam 4 mln zł na transfery, liczę na waszą pomoc

Fanatiic Devil Partyzant

0
02.08.2012 21:55    #9248
Turcio:
GK: Knaller, Reprezentant Austrii
LO: Subasić, 250-300 tys, Reprezetntant Bośnii
DP: Każmierczak (Śląsk) / Borysiuk (Legia) 1.5 mln
PŚ/OPŚ: Cetnarski (Śląsk)/Mila (Ma klauzule, że może odejść jeżeli złożysz 825 tys Śląskowi)

Na PO polecam Celebana, grał u mnie sezon, jednak teraz gra tam Mateusz Wilk, znalazłem go w niższych ligach polskich, nieźle gra, ma 19 lat.

Pozdrawiam

misiek993 Partyzant

0
02.08.2012 23:44    #9249
Bramkarz - Angban, gra w jakimś klubie z WKS. Lewy obrońca - Moussa Guindo, również w tym kraju. Ofensywny środkowy pomocnik - Gil Blumstein, młody a jeszcze się rozwija.
Ogólnie popatrz na ligę Wybrzeża Kości Słoniowej, Kamerunu, Nigerii czy RPA. W DR Konga też się coś znajdzie. Zawsze, gdy gram słabym klubem, do bazy danych włączam ligi afrykańskie bo znajdują się tam świetni piłkarze, którzy odchodzą do Europy praktycznie wszędzie za małą kasę i nie wymagają szczególnie dużych zarobków.

Szczechu Partyzant

0
03.08.2012 00:49    #9250
[quote="KreciKo"]Andriy Yarmolenko gram w VFB Stuttgart i jest silą napędową tego zespolu, jedną akcją może przesądzić losy spotkania, może grać na prawym skrzydle jak i w ataku. Kupiłem go za 12mln€.[/quote]

Yarmolenko niestety mi podkupiła w tym okienku Chelsea.. Szukam innego talenta nieważna pozycja ale raczej ofensywny do Wilków max 25mln euro. Ktoś kto odrazu wskoczy do pierwszej 11 i będzie się wyróżniał :)

Musisz się zalogować, aby dodać odpowiedź.

PRZEGLĄDAJĄ TEMAT

1 aktywny w tym 0 zarejestrowanych, 1 gość, 0 ukrytych

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.