Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

wojtas5710 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
11.08.2012 13:46    #6811     Sufler - Inne - Budzet w Tottenhamie
Witam serdecznie. Mam małe pytanie, zagadke i zagwostke bo problemem chyba raczej tego nazwać nie można :)
Zacząłem nowa rozgrywkę, wybrany klub Tottenham. Oczywiscie wszystko mi w klubie odpowiadało również budżet transferowy jaki otrzymałem na pierwszy sezon - było to chyba około 16 mln. Sprzedałem Niko Krancjara 10 mln oraz Assou Ekotto za ok 8 mln. Uzbierała się z tego calkiem niezła suma na inwestycje. Wydałem oczywiście niemal co do grosza sprowadzajac do klubu kilku ciekawych grajków np. Christiana Eriksena z Ajaxu czy Mapou Yang - Mbiwe z Montpellier. Oczywiście ofensywa transferowa oparta na sprowadzaniu młodych zdolnych pilkarzy za względnie niską cenę.
Przechodząc do meritum. Po pierwszej rundzie, po której zajmowałem chyba 4 miejsce w tabeli nie tracąc kontaktu z czołówką i istanialem w rozgrywkach pucharowych tak krajowych jak i europejskich przyszedł czas na zimowe okienko transferowe i tu ku mojemu ogromnemu zaskoczeniu, zarząd z prezesem Danielem Levy'm wywalił na stół 40 mln na nowe inwestycje. Zdziwienie nie małe ale radość jeszcze większa... jednak chyba tylko do pewnego czasu bo okazało się, że zniszczyło to troche sens mojej rozgrywki. Zamiast tworzyć z Tottenhamu przyszłościowe mocarstwo w oparciu o talenty nagle zrobiłem potęge nawet na skale ligi angielskiej bowiem sprowadziłem do klubu Cavaniego (34 mln) i Fellainiego (8 mln) oczywiście przedłużajac umowy z takimi piłkarzami jak Bale, Modrić czy van der Vaart.
Chcialem zapytać czy to normalne ? Czy będzie sie to powtarzało ? Czy tak będzie wyglądało moje każde kolejne okno transferowe ? Czy powinienem się cieszyć ?
Mieliscie może podobne doświadczenia grając Spurs bądź innymi klubami ?

Podsyłam moją obecna kadrę dodajac, ze po sezonie przyjdą do mojego klubu jeszcze tacy piłkarze jak:
Kupieni:Carlos Fierro (Chivas), Marco Verratti (Pescara
Koniec kontraktu: Martin Montoya (FC Barcelona), Jose Campana (Sevilla), Diego Costa (Atletico Madryt)

http://www.fotos(...)53d.html

Mile widziane również uwagi kogo kupić, kogo sprzedać itp :)

PS: Jeśli nie trafiłem z miejscem umiejscowienia mojego tematu to z góry Przepraszam

Sn4k3 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
11.08.2012 13:14    #6812     Sufler - Inne - Co się z nimi stało?
Szczerze mówiąc to nie da się grać ciągle tym samym składem jeśli gra się w lidze angielskiej. Mam dwie, w miarę równe "jedenastki" więc to co napisałeś nie jest powodem moich problemów meczowych.

Sn4k3 Wróg ludu

Poziom ostrzeżeń: 3
10.08.2012 21:41    #6813     Sufler - Inne - Co się z nimi stało?
Jestem niemalże zrozpaczony. Gram klubem Barnet, aktualnie w angielskiej League One.
Otóż problem jest następujący: 30 spotkań ligowych sezonu 2012/2013 moja drużyna rozegrała bardzo poprawnie, wygrywając czasem bardzo efektownie a nieraz po prostu szczęśliwie. Oczywiście porażki też się zdarzały, podobnie jak remisy. Norma. Niestety, ostatnich pięć spotkań ligowych to istny kosmos. Po 30 meczach byłem najlepiej broniącą drużyną ligii a w tych pięciu kolejnych spotkaniach straciłem 19 (!) bramek, strzelając tylko dwie. Próbowałem zmienić taktykę, zwoływałem zebrania zespołu, pocieszałem zawodników po cięgach typu 1:7... wszystko na nic. Nie wiem co robić ani co może być przyczyną zaistniałej sytuacji. Barnet po prostu gra totalny piach. Ktoś ma jakieś rady?

Adaminho12 Partyzant

10.08.2012 20:56    #6814     Sufler - Porady do gry - Mecz
Mam problem, iż rozpoczynam sezon 17/18 i podczas meczów ligowych gra mi cię co którąś akcje zacina.
Wie ktoś co zrobić aby wróciła płynność gry?

Amikowiec Młody aktywista

Ja w FM 12 mam rozegranych 438h- po 1 miesiącu gry od listopada do grudnia miałem 170h, a potem zmieniłem Windowsa z XP na 7 i miałem problem z RAM, co skutkowało przeszło półrocznym rozbratem z dziełem SI- zacząłem grać na nowo od końcówki czerwca i trochę się już przez wakacje wciągnąłem :). A kluczyk do steam'a kupiłem na allegro tydzień po premierze za 70 zł.

Mar1992 Przodownik pracy

Czy ja jestem specjalistą z SI? Ja tylko mówię jak się pozbyłem błędów. Nie doradzam. Nie mówię jak pozbyć się problemu. Dzisiaj zaczął mi wyskakiwać błąd podczas niektórych meczów. Gram je od nowa i wszystko działa. Przejdź kilka dni z tego sejwa u kumpla. Zapisz pod inną nazwą. Nie wiem. Kombinuj, a nie wylewaj żali na mnie, że Ci nie umiem pomóc.

ignat1 Partyzant

10.08.2012 13:40    #6817     Sufler - Problemy techniczne - bład bo długiej grze.
Witam.
Mam problem z crash.. nie będę o tym pisał, bo było wiele o tym i nie ma na to sposobu, ale zauważyłem, że często dzieje się to gdy przejdziemy przez 2019-2020, miałem tak kilka razy, znajomek tez. Mam pytanie do was czy ktoś zagrał dłużej niż do 2021 roku i czy były jakieś kłopoty.
Pozdrawiam

Arturo.RMCF Partyzant

10.08.2012 00:05    #6818     Football Manager - Świat taktyki - Skuteczność.
Witam, mam problem. Otóż gram Realem Madryt formacją 4-1-1-3-1 no i chciałbym, by najwięcej bramek zdobywali Ronaldo i Benzema (kolejno : lewy skrzydłowy i napastnik), a najwięcej strzela Ozil/Kaka, Khedira, Marcelo. Mógłby mi ktoś pomóc? Jak ich ustawić i wgl?
Aha. fm 11.

realista_9 Żołnierz frontu ideologicznego

pomoże ktoś jak rozwiazac ten problem? Taki save mialem fajny i z dnia na dzien sie zwalilo;/
(L)

Karpikos Partyzant

09.08.2012 21:31    #6820     Football Manager - Świat taktyki - Porady taktyczne
Witam.
Mam spory problem otoz od niedawna dopiero posiadam fm2012 i probuje wielu rozwiazan taktycznych,ale nie przynosi to skutku..Gram Newcaste i cala obrona u mnie gra piach(moze oprocz Colocciniego,bo on jedyny cos tam gra).Tak samo srodek pomocy..Ofensywa jako tako idzie..

Gram ustawieniem 4-2-3-1 takim samym jak gra Real...oraz mam 2 taktyke defensywna(uzywam z mocnymi zespołami)..

I strasznie nieskuteczny jest Demba Ba..
Jestli moglibyscie mi cos pomoc to z gory dziekuje:)

Aha i jescze jaki trening ustawiac przed Przygotowaniami do meczu? caly czas Asysent mowi ze jest zaniepokojony tym asppektem..

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution