jeden problem Carroll nie chce iść do WHU
Jak Sahin przyjdzie to bądź za Gerrarda lub Allena do rotacji wiadomo Gerrard już nie jest najmłodszy
i jak on przyjdzie, to w końcu LFC będzie miało w środku pola nie tylko ilość ale i jakość
A Adam ma zostać aby dalej psuć okazje do prostopadłego podania? czy może aby blokować karierę Jojno lub Hendersonowi
Jak Sahin przyjdzie to bądź za Gerrarda lub Allena do rotacji wiadomo Gerrard już nie jest najmłodszy
i jak on przyjdzie, to w końcu LFC będzie miało w środku pola nie tylko ilość ale i jakość
A Adam ma zostać aby dalej psuć okazje do prostopadłego podania? czy może aby blokować karierę Jojno lub Hendersonowi

) ale napotkałem poważny problem. Otóż moja drużyna gdy ma grać w wyjazdowych strojach, na boisku biega w strojach gospodarza, bardzo to utrudnia oglądanie meczów. Bo jeżeli gram na przykład z Lille, oni jako gospodarz mają stroje czerwone. A ja jako gość powinienem mieć te granatowe. Tymczasem na boisku widzę dwie drużyny różniące się tylko spodenkami. FM11. Czy da się zrobić coś oprócz przeinstalowania gry?
więc to pewnie szczęście początkującego, ale grałem już 2 razy w półfinale ligi mistrzów i raz w finale, a taka Wisła ma wciąż większą renomę od Lecha choć nie wyszła do pucharów ani razu. Dlaczego? Liczę na to, że renoma podskoczy bo nie chcą do mnie lepsi piłkarze przychodzić, newgeni jeszcze potrzebują czasu, a staruchy nie wiadomo ile jeszcze pociągną dobrą formę
Facebook
Twitter
YouTube
Twitch.tv
RSS
Najnowsze posty