Wyniki wyszukiwania dla: problem

Strona

Adaminho12 Partyzant

Grupa: Użytkownik
Poziom ostrzeżeń: 0
15.08.2012 17:18    #6771     Inne - Piłka nożna - Transfery - plotki i nie tylko
jeden problem Carroll nie chce iść do WHU
Jak Sahin przyjdzie to bądź za Gerrarda lub Allena do rotacji wiadomo Gerrard już nie jest najmłodszy
i jak on przyjdzie, to w końcu LFC będzie miało w środku pola nie tylko ilość ale i jakość

A Adam ma zostać aby dalej psuć okazje do prostopadłego podania? czy może aby blokować karierę Jojno lub Hendersonowi

Karpikos Partyzant

15.08.2012 15:23    #6772     Football Manager - Świat taktyki - Skuteczność.
Ja mam za to inny problem.Mam 3 napastnikow Demba Ba,Papiss Cisse,Carlos Fierro(dopiero przyszedl)..A moim njskuteczniejszym graczej jest Cabayem ktory gra na PD. Jak ustawic tych napastnikow,zeby chociaz te 15 bramek w sezonie było?

Asta123 Partyzant

15.08.2012 15:20    #6773     Sufler - Porady do gry - Pomoc crush dumps
Witam mam oto taki problem gram sparingi w zimowej przerwie i własnie po takim jednym sparingu pokazują się wyniki ja biorę kontynuuj pasek ładowanie dochodzi do końca i nagle crush dumps ;/ próbowałem na innym save ( mam 2 inne z tej 3 krotności zapisu) brałem urlop i odszedłem z klub ale cały czas w tym momencie jest crush dumps czy to znaczy że już na tym save nie pogram ??Czy da się coś zrobić ?? Bardzo proszę o pomoc .

Sh0cKeR Partyzant

15.08.2012 14:31    #6774     Sufler - Porady do gry - Zamienione stroje
Witam, zacząłem sobie karierkę PSG (tak, tak. mowcie sobie ze jestem sezonowcem :D) ale napotkałem poważny problem. Otóż moja drużyna gdy ma grać w wyjazdowych strojach, na boisku biega w strojach gospodarza, bardzo to utrudnia oglądanie meczów. Bo jeżeli gram na przykład z Lille, oni jako gospodarz mają stroje czerwone. A ja jako gość powinienem mieć te granatowe. Tymczasem na boisku widzę dwie drużyny różniące się tylko spodenkami. FM11. Czy da się zrobić coś oprócz przeinstalowania gry?
.

artyk1991 Partyzant

Witam. Wiem, że było już wiele tego typu tematów lecz nigdzie nie ma na to konkretnej odpowiedzi, dlatego zdecydowałem się założyć nowy.
Problem polega na tym, że po pewnym czasie gry w FM rozgrywka zaczęła mi koszmarnie wolno chodzić. Mam rok 2021, wybranych lig 14, duża baza, przybliżona prędkość na ten moment to 0.5 gwiazdki (Jak zaczynałem było 3,5). Po każdym kliknięciu w dowolną opcję muszę odczekać pare sekund. Najgorzej jest w wyszukiwaniu piłkarzy, gdzie przy zmianie +/- parametru muszę czekać równo 9 sekund. Jest to bardzo uciążliwy problem, z którym od długiego czasu nie mogę sobie poradzić. Nie jest to wina dużej ilości lig, itp. ponieważ nawet gdy ustawiam nową grę, z 1 liga i małą bazą danych wydajność komputera i przybliżona prędkość rozgrywki ma 0.5 gwiazdki (kiedyś miałem max).
Przeinstalowałem system, czyściłem CCleanerem, usuwałem dodatki graficzne i nic nie pomaga...
Oto parametry komputera: Intel Core 2 Duo 3.00 GHz; RAM - 4 GB; GF 9800 GT XT 512MB; 32- bitowy Windows Vista.
Bardzo proszę o pomoc, z góry dziękuje.

Jerzu Partyzant

Cześć. Ze względu, że to mój pierwszy post tutaj wypadało by się przywitać. Tak więc Cześć wszystkim!

Zacznę od problemu z meczami reprezentacji. Czy mecze reprezentacji są zawsze w te same dni? Chciałbym ustalić sobie kilka sparingów w trakcie sezonu przygotowawczego, lecz chciałbym aby nie zawadzało to piłkarzom w graniu w kadrze. Czy gdzieś można to sprawdzić kiedy gra reprezentacja?

Odnośnie renomy klubu i całej ligi. Gram 4 sezon Lechem Poznań, dodam, że to moje 4 pierwsze sezony w fm w życiu :) więc to pewnie szczęście początkującego, ale grałem już 2 razy w półfinale ligi mistrzów i raz w finale, a taka Wisła ma wciąż większą renomę od Lecha choć nie wyszła do pucharów ani razu. Dlaczego? Liczę na to, że renoma podskoczy bo nie chcą do mnie lepsi piłkarze przychodzić, newgeni jeszcze potrzebują czasu, a staruchy nie wiadomo ile jeszcze pociągną dobrą formę :)

Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Pozdrawiam

Stalker.1255 Partyzant

14.08.2012 20:40    #6777     Football Manager - Świat taktyki - Dwie Klasyczne 10
Ja próbowałem tak zagrać i ku mojemu zaskoczeniu okazało się to dość korzystne. Może nie było wygranych po 5:0. Ale z dobrymi skrzydłowymi gładkie 3:0 można było wygrać. Aczkolwiek na dłuższą metę może być problematyczne.

Qu3rtin Partyzant

14.08.2012 20:33    #6778     Sufler - Problemy techniczne - bład bo długiej grze.
Mam podobny problem, wywala mi crashe jak gram od 26 grudnia 2019 i mam tak co najmniej do 15 stycznia 2020, dalej nie gram bo bym musiał wziąć urlop do nie wiadomo kiedy chyba.

varosso Partyzant

14.08.2012 19:57    #6779     Sufler - Porady do gry - Przedłużanie kontraktu
Siema,

Mam 2 istotne problemy związane z FM 11. Pierwszy polega na tym że mam bardzo dobrego pomocnika w swoim klubie(ma 24 lata i przy swoim wieku jest jednym z najszybszych i najlepszych skrzydłowych). Otóż kończy mu się kontrakt za niecałe 8 miesięcy i chciałbym go przedłużyć. Problem polega na tym że na tą chwilę zarabia 19,000 euro/tygodniowo a przy nowym kontrakcie żąda 204 tys/tyg + 4mln dla agenta i 4 mln za podpisanie. Po kilku próbach daje radę zejść do 98 tys ale czy jest szansa na zejście niżej, gdyby go nie zaakceptował (teoretycznie akceptuje i daje czas na zastanowienie). Zawodnik jest szczęśliwy w klubie, to dopiero 1-2 sezon gdzie zaczyna częściej grać (wcześniej był wypożyczany ze średnim skutkiem) jednak po kilkunastu spotkaniach z rzędu prezentuje się fantastycznie i nie jest chętny do odejścia, ani żaden klub się nim nie interesuje a nie chciałbym go stracić za darmo. Na tą chwilę jest warty tylko 4 mln euro, dlatego dziwi mnie taka tygodniówka.

Drugi problem polega na kontraktach moich graczy(dokładnie Rooneya i Ronaldo). Mają już po 35/36 lat i chętnie bym przedłużył kontrakt o ten 1 rok(zwłaszcza że Rooney nadal dobrze się prezentuje) lecz Ci piłkarze żądają tyle samo bądź więcej w kontrakcie niż we wcześniejszych, a widziałem w innych klubach że zawodnicy mający ponad 30 lat raczej zmniejszają kontrakty niż je zwiększają. Da się jakoś temu zaradzić?

gmickey92 Partyzant

14.08.2012 17:58    #6780     Sufler - Porady do gry - [Mecz] Jak oglądacie? (FM 12)
Również kocham kulki od CM 03/04 od tego czasu się z nimi nie rozstaję. Aczkolwiek w tej edycji mam problem z poprawnym wyświetlaniem sędziów. I nikt nie jest w stanie mi pomóc.

Strona

FM REVOLUTION - OFICJALNA STRONA SERII FOOTBALL MANAGER W POLSCE
Największa polska społeczność Ponad 70 tysięcy zarejestrowanych użytkowników nie może się mylić!
Polska Liga Update Plik dodający do Football Managera opcję gry w niższych ligach polskich!
FM Revolution Cut-Out Megapack Największy, w pełni dostępny zestaw zdjęć piłkarzy do Football Managera.
Aktualizacje i dodatki Uaktualnienia, nowe grywalne kraje i inne nowości ze światowej sceny.
Talenty do Football Managera Znajdziesz u nas setki nazwisk wonderkidów. Sprawdź je wszystkie!
Polska baza danych - dyskusja Masz uwagi do jakości wykonania Ekstraklasy lub 1. ligi? Napisz tutaj!
Copyright © 2002-2025 by FM Revolution
[x]Informujemy, że ta strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z polityką plików cookies. W każdym czasie możesz określić w swojej przeglądarce warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies.